CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Eventide Eclipse V4


Procesor de rack pentru efecte delay, reverb, loop, ce oferă conversie digitală de 24-bit cu sampling de 96 kHz, posibilități de rutare duală, BNC Word Clock, și multiple posibilități de conectare.
Eventide
12 03600 Lei (TVA inclus)
în rate: de la 200.6 lei/luna (vezi detalii)
Stoc momentan epuizat: pentru un termen de livrare exact vă rugăm să întrebați un consultant SoundCreation.
Eventide
Oferta Back-2-School

Eventide Eclipse V4 - procesor de rack pentru efecte. De la gama largă și adâncimea algoritmilor săi, până la ieșirile și intrările analogice, oferă conversie digitală de 24-bit cu sampling de 96 kHz, posibilități de rutare duală, care permite folosirea ca și cum ar fi 2 procesoare independente, datorită celor două blocuri de efecte, care pot fi configurate ca ieșire mono sau stereo. 11 algoritmi de reverb, diverse tipuri de delay (band delay, chorus delay, comb delay, ducked delay, ring delay și pan delay), funcție loop mono de 20 de secunde, dual loop de 10 secunde, reverse loop mono de 20 de secunde, și reverse loop dual de 10 de secunde. Este ideal de folosit atât în situații live cât și în studio.

  • Porturi de intrare / ieșire pentru maximă versatilitate. Pe spatele aparatului se află un port care răspunde tuturor cerințelor și necesităților de conectare, incluzând AES/EBU, S/PDIF și ADAT™ Lightpipe™ pentru aplicații digitale. Intrări și ieșiri balansate de tip XLR, și intrări și ieșiri nebalansate de tip jack 1/4", care acceptă și impedanțe de intrare mari, de la instrumente. Conectori BNC Word Clock In și Out, și două porturi pentru conectare pedale pentru instrumentiști. Full MIDI (IN/OUT/THRU), și un serial port pentru software update prin conexiune directă la internet.
    Operare și setare ușoară datorită controalelor simple cu butoane și potențiometre.
  • Hot keys care oferă acces rapid la 8 parametrii de bază de la fiecare preset. Aceste hot keys, pot fi atribuite în mod special, pentru a creea un program personalizat, după nevoile și specificațiile dumneavoastră.
  • Buton dedicat pentru Tap, care nu este doar pentru efectul de delay. Poate fi folosit pentru viteza de auto-panner sau tremolo, sau rata frecvenței filtrului LFO. Poate fi folosit de la 2 la 12 tap-uri (apăsări).
  • Posibilitate de creeare și design de preseturi personalizate.
  • Slot pentru Flash card, pentru stocare de preseturi, transfer de preseturi în și de la Eventide Eclipse V4.
  • Alimentare incorporată
  • Carcasă metalică solidă ce ocupă o unitate rack 1U 19".

Cod articol: 10004589

Unitatea de vanzare: bucata

Evaluările clienţilor:

Produse similare
Reverb 2016 Reverb 2016
Eventide Reverb 2016
12 21700 Lei
Eventide Reverb 2016