CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu
Acest produs nu se mai fabrică sau nu se mai află în oferta noastră.

Yamaha AG 03


Mixer audio

 • interfață USB pe 24-bit192kHz
 • funcție COMP/EQ, EFFECT, Loopback
 • compatibil cu Windows 7 / MAC OS 10,7
Yamaha
Yamaha

Yamaha AG03 - Mixer multifuncțional cu 3 canale + interfață audio USB. Perfectă pentru înregistrare în timp real și webcasting. Înregistrare și redare 2 canale la rezoluție mare (24-bit192kHz), funcție Loopback, preamplificatoare de microfon "D-PRE" cu gain mare și zgomot redus. Phantom power pe canalul 1, pentru microfoane condensator si DI box-uri, intrare Hi-Z pentru chitări pe canalul 2. USB bus-powered (5V, 500mA), pentru Mac și PC. Compatibil iPad (2 sau mai nou) cu kit opțional pentru conectare cameră (Apple iPad Camera Connection Kit) ce necesită alimentare externă USB. Rulează pe sisteme Windows 7 sau mai nou / MAC OS 10,7 sau mai nou.

 • Alimentare phantom power: +48V
 • Intrări: 2 x Mono [MIC/LINE] include HEADSET MIC (Plug-in Power), 1 x Stereo[LINIE], 1 x AUX
 • Ieșiri: 2 x MONITOR OUT, 2 x PHONES
 • Bus: 1 x stereo
 • Procesare incorporată DSP: canalul 1 - COMP / EQ, EFFECT (SPX Reverb)
 • Indicator nivel LED: ieșire nivel USB; 2 x 2 point LED meter [PEAK, SIG]
 • USB Audio: 2 IN / 2 OUT, compatibil cu USB Audio Class 2.0, frecvența de eșantionare: Max 192 kHz, rezoluție: 24-bit
 • Alimentare: 5 V DC, 500 mA
 • Consum: Max. 2.5 W
 • Compatibilitate sisteme: Windows 7 sau mai nou / Mac OS X 10.7 sau mai nou
 • Dimensiuni(WxHxD): 129 x 63 x 202Greutate: 0,8 kg
 • Optional: Foot Switch: FC5, Mic Stand Adaptor: BMS-10A
 • Altele: Foot Switch - EFFECT Mute on / off, temperatura de operare: 0 pînă la + 40 °C

Cod articol: CAG03

Unitatea de vanzare: bucata

Specificații:
Nr. canale mono microfon / linie: 1
Nr. canale stereo: 1
Procesor de efecte: da
Interfață audio (USB/FireWire): USB
Evaluările clienţilor:
19.01.2021, 20:19
Sunet foarte bun

Preamplificatorul pentru microfon e foarte curat. Nu uitati sa puneti driverele de pe site. Cu cele de windows apare cate un zgomot ciudat din cand in cand. Uneori, dupa un restart de computer, mixerul nu mai functioneaza decat cu restart de la buton dar e posibil sa fie de la driverele de usb ale placii mele de baza.

23.04.2020, 20:17
Yamaha AG 03

Un produs livrat rapid si intact.Recomand acest mixer tuturor celor care vor sa faca livestreaming pe orice platforma,fiind o alternativa foarta buna la o interfata audio usb,avand si mai multe intrari si iesiri.Raport calitate-pret foarte bun,de asemenea.

17.01.2018, 17:48
Concept bun

Initial am cumparat o interfata Scarlett Solo (gen2) pentru a folosi un SM57. Dupa ceva timp am realizat ca are doar iesiri nebalansate RCA. Deci daca vroiam la un moment dat sa iau niste monitoare cu inputuri balansate, n-ar fi fost optim.

Asa ca am vorbit cu cei de la SoundCreation sa returnez interfata Focusrite, pentru a o inlocui cu mixerul asta, iar ei au fost de treaba si s-a rezolvat. Mentionez ca interfata Scarlett Solo are un sunet foarte bun si isi merita banii, dar e mai potrivita pentru incepatori care nu au nevoie de multe potentiometre pentru a controla diferite circuite. E si mai compacta si arata mai bine (plus ceva mai ieftina). Dar mie imi trebuia altceva, asa ca m-am decis sa iau acest hibrid interfata-mixer de la Yamaha, care are cam tot ce as avea nevoie.

Prima impresie: sunetul este bun, foarte clar, dar la microfon mi se pare ca are ceva mai mult zgomot alb decat Scarlett la o setare de gain peste 80%. Asa ca, la inceput, am cam fost dezamagit de cum suna. Dupa care am instalat controller-ul DSP furnizat de Yamaha de pe site-ul lor si am facut cateva reglaje la EQ (care functioneaza direct din interfata, desi initial faci setarile in software, ele sunt memorate pe hardware si le poti activa cu un buton). In final, microfonul suna mai bine decat inainte, cred, dupa ce am atenuat ceva din frecventele de mijloc. Totusi, inca mi se pare ca sunetul reda mai bine inaltele decat frecventele joase. Pare sa fie ceva comun la mai multe produse Yamaha, de exemplu monitoarele din seria HS.

Voi continua sa o testez si eventual o sa mai postez niste impresii, in timp. La cateva ore dupa ce am luat-o, pot sa-i dau cateva calificative:

Concept/idee: 5/5

Executie/constructie: 4/5 (componente de top inauntru - condensatoare, potentiomere de calitate, dar butoane mai putin solide decat cele de la Focusrite, se cam clatina)

Calitatea sunetului: 4/5 (foarte bun pe inalte, are nevoie de ceva ajustari pe medii si joase)

Design: 3/5 (chiar nu inteleg de ce nu au facut si o varianta pe negru si albastru ca celelalte mixere analogice pe care le au.

Produse similare
AG03 WH MK2
AG03 WH MK2
Yamaha AG03 WH MK2
84500 Lei
Yamaha AG03 WH MK2
AG 06
AG 06
Yamaha AG 06
86900 Lei
în stoc
Yamaha AG 06
Alți clienți au mai cumparat
4Star Y TRS3.5-2TS 1.5m
4Star Y TRS3.5-2TS 1.5m
Adam Hall 4Star Y TRS3.5-2TS 1.5m
cablu Y
5200 Lei
adauga in cos
Krystal 4S Mic XLR 5m
Krystal 4S Mic XLR 5m
Adam Hall Krystal 4S Mic XLR 5m
cablu balansat
7100 Lei
adauga in cos