CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Magazin chitare: chitari la super pret!

16.01.2010
Magazin chitare: chitari la super pret!

Soundcreation.ro - departamentul magazin chitare - va propune pe instrumag.ro o oferta foarte bogata de instrumente muzicale din seria chitare/basuri/accesorii la preturi foarte avantajoase. Dealer oficial pentru chitare si instrumente muzicale acustice marca Hora, Soundcreation propune celor care fac primii pasi in lumea instrumentelor muzicale cu corzi o chitara la doar 230 lei!

Este vorba despre chitara standard seria M, o chitara acustica tip Folk, de marimea unei chitari clasice cu gatul mai ingust si corzi de metal, disponibila acum pe Soundcreation intr-o varietate de culori: Negru, Gri, Verde, Albastru, Maro, Cires, Rosu, Natural.

magazin chitare

 

De asemenea, magazinul online de instrumente muzicale Soundcreation, prin instrumag.ro, vine in intampinarea doritorilor de a lucra cu instrumente muzicale cu corzi cu urmatoarea oferta:

  • chitari marca Stagg, accesibile la pret, de toate tipurile (chitari acustice, chitari clasice, chitari electroacustice, chitari electrice)
  • pachete de chitari la super pret (chitara electrica cu strap, amplificator, acordor, pana, husa, CD cu curs)
  • chitari Fender si Fender Squier (Fender este cea mai renumita marca de chitari din lume)
  • amplificatoare chitari si cabinete Randall, folosite de trupe precum Metallica, LinkIn Park, Anthrax
  • accesorii chitari: pene, strapuri, cabluri chitara, corzi, huse, tocuri, stative (stative chitari de mai multe tipuri: pentru perete sau podea, simple si combinate)
  • solutii simple si materiale eficiente pentru intretinerea si curatarea chitarilor