CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Recomandări:

recomandare cadouri de craciun

Filtrare produse:

Console DJ, controlere digitale MIDI USB Denon DJ

Echipamente pentru DJ, controlere MIDI USB, elemente de control pentru play, loop, cue, pitch bend etc.


filtrare produse
Denon DJ Prime 4">
Prime 4

Denon DJ Prime 4 Consolă DJ

  • 4 canale
  • joguri robust din metal de 6” cu afișaj HD central
  • ecran tactil HD de 10"

stoc epuizat
11 98600 Lei
adauga in cos
Denon DJ Prime GO">
Prime GO

Denon DJ Prime GO Consolă DJ

  • 2 canale
  • jog-uri cu sensibilitate la atingere
  • design ultra portabil, baterie lithium reîncărcabilă

stoc epuizat
6 13000 Lei
adauga in cos

Sound Creation iti pune la dispozitie echipamente performante pentru DJ, dar si pentru producatori muzicali. Fie ca iti doresti o consola profesionala sau una semi-profesionala, magazinul nostru online iti prezinta o gama variata atat pentru incepatori si amatori, cat si pentru profesionisti.

Consolele pe care le gasesti la Sound Creation sunt fabricate de producatori consacrati in lumea muzicala, astfel incat te poti bucura de produse la o calitate superioara. Pe langa toate caracteristicile de baza, aceste echipamente pot fi dotate si cu un efect de lumini LED, care pot ajuta orice iubitor de muzica sa mixeze sau sa produca piese din toate genurile muzicale, dar si sa destinda atmosfera in orice locatie.

Indiferent daca ai experienta sau daca esti un novice in acest domeniu, iti oferim posibilitatea de a alege produse la preturi avantajoase, direct proportionale cu calitatea lor, dar si cu nivelul tau de cunostinte. De asemenea, pe site-ul nostru gasesti astfel de echipamente speciale pentru live show, care te vor ajuta sa faci atmosfera oriunde te-ai afla.

Daca iti doresti sa afli mai multe informatii despre echipamentele profesionale pentru DJ si producatori muzicali, ne poti scrie pe site sau pe info@soundcreation.ro.