CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Promotii pe luna mai

06.05.2008
Promotii pe luna mai

Pe langa sintetizatoarele si claviaturile aflate inca la promotie, pentru luna mai adaugam la produsele cu pret redus si un set de monitoare 2.1 de renume de la Blue Sky - EXO, precum si o placa audio care din punctul meu de vedere este neegalata ca si calitate a sunetului, la nivel de project studio - Echo Layla 3G.

Blue Sky EXO
Este ultimul sistem scos pe piata de catre cei de la Blue Sky. Mergand mai departe pe filozofia 2.1 pe care au adoptat-o, producatorii au construit un sistem care isi gaseste cu usurinta locul in orice home studio/desktop studio, avand avantajul major a usurintei pozitionarii satelitiilor pentru a avea o imagine stereo corecta, cat si a subwooferului in camera pentru a avea un raspuns cat mai corect si extins in bas. Inca un bonus este monitor management-ul incorporat, care permite cu usurinta reglarea volumului general, precum si al volumului subwooferului - ajutand cu atat mai mult la pozitionare. Un sistem ideal pentru productia la nivel de home studio a muzicii mai ritmate si bogate in frecvente joase, cum ar fi hip-hop-ul sau muzica dance, datorita reproducerii corecte si fidele a frecventelor joase si subsonice.

Echo Layla 3G
Aceasta este ultima placa din renumita serie Layla de la Echo Audio, seria de interfete PCI cu breakout box si numar ridicat de intrari/iesiri. Pe langa stabilitatea extraordinara, latenta foarte redusa, si numarul ridicat de intrari/iesiri analogice si digitale, ultimele produse de la Echo, cum ar fi Layla si seria Audiofire oferta o calitate a sunetului inregistrat si reprodus nemaintalnita in gama de pret in care este pozitionata. Preamplificatoarele foarte curate, bazate pe seria SSM de la Analog Devices, ofera din start un avantaj peste alte placi similare, care nu exceleaza la calitatea preamplificataorelor. Comparata cu placile audio le la RME (seria Fireface), sau cu placile high-end de la MOTU (unii sustinand ca este chiar peste MOTU ca si calitate a conversiei AD/DA), Layla 3G ofera calitate ridicata unui project studio, la un pret cu mult mai accesibil decat placile enumerate mai sus.