CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Relansare soundcreation.ro

18.04.2009

De curand am lansat noul site imbunatatit, realizat special pentru clienti, facilitand comenzile online.
Cea mai recenta imbunatatire este introducerea sistemului de comanda prin intermediul "cosului de cumparaturi". Pentru a gasi cu o mai mare usurinta un produs dintr-o anumita categorie, deoarece avem peste 1800 de produse in oferta, intreaga structura de categorizare a produselor s-a schimbat.
De asemenea o noutate extrem de utila este si prestocarea datelor de facturare. Cu alte cuvinte daca utilizatorul se logeaza la noi pe site cu datele complete, practic in momentul unei comenzi nu va ma trebui sa introduca date pentru facturare, comanda realizandu-se in cateva secunde.Totodata aceasta facilitate va permite introducerea in viitorul apropiat a unui sistem de discount pentru clientii fideli.

Noul motor de "Search" este mult mai puternic si mai modern, cuvintele cheie sunt cautate in text, ducand la gasirea imediata a produsului dorit, iar rezultatele ordonate dupa relevanta. Sistemul de comentarii, "my music" precum si forumul sunt acum mai usor de accesat si mai atractive. Odata ce veti naviga pe noul SoundCreation veti observa ca acesta foloseste mult mai eficient spatiul disponibil din fereastra, fiind mult mai usoara navigarea de pe un sistem cu rezolutie mai mica.

Odata cu lansarea noului nostru site vom oferi 2 oferte pentru extraordinarele placi DSP Duende Mini si Duende PCIe de la Solid State Logic!