CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Pioneer la NAMM2006

19.01.2006
Asteptare incordata in ultimele zile pentru fanii Pioneer , si nu numai. Totul a inceput cu o ghicitoare pe site-ul oficial , cand Pioneer_karaokekarl (Karl Detchen - Director of Product Planning & Artist Relations - North America ) ii provoca pe totzi forumistii sa ghiceasca urmatoarele 2 produse , care vor fi prezentate oficial la Winter Namm 2006 Anheim.
Bineinteles ca presupunerile au inceput sa curga , alimentate de zvonuri (unii spuneau ca va fi un nou model de consola , altzii ca sigur va fi lansat un cdj 1000mk3 , etc.....)numitorul comun fiind acelasi: toata lumea isi dorea ca noul model de cd-player sa citeasca mp3-uri. Casti , dvd-playere , mixere...toata lumea dorea cate ceva...iar asteptarea ne innebunea.
Lumea fierbea si in Romania , un amic de pe un forum postand faptul ca "taticul" Pioneer in Romania i-a spus mai demult de cdj 1000mk3 , iar cand va afla noi amanunte ni le va impartasi si noua.
In cele din urma , astazi 19 ianuarie 2006 , ora 12:06 (ora USA , presupun) , a venit si postul oficial. Pioneer lanseaza 2 noi modele de mixere : djm 400 (link la topic) si djm 800 (link la topic). Pentru ca este prea devreme sa ne dam cu parerea , link-urile din paranteza va vor trimite catre descrierile si pozele oficiale.

Asteptam cu nerabdare preturile la care vor fi comercializate in Romania!


radu