CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Soundcreation e importator exclusiv Echo Digital Audio pe Romania

21.09.2007

De 25 de ani, firma Echo Audio furnizeaza si produce solutii audio soft si hardware. Acum 20 de ani, firma a produs prima sa placa audio, anii '80 fiind perioada in care perifericele audio si tehnicile de compresie ale sunetului Echo erau standardul furnizorilor de programe ducationale si produse pentru persoane cu deficiente. In ultimii 15 ani, Echo a implementat o serie de tehnologii audio cum ar fi: produse de inregistrare audio multi-track, ASIC-uri audio, o gama larga de produse bazate pe DSP-uri, precum si driverele si software-urile aferente.

Din 1997, firma a introdus o familie de produse audio profesionale pentru inregistrari si auditii pe mai multe canale. Aceste produse ofera solutii de un standard ridicat pentru inginerii de studio, industria de broadcast, precum si pentru o serie de producatori OEM. Aceasta familie de produse a adus vasta experienta a companiei in domeniul audio profesional si semi-profesional.

Dintre produsele faimoase ale Echo Audio, renumite pentru stabilitate si usurinta la utilizare, amintim Echo Layla, ajunsa deja la a treia generatie - o interfata PCI cu 16 intrari/16 iesiri:

Ar mai fi de amintit si mai noile interfete Audiofire si Indigo care functioneaza pe interfata Firewire si Cardbus bazate pe tehnologii inovatoare, precum ar fi convertoarele pe baza IIR (infinite impulse response).