CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Soundcreation a devenit furnizor Audio-Technica

18.07.2007

Cu bucurie, anuntam ca am devenit furnizori ai produselor Audio-Technica in intreaga tara!

Firma japoneza a fost infiintata in 1962, dar a devenit recunoscuta pe plan mondial in domeniul inregistrarilor in anul 1991, prin lansarea legendarului microfon AT4033, microfon care se afla in productie si la ora actuala, fiind folosit in mod constant si in marile studio-uri de inregistrari din lume. Motivul pentru care 4033-ul si-a facut loc in top-ul microfoanelor de studio profesioniste este extraordinarul raport pret/calitate - inregistrarile facute cu un asemena microfon sunt la calitatea inregistrarilor ci microfoane de cinci ori mai scumpe, cum ar fi Neumann-urile, daca este folosit de un inginer cu experienta. Printre utilizatorii de renume al 4033-ului ar fi Tom si Chris Lord-Alge, Alan Parsons, Phil Ramone si Ed Cherney.

Audio-Technica a pastrat acelasi nivel al calitatii din 1991 si pana in prezent, in acelasi timp extinzand gama de produse oferite si la microfoane dinamice (cum ar fi excelentele serii Midnight Blue si Pro), si au lansat o serie de alte microfoane bazate pe 4033, cum ar fi AT4040 (cu diafragma permanent polarizata), AT4050 (microfon multi-pattern) si AT4047 (cu tub catodic - "pe lampi"), precum si serii de microfoane de studio mai accesibile ca si pret, dar pastrand calitatea specifica Audio-Technica - este vorba de AT2020, AT2010, AT3035 si AT3060 ("pe lampi"), care si-au facut renume in industria home-recording-ului si al project studio-urilor din intreaga lume. Seria de casti M20-M50 de la AT a devenit si ea rapid remarcata, fiind folosite in studio-uri pentru tracking si monitorizare, precum sunt si castile pentru DJ din seria PRO5V de catre DJ.

Unul dintre motivele calitatii constante oferite de catre AT este decizia producatorului japonez de a nu muta productia in China, ca si multi altii, aproape toate produsele Audio Technica, inclusiv castile, fiind produse in fabricile proprii din Japonia si Taiwan, sub control strict al calitatii dupa model japonez.