despre noi contact autentificare coșul meu menu
0356 228 228 Luni – Vineri: 09:00 - 18:00
 • Novation Novation Peak
 • Novation Novation Peak
 • Novation Novation Peak
 • Novation Novation Peak
Novation Novation Peak Novation Novation Peak Novation Novation Peak Novation Novation Peak

Novation Peak - Sintetizator polifonic:

Sintetizator polifonic cu 8 voci, cu 3 oscilatoare New Oxford pentru fiecare voce. Fiind oscilatoare NCO, acestea sună complet analogic, dar beneficiază de flexibilitate digitală cu 17 wavetables.


Novation Peak - sintetizator analogic-hibrid, cu o polifonie de 8 voci, cu 3 oscilatoare New Oxford pentru fiecare voce. Fiind oscilatoare NCO (Numerically-Controlled Oscillators), acestea sună complet analogic, dar beneficiază de flexibilitate digitală cu 17 wavetable-uri digitale. Aceste oscilatoare pot deveni sursă lineară FM prin NCO-uri sau wavetable-uri digitale - oferind intermodulare în buclă recursivă.

Avantajul NCO-ului este faptul că față de oscilatoarele tradiționale, care tind să se destabilizeze în timp și să genereze frecvențe false, NCO-ul este foarte stabil și mereu vei avea un sunet armonic, totodată oferind sunetul cald și bogat specific analogic.

Sintetizatorul are un filtru analogic rezonant, multi-mod și 3 puncte de distors pentru fiecare voce - pre-filtru, post-filtru și global - într-un lanț de semnal analogic. Peak este capabil să accepte aftertouch polifonic pentru control mai bun asupra expresiei. Sunt disponibile efectele de reverb, delay, chorus și conține și un arpegiator integrat.

Arpegiatorul are 7 moduri de funționare, are lungimea gate-ului ajustabil și o gamă de 6 octave. Cu 33 de variațiuni ritmice, rezoluție variabilă și swing (toate sincronizabile la tempo intern sau extern) acesta poate completa idei muzicale sau anima crea mișcări muzicale în piesă.

Sistemul de modulație conține o matrice de 16 sloturi și 16 asocieri directe ca controale principale, aranjate intuitiv pentru design de patch-uri și editare de sunete. Peak are 3 înfășurătoare ADSR și 2 LFO-uri pentru fiecare voce.

Funcția de Animate este familiară utilizatorilor UltraNova și MiniMova: butonul de animare poate fi sursa în matricea de modulație a până la 16 rutări simultane. Profunzimea efectului poate fi ajustată din meniu. Și prin pedale se pot declanșa animările.

Un progres în calitatea sunetului reprezintă și chip-ul de tip FPGA, în care este implementat și convertorul digital-analogic (DAC): față de chipurile uzuale achiziționabile de pe piață, care lucrează la frecvențe prestabilite (deobicei 48 sau 96kHz), în FPGA s-a relizat un convertor de tip scară cu rezistențe și condensatoare rulând la o frecvență de eșantionare de 24MHz (adică un oversampling de 512x). Astfel se scapă de problemele de alising ale convertoarelor uzuale, ceea ce este audibil mai ales la sunetele de frecvențe înalte.

Conexiunea la sistemele modulare se poate face prin intrare de modulație CV, MIDI I/O. Prin USB, Peak se poate conecta la Mac sau PC unde se pot stoca patchuri prin software-ul Components.

 • 2 x ieșiri Line-Out Jack 6.3 mm
 • 1 x ieșire căști Jack 6.3 mm
 • MIDI in/out/thru
 • USB
 • 2 x intrări de pedale
 • dimensiuni: 464 x 233 x 70.5 mm
 • greutate: 4.9 kg
 • Test si descriere mai detaliata

Peak Stand
Peak Stand

Suport Peak

Novation

Peak Stand

stoc
519.00 Lei
Novation Peak Stand