CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Soundcreation si Student Fest

03.05.2012
Soundcreation si Student Fest
Sectiunea de muzica electronica din cadrul Student Fest 2012 debuteaza azi cu un workshop de Ableton Live, unul dintre cele mai populare programe de productie  folosit de marea majoritate artistilor de muzica electronica cu renume mondial.Programul contine tot ce ai nevoie pentru a putea creea/remixa sau mixa si ofera posibilitati de creatie limitate doar de imaginatia celui care il foloseste.

De mentionat ca este primul workshop de acest gen din Romania, iar trainerul Glenn Keteleer din Bruxelles, Belgia este unul dintre primii producatori certificati ca instructor oficial pentru Ableton Live.

Workshop-ul va fi la nivelul de incepator/mediu si va dura 4 ore timp de 4 zile iar in acest timp cei 20 de participanti vor invata sa creeze o piesa pas cu pas sub indrumarea trainerului. La sfarsitul workshop-ului fiecare participant va trebui sa aiba o piesa mai mult sau mai putin completa realizata dupa preferintele sale.
 
De luni 7 mai pana miercuri 9 mai va avea loc cel de-al doilea workshop de la muzica electronica si anume cel de DJ-ing, da v-ati prins tipul ala care invarte niste discuri si face publicul sa danseze, care va avea loc la Van Graph K-fe sub indrumarea lui DJ K-lu si a lui Mighty Boogie care ii vor invata pe cei 20 de participanti cum sa faca beatmatching, cateva lectii de turntablism si tot ceea ce inseamna sa fi dj cu adevarat!

Soundcreation sprijina acest eveniment cu gazduire si echipamente.