CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu
Acest produs nu se mai fabrică sau nu se mai află în oferta noastră.

Blue Sky ProDesk 2.1


Primul sistem 2.1 gandit pentru a functiona intr-un sistem desktop, cu un nivel ridicat al fidelitatii si un raspuns in frecventa complet.
Blue Sky
Blue Sky
Blue Sky ProDesk 2.1

Folosit in mod curent in aplicatii profesionale de mixaj audio cum ar fi cele pentru cinematografie, ProDesk-ul este primul sistem 2.1 gandit pentru a functiona intr-un sistem desktop, cu un nivel ridicat al fidelitatii si un raspuns in frecventa complet, absolut necesare pentru a putea lua decizii corecte de mixaj si monitorizare.

Acest sistem ofera utilizatorului aceleasi performante spectrale ca si sistemele mai mari de la Blue Sky, singurul compromis facut fiind scaderea puterii maxime de iesire. Satelitul SAT MKII contine un difuzor de medii de 5.25" de constructie daneza, si este amplificat de catre amplificatoare duale de 60W, cu control ajustabil al volumui si crossover ajustabil de tip BOO™.

Sistemul de management al frecventelor joase este incorporat in subwooferele Sub 8 sau SUB 8 Universal, care sunt parti integrante ale acestui sistem, si contin un woofer de 8" si un amplificator de 100W. Folosite impreuna cu sistemul de control Blue Sky Bass Management Controller (BMC) , Prodesk-ul poate fi transformat intr-un sistem 5.1 de calitate foarte ridicate, perfect pentru un sistem desktop de productie muzicala si inregistrari.

Nota aplicativa:
Acest sistem este gandit pentru a fi folosit in aplicatii profesionale de inregistrari si productie muzicala, inclusiv editare audio pentru cinematografie si broadcast. Datorita multiplelor variabile care pot influenta raspunsul in frecventa, acesta ofera reglaje independente ale subwooferului si ale satelitiilor, pentru a calibra sistemul la un raspuns cat mai corect in frecventa, intre 30Hz-20kHz, si chiar peste.

Recenzie la acest produs!

Cod articol: BluPro_1830

Documentatie, manuale:

Evaluările clienţilor: