CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

SM Pro Audio vine cu noutati

13.07.2009
SM Pro Audio vine cu noutatiIncepand cu 10 Iulie 2009 Souncreation anunta reduceri de preturi semnificative la toate produsele SM Pro Audio plus introducerea mai multor modele noi. Printre ele si varianta de rack a lui V-Machine si anume V-Rack care va aparea spre sfarsitul anului 2009. Procesorul Intel Core Duo de 2.66 Ghz cu 2Gb RAM, 8Gb memorie Flash si harddisk S-ATA fac din V-Rack o unealta puternica  stabilind un nou standard de performanta. Datorita intrarilor profesionale de semnal audio si capacitatii duble a puterii de calcul, putem spune ca V-Rack este varianta profesionala a V-machine. Asteptarile sunt mari de la V-Rack, acesta va trebui sa fie mult mai stabil in aplicatii, atat pe scena cat si in alte situatii profesionale.

Pe langa aceasta printre produsele noi se mai numara si cateva preamplificatoare si amplificatoare dupa cum urmeaza:

  • Q Pre, preamplificator de microfon cu 4 canale pe intrari XLR balansate cu control de gain pe fiecare canal de la -20dB pana la + 40dB si Phantom power comutabil intre canalele 1 si 2 (pe perechi).
  • Q Amp amplificator de casti cu 4 canale: 2 intrari TRS stereo, 4 amplificatoare individuale de casti, control de volum pe fiecare canal, toate acestea intr-o carcasa de metal cu posibilitatea de a fi integrata in rack cu ajutorul unei tavi de rack.
  • HP6E preamplificator de casti cu 6 canale care vine cu numeroase imbunatatiri fata de vechiul HP6 si anume raspuns de frecventa imbunatatit, putere aditionala, control digital la selectia de intrare si a 5a intrare de mix.A fost adaugata si o memorie flash pt a permite o revocare a fiecarei selectie de intrare pt fiecare canal. Are 5 canale stereo, 6 amplificatoare de casti din clasa A, iesire nominala la 32Ohm si 600 mW per canal, raspuns in frecventa la 100mW de la 20Hz la 20kHz +/- 0.3dB

Alte noutati sunt:

  • Q DI cutie DI activa cu 4 canale si cu mixer de linie integrat cu 4 canale, iesire line out stereo, control de volum si panoramare pe fiecare canal, fiecare intrare avand cate o iesire balansata. Q DI mai are si un amplificator de casti inclus.
  • DI Dock Cutie DI stereo activa de tip docking station pt iPOD, o idee foarte buna pusa in practica a celor de la SM Pro Audio. DI Dock facut sa suporte dispozitive audio portabile, transforma semnalul de pe iesirea digitala a unitatii de redare (iPOD) in semnal audio balansat in acest fel nepierzandu-se din calitatea semnalului. Multe din dispozitivele portabile audio tind sa livreze o cantitate substantiala de zgomot atunci cand sunt folosite cu un sistem PA mai mare. DI Dock este concepute tocmai pt a rezolva aceste probleme si problemele care apar in general atunci cand sunt introduse produse pt publicul larg in medii profesionale. Compatibil cu conexiunea pt Apple iPOD, intrare de linie pe conector de 3.5mm, iesire de casti si potentiometru rotativ, iesiri izolate de transformator, carcasa de metal solida.
  • CT3 tester de cablu mult imbunatatit fata de varianta precedenta CT-2 cu o sumedenie de tipuri de conector de la BNC pana la RJ45. O caracteristica interesanta este ca CT-3 are posibilitatea de a se desprinde in 2 parti pentru a putea testa cabluri foarte lungi sau cabluri care sunt integrate in pereti, testarea unui cablu implicand ambele capete ale cablului.
  • AB 8 convertor analog catre ADAT pe 8 canale conceput sa livreze 8 intrari aditionale la multe din produsele audio digitale de astazi. AB 8 are ultima generatie de convertori pe 24 biti si ofera sincronizare atat externa cat si interna la 44.1kHz /48kHz. Conectori BNC se gasesc pe panoul din spate.Cu posibilitate de montare in rack de 19” si construit intr-o carcasa robusta de metal AB8-ul este protejat de orice interferenta pe cale electrica. Pe panoul frontal toate intrarile sunt dotate cu conectori de combinatie Jack/XLR.

Produsele noi sunt deja introduse pe site cu o scurta prezentare cat si preturile noi la toate produsele SM Pro Audio.