CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Am lansat site-ul nou!

15.03.2010
Am lansat site-ul nou!Dupa cum bine ati observat am lansat varianta noua de site. Aceasta este o varianta imbunatatita, putin simplificata in care veti putea gasi cu mai multa usurinta produsul cautat. Imbunatatiri veti putea observa la meniu simplificat in care nu mai trebuie sa cautati foarte mult pentru a gasi produsul cautat. La fiecare categorie de produse veti gasi filtru prin care puteti reduce cautarile doar la produsele care va intereseaza. Acuma aveti posibilitatea de a filtra produsele dupa producator sau sa le ordonati in functie de pret, popularitate, ordine alfabetica sau daca produsul este sau nu la promotie.

 

Datorita noului hosting, site-ul raspunde acum mult mai rapid. Cosul de cumparaturi a fost regandit si refacut in asa fel incat sa fie mult mai usor de folosit.

 

In urma numeroaselor cereri de vanzari in rate, am introdus si un sistem de rate. Incepand de acum, produsele cu o valoare de peste 300 roni vor putea fi achizitionate si in rate lunare care vor fi in functie de valoarea achizitionata, toate acestea prin intermediul sistemului de rate prin internet CETELEM. Veti avea posibilitatea de a vedea detaliat valoarea ratei pentru fiecare produs in parte.

 

De acuma fiecare utilizator inscris va putea urmari toata activitatea lui pe site, incepand cu comenzile depuse si pana la anunturi de mica publicitate.  La sectiunea de anunturi am introdus un wizard prin care veti putea introduce anunturi mult mai usor. Dupa adaugarea fiecarui anunt, utilizatorul primeste prin email 2 linkuri: primul link va da acces direct la editarea anuntului iar cel de al doilea va permite sa il stergeti.

 

Am introdus si ofertele de tip Bundle prin care am configurat minimuri de necesar pentru diferite aplicatii.

 

Pentru orice sugestii si reclamatii nu ezitati sa ne scrieti un mesaj pe adresa de email info@soundcreation.ro iar noi cu siguranta vom tine cont de sugestiile d-voastra.

 

Echipa SoundCreation.ro