CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Warburton Horn Grip


Horn Grip

  • Obțineți un GRIP pe trompetă pentru tehnică îmbunătățită și dexteritate a degetelor!
  • Pune mâna dreaptă în poziția corectă pentru prinderea eficientă a supapelor
  • Atașarea la instrument prin dispozitiv de fixare cu cârlig și buclă
Warburton
26800 Lei (TVA inclus)
în rate: de la 4.47 lei/luna (vezi detalii)
Idei Cadouri de Craciun 2023
Warburton

Warburton Horn Grip - Pune mâna dreaptă în poziția corectă pentru prinderea eficientă a supapelor. Atașarea la instrument prin dispozitiv de fixare cu cârlig și buclă.

Obțineți un GRIP pe trompetă pentru tehnică îmbunătățită și dexteritate a degetelor!

Horn Grip funcționează prin sprijinirea mâinii drepte în poziția corectă pentru funcționarea eficientă a supapelor trompetei.


Instrucțiuni

1. Montați corpul Grip pe conducta de plumb folosind curelele velcro atașate stâlpilor prin bucla în jurul țevii de plumb și fixând Velcro la sine. Mânerul funcționează prin sprijinirea mânii (dreapta) ca un repaus, în timp ce acționați supapele instrumentului dumneavoastră. Acest lucru îmbunătățește postura mâinii pentru funcționalitate, precum și în scopuri estetice.

2. Distanța dintre conducta de plumb până la palma din dreapta poate fi apoi ajustată prin îndepărtarea unității și rotirea celor doi stâlpi scurti înăuntru sau în afara corpului principal. Asigurați-vă că conturul curbat de la capătul fiecărui stâlp se aliniază cu curbura conductei.

3. În cele din urmă, introduceți cele 2 picioare de sprijin mai lungi în corp în timp ce le ajustați la distanța dorită pentru a se potrivi vertical cu dimensiunea mâinii și a cornului. În timp ce reglați picioarele în poziție, rețineți că baza fiecărui picior este proiectată să se sprijine pe suporturile centrale ale carcasei supapei, situate chiar sub balustrele carcasei. Odată ce lungimea dorită este atinsă, blocați fiecare dimensiune a piciorului în poziție folosind cele 2 piulițe moletate furnizate pe fiecare picior, răsucindu-le una în cealaltă (similar cu un ansamblu de tijă de oprire a glisierei a treia supapă în stil Bach).

Notă: pentru instrumentiștii care preferă să-și plaseze mâna dreaptă pe instrument în timp ce vă sprijină vârful degetului mare între balustrele carcasei supapei 1 și 2, puteți îndepărta piciorul de susținere stâng al Grip-ului în timpul utilizării, deoarece corpul poate fi complet. Susține și menține funcționalitatea completă cu doar piciorul drept pe loc.

DEPOZITARE: Când trebuie să puneți trompeta în carcasă, puteți depozita rapid și ușor corpul Grip fără a îndepărta curelele Velcro. Pur și simplu scoateți picioarele de susținere mai lungi, deșurubandu-le în timp ce țineți piulițele de blocare la loc și apoi balansați corpul Grip sub conducta de plumb, menținând-o atașată de conducta de plumb cu curelele. Deoarece ați „setat” deja adâncimea fiecărui picior cu cele 2 piulițe de blocare, acum puteți îndepărta/reatașa cu ușurință picioarele de susținere fără a pierde setările de dimensiune alese. Picioarele de susținere detașate pot fi depozitate cu ușurință într-o husă pentru muștiuc sau în buzunarul pentru accesorii de pe carcasa pentru trompetă/geanta de concert.


„Adevărat, la început am fost puțin sceptic cu privire la acest produs. Este unul dintre acele lucruri în care valoarea nu este atât de evidentă până când nu ai ocazia să lucrezi cu el o perioadă. Orice schimbare în funcționarea fizică a instrumentul necesită ceva pentru a mă obișnui. Dar, după ce l-am avut pe trompetă de ceva vreme, dacă iau un alt instrument, îmi lipsește.”
- Chase Sanborn

Cod articol: 428453

Unitatea de vanzare: bucata

Evaluările clienţilor:

Produse similare
16096 Pencil holder 16096 Pencil holder
K&M 16096 Pencil holder
600 Lei
K&M 16096 Pencil holder