despre noi contact autentificare coșul meu menu
0356 228 228 Luni – Vineri: 09:00 - 18:00
Produs inactiv! Acest produs nu se mai fabrică sau nu se mai află în oferta noastră.

Ca alternativă, vă recomandăm:

Audio-Technica U851Rb UniPoint

Microfon de suprafață. condenser, caracteristică cardioidă, filtru taie-jos integrat, ecranat UniGuard®, permite interschimbarea capsulei, cablu detașabil cu conector XLR

Audio-Technica U851Rb UniPoint

Audio-Technica U851A


  • Audio-Technica U851A
Microfon de suprafata, condenser, cardioid cu conector de iesire rotativ. Opereaza pe baterie sau phantom power. Filtru de taiere a joaselor la 80Hz. Cablu de 7.6m atasat cu conector TA3F.

Oferind sunetul exceptional Audio-Technica pentru aplicatii de montare pe suprafata, microfonul U851A are in componenta un conector de iesire rotativ marca PivotPoint®, filtru UniSteep® si tehnologie de ecranare impotriva interferentelor radio (RFI) marca UniGuard®.

U851A se poate alimenta de pe baterie (1.5V AA/UM3) sau phantom power, accepta elemente condenser interschimbabile - disponibile pentru microfoane de suprafata in figurile polare: cardioid, hipercardioid si omnidirectional.

Microfonul are in componenta un filtru la 80Hz pentru taierea joaselor, eliminant astfel zgomotul ambient de frecventa joasa si un comutator pe 3 pozitii: Oprit; Pornit (normal); Pornit (cu filtru 80Hz).

 

Cablul este lung de 7.6 metri si este permanent atasat de microfon, cu un conector de tip TA3F la capatul de iesire. U851A are un design cu profil minimal si finish negru cu reflexie mica, pentru vizibilitate mica. Carcasa sa si perinitele de silicon de la baza minimizeaza transferul de vibratie de la suprafata la microfon.

Cu respingere superioara a sunetelor din afara axei de captare si volum maxim inainte de microfonie, acest microfon profesional stabileste noi standarde pentru calitatea audio in medii acustice dificile. 

Unitatea de vanzare: bucata

Specificații:
Tip capsulă: condensator
Plajă frecvențe audio: 30 - 20 000 Hz
Caracteristica polară: cardioid
Interfața digitală: fără
mono/stereo/set: mono
Accesorii și recomandări
UE-C UniPoint
UE-C UniPoint
Audio-Technica UE-C UniPoint
49100 Lei
Audio-Technica UE-C UniPoint
UE-UL Uniline UniPoint
UE-UL Uniline UniPoint
Audio-Technica UE-UL Uniline UniPoint
71700 Lei
Audio-Technica UE-UL Uniline UniPoint
AT8531
AT8531
Audio-Technica AT8531
52300 Lei
Audio-Technica AT8531
Evaluările clienţilor: