despre noi contact autentificare coșul meu menu
0356 228 228 Luni – Vineri: 09:00 - 18:00

Magazinul SoundCreation

Cine suntem?

SoundCreation este marca companiei SC Media Crusher SRL din Timișoara, importator - distribuitor al următoarelor mărci de tehnică audio și instrumente muzicale în Romania: echipamente de studio Focusrite, controlere MIDI si echipamente de DJ Novation, studiotehnică și live sound Presonus, echipamente de home-studio ESI, stative Athletic precum și furnizor ale altor peste 250 de producători.

Pentru a încerca și testa instrumente muzicale și echipamente audio vă invitam la magazinele noastre din Timișoara sau Oradea unde vă punem la dispoziție o gamă largă de produse de tehnică de studio, echipamente pentru muzică electronică, sisteme de sonorizare. Vă oferim o serie de monitoare de studio, care se pot testa comparativ, echipamente pentru DJ, sintetizatoare, claviaturi MIDI, microfoane, plăci audio, sisteme de izolare fonică, amplificatoare de chitară, chitare și multe altele.

Soundcreation este mai mult decat un magazin: este un grup unit de oameni pasionați de muzică, sunete, echipamente de studio și instrumentele muzicale. Ne face plăcere să colaborăm cu artiștii care formează cultura și creează noi comunități. Ne inspiră să vedem de la an la an cum evoluează educația și spiritul civic în țara noastră.


Distribuție

Branduri distribuite în România de către Media Crusher SRL:

Momente cheie din istoria noastră

 • Deschidem magazinul din Oradea

  Am decis că este un moment oportun să întâmpinăm cererile clienților din zona Bihor și am ales o locație ușor accesibilă cu mijloacele de transport, parcare proprie și o suprafața încăpătoare unde nu există vecini deranjați de zgomotele PA-urilor.

 • Extindem depozitul

  cu o anexă a clădirii depozitului central, ideal pentru depozitarea produselor voluminoase.

 • Presonus

  Am devenit distribuitor al mărcii Presonus în România. Suntem mândri de realizările acestui brand și direcția tehnologică prin care integrează segmentul de PA cu studiotehnica.

 • Call-center și zonă tampon

  Ne-am extins pe un spațiu anexă al depozitului. Era în paragină dar cu o investiție bine gândită am transformat-o într-un spațiu modern, tehnologizat. Aici funcționează call-center-ul și se pregatesc coletele.

 • Separăm logistica de magazin.

  Deschidem un depozit de 500 mp în curtea industrială din spatele showroom-ului. Echipăm cu rafturi metalice și relocăm echipamentele din magazin, astfel creăm și spațiu adițional de prezentare în showroom.

 • Zona de prezentare studiotehnica

  Ne consolidăm poziția de furnizor de top al echipamentelor de studio și alocăm un spațiu de prezentare dedicat echipamentelor de studiotehnică.

 • Mutăm magazinul
  First soundcreation store

  pe strada J.H.Pestalozzi, aproape de centrul Timișorii. Expunem echipamente audio și instrumente muzicale pe un spațiu de 360 mp cu o atmosferă foarte plăcută.

 • Focusrite & Novation
  First soundcreation store

  Am devenit distribuitor autorizat pentru România la produsele Focusrite și Novation.

 • Lansăm canalul YouTube SoundcreationTV
 • Deschidem primul magazin
  First soundcreation store

  Pe strada Crișan nr. 37A, Timișoara. Mai mult o casă decât magazin de prezentare, însă suntem foartre mândri.

 • Comenzile online au crescut de la lună la lună
  2007 online sales
 • Just ask for our advice!

  Mottoul nostru prin care ne doream ca oamenii interesați de tehnica audio să fie tratați cu același respect indiferent dacă sunt potențiali clienți sau doar au o întrebare tehnică.

 • S-a înființat S.C. Media Crusher S.R.L
  Logo Soundcreation
 • Lansăm prima versiune a site-ului soundcreation.ro
  Soundcreation ver.1 screenshot