CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu
Acest produs nu se mai fabrică sau nu se mai află în oferta noastră.

SM Pro Audio V-Machine


Modul hardware pentru rularea instrumentelor si efectelor virtuale VST.
SM Pro Audio
SM Pro Audio
SM Pro Audio V-Machine

Un modul hardware, compact si accesibil pentru rularea instrumentelor si efectelor VST.

Suntem siguri ca nu trebuie explicat de ce acest echipament este atat de revolutionar. Doar doua scenarii pe scurt: cosmarul cu calculatorul pe scena (de genul: "oare se blocheaza?", "am setat totul corect?", "pc-ul meu e destul de sensibil la calitatea curentului") sau daca vrei sa-ti duci piesele in studio cu toate setarile si pluginurile tale preferate. Numai este nevoie sa-ti faci griji. Poti canta oriunde doar cu o claviatura si V-Machine-ul conectat prin MIDI la el.

Si asta sub pretul unui sintetizator ieftin. In V-machine poti avea synthuri, samplere, efecte, ritmuri presetate: setup-ul tau poate fi accesibil instantaneu prin banci/preseturi predefinite... de catre tine. Combina-ti VSTi-urile cu VST-uri in lant si obtine un sound unic si complet. Toti parametrii standard pot fi mapate prin MIDI dintr-o miscare pe controlere externe conectate la V-Machine (claviaturi, controlere).

Interfata softului (compatibil Windows, Mac OS X si in curand si Linux) de control este intuitiva:

Iata cum functioneaza: V-machine se conecteaza la calculator prin USB; cu soft-ul special se incarca pluginurile tale preferate (spatiu de 1GB disponibil!) si editarile de preseturi/bankuri etc se fac direct pe V-machine; dupa deconectare de la calculator V-Machine e gata sa functioneze.

Ierarhia nivelelor e vasta: setupul poate fi integrat in V-Machine prin cele max 128 banci disponibile. Fiecare banca poate contine max 128 de preseturi. Fiecare preset la randul lui poate fi incarcat cu pana la 4 canale si 2 canale de efecte. In fiecare canal se pot incarca pana la 3 pluginuri (la fel si in canalele de efecte - FX channel). Tot asa si canalul master la randul sau poate rula pana la 3 pluginuri. Astfel intr-un singur preset este posibil sa fie rulate 21 pluginuri deodata!

Cum se vede si din desenul de mai sus V-Machine are si intrare audio precum si o iesire de casti cu amplificare separata pe langa iesirile principale si conexiunile USB respectiv MIDI.

Facilitati:

- procesor de 1GHz
- 512MB RAM
- iesire de linie (2xTRS) la -10dB
- 1 intrare audio (jack mic stereo)
- iesire casti (jack mic stereo)
- 2 conexiuni USB de tip"A" pentru USB-MIDI si pendriveuri
- 1intrare MIDI (DIN)
- 1 conexiune USB de tip "B" pentru USB-MIDI
- intrare adaptor de 12V

Pachetul vine cu o serie de pluginuri preinstalate (astfel V-Machine e functional din start si fara calculator) si versiunea full de la Magix Samplitude 9 SE.

Cod articol: SMV-M_2140

Evaluările clienţilor:

04.07.2009, 12:35

asteptati......

anul acesta la frankfurt messe au prezentat cei de la sm pro audio V rack ...adica varianta inbunatatita la V machine...are un procesor de 2.66 intel core duo pentium si 2 giga de ram upgradabili pina la 4 ...cred ca o sa fie misto jucaria ......dar nu iau dat drumul inca pe piata ...si pretul va fii cam 1000 de euro ....asa ca mai asteptati....succes

25.06.2009, 12:14

Depinde

Mobilitate, stabilitate, versatilitate.

25.06.2009, 10:14

NU merita!

De ce m-as complica cu inca o interfata atat de slaba cand la banii aia pot lua un laptop mult mai capabil cu sute de GB disponibili...

11.03.2009, 07:32

Si eu sunt interesat...

Daca a cumparat nimeni jucaria asta sa ne spuna si noua cu ce se mananca... :( cu latenta cum o sta

16.12.2008, 09:56

Cum o fi?

Nu a cumparat nimeni asa ceva? O parere a unui proprietar unei astfel de scule ar fi bine venita.