CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Oktava

Oktava este un producător legendar de microfoane profesionale de studio. Compania a fost înființată în 1927 la Tula, URSS și, de-a lungul anilor, a devenit un brand de renume mondial, cu un nume foarte respectat în industrie. De fapt, Yuri Gagarin, un astronaut sovietic și primul om care a călătorit în spațiul cosmic, și-a spus faimoasele cuvinte „Să mergem!” într-unul dintre microfoanele Oktava. Astăzi, produsele Oktava sunt populare în întreaga lume și sunt cunoscute ca fiind favorizate de muzicieni precum Sting, U2, Iron Maiden, Marilyn Manson și Radiohead.

Toate produsele Oktava sunt fabricate în Tula, Rusia, de unde este originar Oktava și până în prezent își are sediul. Astăzi, angajează peste 460 de membri ai personalului și are o experiență solidă în producerea de microfoane cu diafragmă mică, microfoane overhead, microfoane pentru chitare acustice, adaptoare speciale și alte accesorii.

Oktava este renumit pentru legendarele microfoane cu condensator cu diafragmă mică și mare, precum și pentru cele mai fine microfoane cu bandă și tub realizate vreodată.

Microfoane de studio Oktava
Microfoane de studio Oktava

Microfoane de studio Oktava (1)

Oktava logo
0356 228 228
detalii produse/comandă:
info@soundcreation.ro
consultanță, cerere ofertă:
consultanta@soundcreation.ro

Top produse Oktava:

Oktava MK 319 Carboard Box
1.
Oktava MK 319 Carboard Box

Oktava MK 319 Carboard Box

1 359.00 Lei