CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu
Acest produs nu se mai fabrică sau nu se mai află în oferta noastră.

Access Virus Ti Keyboard


Sintetizator virtual-analogic care datorita tehnologiei TI (Total Integration) este unul din cele mai versatile sintetizatoare aparute, atat in studiouri, cat si pe scene
Access
Access
Access Virus Ti Keyboard

Sintetizator virtual-analogic care datorita tehnologiei TI (Total Integration) este unul din cele mai versatile sintetizatoare aparute, atat in studiouri, cat si pe scene.

Este declarat ca si primul sintetizator cu "integrare totala", de unde ii provine si numele. Acesta inseamna ca prin portul USB conectat la un calculator, acesta il va recunoaste imediat, si ruland printr-un host, plugin-ul VST/AU VIRUSControl™ il va face nu numai configurabil din software, dar il va vedea totdata ca si un softsynth VST/AU multi-channel si/sau ca o interfata audio externa. Configurarile de proiecte si patchurile vor fi stocate prin acest plugin, care ofera functiune total-recall la incarcarea setarilor, numai fiind nevoie de fisiere midi/sysex sau alte softuri speciale. Dupa incarcarea unei piese in host setarile synthului se schimba si ele automat la starea din piesa incarcata.

Virus TI are un timing de acurete de sample si conexiune de audio/MIDI cu compensare de latenta. Dotat cu conexiune S/PDIF I/O, conexiuni analogice cu conversie de A/D-D/A de 24bit/192kHz si porturi MIDI, acest synth poate fi nucleul studiourilor mobile.

Despre sound: se poate spune ca este fenomenal. Aditional clasicului sound de Virus, devenit legendar in mai multe stiluri muzicale noul Virus aduce si noi facilitati, precum: modelul de oscilator HyperSaw, care genereaza undele de fierestrau intr-o densitate de unisono de 9x fara a incarca de 9x polifonia disponibila. Polifonia, care la randul lui este de 80 adica mai mult decat dublul predecesorului; matricea de modulare s-a extins pana la 6 surse, fiecare putand avea 3 destinatii; de acum patternurile de arpegiator vor putea fi editabile la fiecare patch in parte; de acum in modul selfcontained-multi, patchurile adaugate vor putea fi editate si salvate fara a suprascrie patchurile din modul de lucru single; de acum, in modul multi, efectele de delay si reverb vor putea fi editate separat pentru fiecare timbru in parte; memorie extinsa pentru stocarea patchurilor (512 locatii in RAM, 2048 locatii -editabile- in ROM si 16 locatii speciale pentru modul selfcontained-multi).

Si interfata contine noutati: ecranul marit de acuma poate afisa pana la 4 linii de text, rezolutia lui fiind acuma de 128x32px, astfel s-a redus esential si numarul paginilor de setari din meniu, configurarea sistemului fiind mult mai rapida. De acum sunt 3 butoane rotative asociabile programabile pentru fiecare patch, iar butonul de "exit" usureaza mult navigarea prin meniuri. Exista un nou mod numit Remote, care configureaza synthul intr-un controller MIDI, pentru care exista template-uri predefinite pentru controlul a unei serii intregi de soft sau hard-synthuri, iar parametrii controlati prin butoanele si encoderele synthului mapat vor aparea pe ecranul virus-ului.

Iar cireasa in tortul designului: logo-ul de pe versiunea Keyboard si Polar pulseazacand sistemul e in stand-by sau poate pulsa pe ritmul melodiei.

  • 6 iesiri simetrice cu +4dB
  • soft-limiting optional pe fiecare iesire
  • convertoare D/A de 192kHz/24bit
  • 2 intrari pe 24biti
  • 4 seinsibilitati setabile pe intrari
  • USB2
  • S/PDIF
  • iesire de casti
  • dimensiuni: 99.5cm x 37cm x 11.5cm, 13.8kg

Cod articol: ACS-1156

Evaluările clienţilor: