despre noi contact autentificare coșul meu menu
0356 228 228 Luni – Vineri: 09:00 - 19:00
 • Novation Peak
 • Novation Peak
 • Novation Peak
 • Novation Peak
Novation Peak Novation Peak Novation Peak Novation Peak

Peak - Sintetizator polifonic:

Sintetizator polifonic cu 8 voci, cu 3 oscilatoare New Oxford pentru fiecare voce. Fiind oscilatoare NCO, acestea sună complet analogic, dar beneficiază de flexibilitate digitală cu 17 wavetables.


Novation Peak - sintetizator analogic-hibrid, cu o polifonie de 8 voci, cu 3 oscilatoare New Oxford pentru fiecare voce. Fiind oscilatoare NCO (Numerically-Controlled Oscillators), acestea sună complet analogic, dar beneficiază de flexibilitate digitală cu 17 wavetable-uri digitale. Aceste oscilatoare pot deveni sursă lineară FM prin NCO-uri sau wavetable-uri digitale - oferind intermodulare în buclă recursivă.

Avantajul NCO-ului este faptul că față de oscilatoarele tradiționale, care tind să se destabilizeze în timp și să genereze frecvențe false, NCO-ul este foarte stabil și mereu vei avea un sunet armonic, totodată oferind sunetul cald și bogat specific analogic.

Sintetizatorul are un filtru analogic rezonant, multi-mod și 3 puncte de distors pentru fiecare voce - pre-filtru, post-filtru și global - într-un lanț de semnal analogic. Peak este capabil să accepte aftertouch polifonic pentru control mai bun asupra expresiei. Sunt disponibile efectele de reverb, delay, chorus și conține și un arpegiator integrat.

Arpegiatorul are 7 moduri de funționare, are lungimea gate-ului ajustabil și o gamă de 6 octave. Cu 33 de variațiuni ritmice, rezoluție variabilă și swing (toate sincronizabile la tempo intern sau extern) acesta poate completa idei muzicale sau anima crea mișcări muzicale în piesă.

Sistemul de modulație conține o matrice de 16 sloturi și 16 asocieri directe ca controale principale, aranjate intuitiv pentru design de patch-uri și editare de sunete. Peak are 3 înfășurătoare ADSR și 2 LFO-uri pentru fiecare voce.

Funcția de Animate este familiară utilizatorilor UltraNova și MiniMova: butonul de animare poate fi sursa în matricea de modulație a până la 16 rutări simultane. Profunzimea efectului poate fi ajustată din meniu. Și prin pedale se pot declanșa animările.

Un progres în calitatea sunetului reprezintă și chip-ul de tip FPGA, în care este implementat și convertorul digital-analogic (DAC): față de chipurile uzuale achiziționabile de pe piață, care lucrează la frecvențe prestabilite (deobicei 48 sau 96kHz), în FPGA s-a relizat un convertor de tip scară cu rezistențe și condensatoare rulând la o frecvență de eșantionare de 24MHz (adică un oversampling de 512x). Astfel se scapă de problemele de alising ale convertoarelor uzuale, ceea ce este audibil mai ales la sunetele de frecvențe înalte.

Conexiunea la sistemele modulare se poate face prin intrare de modulație CV, MIDI I/O. Prin USB, Peak se poate conecta la Mac sau PC unde se pot stoca patchuri prin software-ul Components.

 • 2 x ieșiri Line-Out Jack 6.3 mm
 • 1 x ieșire căști Jack 6.3 mm
 • MIDI in/out/thru
 • USB
 • 2 x intrări de pedale
 • dimensiuni: 464 x 233 x 70.5 mm
 • greutate: 4.9 kg
 • Test si descriere mai detaliata

DeepMind 6
DeepMind 6

Sintetizator analog

Behringer

DeepMind 6

stoc
2 668.00 Lei
Behringer DeepMind 6
Circuit Mono Station
Circuit Mono Station

Sintetizator parafonic

Novation

Circuit Mono Station

stoc
2010.00
1 559.00 Lei
economisiți 451 Lei
-22% Novation Circuit Mono Station
Circuit
Circuit

Groovebox

Novation

Circuit

stoc
1 254.00 Lei
Novation Circuit
Bass Station II
Bass Station II

Sintetizator analogic

Novation

Bass Station II

stoc
1 866.00 Lei
Novation Bass Station II
Summit
Summit

Sintetizator

Novation

Summit

stoc
9 860.00 Lei
Novation Summit
MiniNova
MiniNova

Sintetizator compact

Novation

MiniNova

stoc
1 545.00 Lei
Novation MiniNova
Peak Stand
Peak Stand

Suport Peak

Novation

Peak Stand

stoc
518.00 Lei
Novation Peak Stand