CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Filtrare produse:

culoare finisaj

Categorii similare

Pianine, piane digitale Flame

Pianine digitale pentru începători, avansați și profesioniști, pachete avantajoase cu pianine digitale, banchete de pian și căști.


filtrare produse
Flame SLP-150 RW">
SLP-150 RW

Flame SLP-150 RW Pian digital

  • 88 clape grele, banchetă inclusă
  • 14 tonuri, 13 efecte, 50 piese
  • polifonie 64 note, finisaj palisandru

în stoc
2 94900 Lei
adauga in cos
Flame SLP-150 WH">
SLP-150 WH

Flame SLP-150 WH Pian digital

  • 88 clape grele, banchetă inclusă
  • 14 tonuri, 13 efecte, 50 piese
  • polifonie 64 note, finisaj palisandru

stoc epuizat
2 94900 Lei
adauga in cos

Dragostea pentru muzica trebuie fructificata alaturi de instrumente pe masura! Sound Creation iti pune la dispozitie pianine electrice, pentru ca tu sa iti poti desfasura activitatile in cele mai bune conditii. Pachetele noastre promotionale au un pret fara concurenta si iti garantam o calitate desavarsita. Iti poti comanda online una alba, neagra sau de orice alta culoare ti se potriveste, in functie de modele disponibile.

In gama noastra gasesti pianine digitale cu un design modern, care sa se potriveasca cu incaperile in care aceastea vor fi amplasate. Printre acestea se numara si cel minimalist, care este la mare cautare in prezent.

Toate modelele sunt dotate cu 88 de clape si au functii de exersare, fiind ideale pentru incepatori. Avand capacitatea de a reda sunete de cea mai inalta frecventa, acestea sunt echipate cu diferite functii si ritmuri pentru acompaniament. Faptul ca sunt create cu ajutorul unei tehnologii moderne, iti asigura posibilitatea de a efectua o multime de activitati cu ajutorul acestora.