CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu
Acest produs nu se mai fabrică sau nu se mai află în oferta noastră.

Dave Smith Instruments Mopho


Sintetizator compact, monofonic, cu sunet 100% analogic, creat pe baza Prophet 08
Dave Smith Instruments
Dave Smith Instruments
Dave Smith Instruments Mopho

Un sintetizator compact, monofonic, cu sunet 100% analogic, creat pe baza Prophet 08-ului insa cu cateva factilitati adaugate, precum doua generatoare de sub-octave (cate una pentru fiecare oscilator) menite pentru crearea basilor mai profunde. Mopho este dotat si cu o intrare audio pentru procesarea surselor externe sau pentru cuplarea iesirii synthului inapoi (bucla) pentru prefiltrarea lui sau crearea efectelor extreme.

Butonul "Push It" declanseaza redarea unui sunet sau a unei secvente de melodie. Bineinteles, Mopho poate fi controlat de un controller sau claviatura MIDI, si este total programabila prin interfata lui, dar poate fi programat si cu ajutorul unui soft de editare gratis (pentru Windows si Mac OS). Pe panoul frontal se regasesc 4 parametri (butoane rotative) liber asociabile pentru fiecare program in parte. 

Mopho este dedicat muzicienilor care vor sa intre in lumea sintetizatoarelor analogice fara a investi prea mult in echipamente, DJ-ilor care vor sa adauge un gust old-school setupului sau muzicienilor, carora portabilitatea este foarte importanta.

Dimensiuni: 19cm x 12.7cm

Cod articol: DavMop_2135

Evaluările clienţilor: