CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Soundcreation dealer oficial Clavia si Icon

30.10.2009
 Soundcreation dealer oficial Clavia si IconIncepand cu luna Octombrie, Soundcreation a devenit dealer exclusiv la legendarele claviaturi Clavia si la noul si ascendetul brand numit Icon.
Clavia banuim ca nu mai are nevoie de prezentare, avand unele din cele mai bune modele de sintetizatoare, castigand de nenumarate ori premii ca de ex: Best Stage Piano cu modele din seria Nord Stage Ex sau Best Hardware Synthesizer cu modelul Nord Wave. Deasemenea Nord Electro 3 a fost votata drept clapa cu cea mai autentica reproducere ale claviaturilor vintage electrice si electromecanice.
Icon in schimb este un brand relativ nou si destul de necunoscut la noi in tara, castigator al premiului Best in Show la NAMM 2009, este un brand in plina ascensiune si asta datorita produselor destul de diversificate si de buna calitate pe care le produce. Punctul forte al lui Icon credem ca ar fi claviaturile midi foarte versatile ca de exemplu Inspire Air, sau Logicon Air ambele fiind claviaturi cu posibilitate de conectare wireless. Pe langa acestea Icon mai produc si o serie de interfete audio portabile atat pe FireWire cat si pe USB, sisteme wireless de chitara, interfete de chitara cu conexiune USB, preamplificatoare, casti, monitoare de studio, etc.
Incepand cu luna Octombrie marea majoritate a produse vor fi deja prezente in oferta noastra, celelalte urmand a fi introduse in viitorul apropiat.