CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Licenta Serato Gratuita

25.11.2019
Licenta Serato Gratuita

Roland a făcut un parteneriat cu Serato și BPM Supreme pentru a oferi un pachet uimitor care să vă ajute să obțineți maximum de la noul dvs. controller Roland DJ. În perioada 1 Noiembrie 2019 și 31 Ianuarie 2020, orice client care cumpără și înregistrează un Roland DJ-202DJ-505 sau DJ-808 va primi un abonament GRATUIT de trei luni la Serato Studio și BPM Supreme.

Un abonament de trei luni la BPM Supreme
 
BPM Supreme este o colecție de înregistrări digitale pentru DJ, producători și remix-uri profesionale. Cu un catalog uriaș de piese cuprinse între anii 70, 80 și 90, precum și cu cele mai noi versiuni care se clasează astăzi în topuri, veți fi sigur că veți găsi piesele de care aveți nevoie. Pe perioada abonamentului dvs. veți putea profita din plin de Descărcări Audio Nelimitate MP3 și Descărcări Video Nelimitate MP4, toate etichetate cu BPM, gen și gamă.
 
O licență Serato Studio pentru trei luni
 
Serato Studio este o platformă software intuitivă pentru producția de muzică pentru DJ și producători. Petreceți mai puțin timp ajungând nicăieri și mai mult timp făcând muzică prin asocierea controllerelor DJ unice Roland cu software-ul de producție de ultimă oră Serato, permițându-vă să aduceți idei noi în fluxul dvs. creativ.