CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Ecosistemul Seriei III - Presonus

13.09.2018
Ecosistemul Seriei III  - Presonus
   Când Presonus a conceput design-ul seriei StudioLive III, a conceput această serie ca fiind nu doar o serie de mixere digitale ci un întreg ecosistem. Un ecosistem care integrează console digitale, mixere de rack, mixere personale de monitorizare, și stage box-uri de scenă care se interconectează și comunică între ele cu foarte mare ușurință. Puteți construi un sistem care este croit pe nevoile dumneavoastră de astăzi dar poate fi ajustat cu ușurință în timp ce nevoile evoluează în timp. 
 
 
 
Haideți să vedem împreună elementele acestui sistem.
 
   Mixerele consolă StudioLive III sunt unele din cele mai puternice mixere din clasa lor. Ca un rezultat a nouă ani de R&D, generația a 3-a de mixere StudioLive au fadere motorizate, sensibile la atingere și preampuri XMAX. StudioLive III sunt disponibile în configurații de 16, 24 si 32 de canale.
 
   Mixerele Rack StudioLive III sunt practic, întreaga putere a mixerelor StudioLive compactate într-o unitate mica și comodă controlabilă prin tabletă. Acestea pot fi utilizate și ca stage box sau mixer de monitorizare. Disponibil în variante de 16, 24 si 32 canale. 
 
   Presonus EarMix 16M este un mixer personal de monitorizare. Acum puteți lega în rețea mai multe mixere EarMix 16 iar fiecare om din trupă își poate concepe propriul lui mix de monitorizare. Ieșirea de căști amplificată oferă un sunet extrem de curat și puternic, atunci când este nevoie. 
 
    NSB 16.8 si NSB 8.8 - Conecteaza-ți toate intrarile de pe scenă la consola StudioLive cu ajutorul Stagebox-urilor și înlocuiește cablul acela multicore greoi și incomod cu un cablu Ethernet CAT5 sau CAT6. Preampuri remote, intrări și phantom power încheagă totul. Și e rezistent! 
 
  SW5E Switch AVB cu 5 porturi PoE  - SW5E ne oferă 5 porturi, din care 4 având PoE, ceea ce vă permite să vă extindeți sistemul pe măsura nevoilor. Cu ajutorul acestuia puteți conecta mai multe stage box-uri și mixere personale EarMix 16 pentru a construi un sistem complet care vă satisface cerințele. 
 
 
 
 
In clipul de mai jos veti vedea un exemplu in care este implementat Ecosistemul StudioLive.