CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Presonus EarMix 16M


 • Mixer pentru monitorizare personala Presonus EarMix 16M
 • Mixer pentru monitorizare personala Presonus EarMix 16M
 • Mixer pentru monitorizare personala Presonus EarMix 16M
 • Mixer pentru monitorizare personala Presonus EarMix 16M
Mixer pentru monitorizare personala Presonus EarMix 16M Mixer pentru monitorizare personala Presonus EarMix 16M Mixer pentru monitorizare personala Presonus EarMix 16M Mixer pentru monitorizare personala Presonus EarMix 16M

Mixer monitorizare personală

 • conceput pentru mixerele din seria PreSonus® StudioLive® Series III
 • eQ cu 3 benzi, cu parametri medii pentru fiecare canal plus suma
 • 16 Presetări pentru scenele mixerului
1 79900 Lei (TVA inclus)
Stoc momentan epuizat: pentru un termen de livrare exact vă rugăm să întrebați un consultant SoundCreation.

Presonus EarMix 16M - mixer pentru monitorizare personală, pentru monitorizare in-ear prin fir, conceput pentru a funcționa perfect cu mixerele din seria PreSonus® StudioLive® Series III, dar compatibil și cu alte sisteme AVB, PreSonus EarMix ™ 16M oferă o soluție de monitorizare de înaltă calitate, extensibilă, în rețea, pentru sistemele de sunet instalate, și studiourilor de înregistrare. Oferă o calitate profesională totală a sunetului, o calitate a construcției și caracteristici, inclusiv un amplificator de înaltă performanță pentru căști, pentru a vă asigura că aveți monitorizarea de care aveți nevoie pentru orice situație. Fiecare EarMix 16M acceptă 16 canale mono de intrare prin intermediul rețelei AVB - și puteți conecta mai multe unități cu un mixer StudioLive Series III.

Monitorizarea de înaltă calitate este esențială pentru ca artiștii să poată să ofere cele mai bune performanțe. EarMix 16M beneficiază de un amplificator puternic și clar pentru căști care poate amplifica dispozitive cu impedanță redusă, cum ar fi monitoare profesionale in-ear. De asemeni, beneficiază de un convertor digital-analogic de top pentru cel mai bun raport dinamic și raport semnal-zgomot. Designul amplificatorului oferă un sunet excelent cu o gamă largă de monitoare și căști cu impedanțe diferite. Controalele și intrările pot fi personalizate pe fiecare unitate pentru a permite fiecărui muzician să creeze un mix care să funcționeze cel mai bine pentru el. Odată ce ați perfecționat un set de amestecuri de monitor, salvați întreaga scenă în memoria internă, puteți stoca și reține până la 16 scene mixte.


Utilizează audio networking (rețea audio) care este mult mai mult decât o modalitate de a conecta un stage box digital. Cu o rețea AVB, puteți conecta dispozitive audio digitale pe distanțe lungi prin cablu CAT5e sau CAT6 Ethernet și puteți direcționa semnalul audio oriunde în rețea cu o latență extrem de scăzută. AVB oferă câteva avantaje unice, care fac din acesta o alegere mai bună pentru audio decât alte protocoale de rețea. De exemplu, AVB furnizează un clock de înaltă precizie care reduce în mod semnificativ distorsiunea armonică și reducerea treptată, asigurând claritatea și calitatea sunetului. AVB vă asigură că aveți întotdeauna o lățime de bandă suficientă pentru a difuza sunetul cu latență redusă. Aceste beneficii importante reprezintă o parte inerentă a AVB; nu este nevoie să faceți ceva special pentru dispozitivele dvs. sau comutatorul AVB.


De asemeni beneficiază și de PoE (Putere la distanță pentru dispozitive în rețea). EarMix 16M poate fi alimentat cu sursa externă de alimentare inclusă, dar în multe cazuri - cum ar fi atunci când este dificil de a furniza energie pe mai multe locații pe scenă - este mai bine să utilizați Power over Ethernet (PoE). PoE este o tehnologie care permite cablurilor de rețea să poarte energie electrică la dispozitive compatibile. Cu PoE, un singur cablu oferă atât date de rețea, cum ar fi semnal audio digital, cât și energie electrică. Puteți localiza un dispozitiv compatibil PoE oriunde puteți rula un cablu Ethernet deoarece nu aveți nevoie de o sursă locală de alimentare. Mai mult, comutatorul AVS de la Five-Port SW5E de la PreSonus vă permite să conectați mai multe dispozitive EarMix 16M la rețeaua AVB și să furnizați PoE.


Un EarMix 16M este un mixer minunat, dar sistemul chiar strălucește atunci când aveți nevoie de monitorizare pentru întreaga trupă. O pereche de mufe AVB vă permit să conectați mai multe dispozitive EarMix 16M în timp ce conectați la un mixer StudioLive Series III. Puteți extinde și mai mult prin legarea EarMix 16M de la mai multe switch-uri PreSonus SW5E AVB. Odată ce ați creat rețeaua AVB, configurarea rutărilor EarMix 16M de la o consolă StudioLive Series III în rețea sau utilizarea software-ului gratuit PreSonus UC Surface control pentru Mac, Windows, iPad și Android este rapid și ușor.


Conectivitatea EarMix 16M, rețeaua AVB cu PoE și integrarea renumită a hardware / software-ului PreSonus vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea un sistem profesional de monitorizare cu adevărat profesional, care poate servi chiar și celor mai mari ansambluri. Ne-am amintit și de lucrurile mici, ca un suport opțional pentru microfon. Cel mai bine, datorită amplificatoarelor puternice pentru căști, convertoarelor de vârf și procesării de semnal de calitate superioară, EarMix 16M oferă o calitate excepțională a sunetului.

Specificații tehnice:

 • EQ cu 3 benzi, cu parametri medii pentru fiecare canal plus suma
 • Limitator reglabil pentru fiecare canal plus suma
 • Controler al volumului de canal cu LED-uri cu 8 segmente
 • LED-uri semnal și clip per canal
 • Comutare stereo și grup de canale
 • 16 Presetări pentru scenele mixerului
 • Butoane de Store și Recall
 • Intrare AUX (jack stereo, 3,5 mm) cu control al volumului
 • Ieșire pentru căști (conector jack stereo, 6,35 mm) cu control al volumului
 • Amplificator puternic pentru căști pentru redare puternică și nedistorsionată
 • Ieșire stereo balansată de linie (2x jack TRS-6,35 mm) cu control al volumului
 • 2x LED cu 8 segmente în total (L / R)
 • 2 porturi Ethernet AVB (RJ45)
 • Conectarea la consola printr-un cablu CAT5e sau CAT6
 • Până la 24 console EarMix 16M pot fi cascadate sau operate într-o rețea AVB
 • Compatibil cu alte dispozitive AVB (conform IEEE 1722)
 • Alimentare: sursă de alimentare externă (inclusă) sau prin PoE
 • Dimensiuni (HxWxD): 46 x 239 x 193 mm
 • Greutate: 0.5 kg

Cod articol: EARMIX16M

Unitatea de vanzare: bucata

Evaluările clienţilor:
Produse similare
P16-M
P16-M
Behringer P16-M
1 21000 Lei
Behringer P16-M