CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Filtrare produse:

Preamplificatoare microfon / instrument, Audient

Preamplificatoare de microfon / instrument pentru studio si inregistrari, preamplificatoare profesionale cu multiple canale, channel strips.


filtrare produse
Audient ASP880">
ASP880

Audient ASP880 Preamp de microfon

  • 8 preamplificatoare de microfon Audient Console
  • tehnologie de conversie AD Burr Brown
  • 2 canale de clasă A Discrete JFET D.I. pentru instrumente

stoc epuizat
4 21000 Lei
adauga in cos
Audient ASP800">
ASP800

Audient ASP800 Preamplificator de microfon cu 8

  • conversie A-D Burr-Brown de clasă A, două D.I.-uri JFET

stoc epuizat
3 33500 Lei
adauga in cos

Preamplificatorul audio este de nelipsit din kitul unui muzician veritabil, intrucat acesta garanteaza reducerea zgomotului de fundal si a interferentelor. Din acest motiv, Soundcreation vine in sprijinul tau cu o oferta completa de preamplificatoare profesionale pentru microfoane si instrumente, cu multiple canale de intrare si de iesire.

Indiferent daca le vei utiliza intr-un studio de inregistrari sau intr-o sala de concert, produsele pe care ti le oferim spre vanzare te vor ajuta sa fii mai aproape de ascultatorii tai. In plus, pentru ca stim cat de important este pentru un muzician sa lucreze cu echipamente audio de calitate, iti punem la dispozitie aparate fabricate de cele mai cunoscute marci din domeniu.

Cu siguranta, de pe site-ul nostru poti comanda online cele mai potrivite produse pentru tine, fie ca esti incepator, fie ca esti deja un profesionist. De asemenea, echipa Soundcreation iti sta la dispozitie pentru a-ti raspunde la eventualele intrebari, atat pe adresa de e-mail info@soundcreation.ro, cat si la numarul de telefon 0356 228 228.