CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Korg Kross 2- 88 MB


Workstation 88 de clape

 • claviatură Natural Weighted Hammer Action, polifonie de 120 de voci
 • 896 de combinații, 58 de seturi de tobe
 • efecte integrate, arpegiator polifonic, step sequencer, sequencer MIDI 16
Korg
5 24900 Lei (TVA inclus)
în rate: de la 87.48 lei/luna (vezi detalii)
Stoc momentan epuizat: pentru un termen de livrare exact vă rugăm să întrebați un consultant SoundCreation.
Korg

Korg Kross 2- 88 MB - Sintetizator/workstation cu 88 de clape Natural Weighted Hammer Action, polifonie de 120 de voci, 896 de combinații, 58 de seturi de tobe, efecte integrate, arpegiator polifonic și multe alte caracteristici de top, este succesor al modelului KROSS 1, un sintetizator compact și portabil cu o largă gamă de sunete, păstrează caracteristicile specifice seriei, are o greutate redusă și poate funcționa pe baterii. Acest model întrece capacitățile modelului KROSS 1, având peste 1000 de preseturi, extensie de memorie PCM incorporată, paduri pentru sampling, conexiune USB și MIDI.

Selectați fără efort sunetul pe care doriți să îl utilizați și editați astfel încât sa se potrivească ideilor dumneavoastră. KROSS 2 este un sintetizator versatil ce oferă o mare libertate de exprimare.

Oferă ă selecție bogată de peste 100 de preset-uri îmbunatățite, 128MB de memorie PCM incorporată ăi biblioteci de sunete comptatibile. O mare putere expresivă oferită de sistemuk EDS-i, cu o gamă largă de 134 de efecte, funcție de sampling cu 16 pad-uri, aranjare a butoanelor ce permite accesul ușor la toate funcțiile sintetizatorului, control în timp real ce permite editarea rapidă a parametrilor, funcție "Favorite" ce permite utilizarea instantanee a până la 128 de sunete folosite frecvent, funcție de stratificare și împărțire a claviaturii ce permite suprapunerea sunetelor și împărțirea claviaturii în două părți cu sunete diferite prin apăsarea unui singuri buton.

Sintetizatorul este contruit pentru a fi foarte ușor. Modelul cu 88 de clape cântărește doar 12.3 kg, fiind astfel cel mai ușor din clasa sa. Are o durată lungă de funcționare alimentat cu 6 baterii de tip AA, de până la 7 ore.

Permite redare și înregistrare audio ce poate fi activată foarte ușor folosind pad-urile, beneficiază de sequencer, drum tack și arpegiator, o gamă largă de conectori de intrare, intrare de vocoder, și funcționează de asemenea ca și interfață audio USB.

Beneficiază de o gamă largă de peste 1000 de preset-uri mai puternice cu posibilitatea adăugării expansiunilor specializate.

Polifonie extinsă de la 80 la 120 de voci,iar numărul programelor interne de la 809 la 1075. Oferă funcția de suprapunere a sunetelor diferitelor piane și cele mai noi seturi de tobe, oferite de sistemul EDM.


Calitatea superioară a sistemului EDS-i (Enhanced Definition Synthesis- integrated) duce mai departe tradiția sintetizatoarelor profesionale KORG. Puteți utiliza până la 7 efecte simultan: cinci de tip "insert" și două de tip "master". Puterea expresivă a noului KROSS 2 este uimitoare, sintetizatorul având o gamă largă de 134 de efecte. Sampling de calitate superioară si pad-uri dedicate acestei funcții.

KROSS 2 este echipat cu o funcție nouă de sampling ce oferă 16 paduri dedicate. Puteți prelua sunete din intrarea LINE IN cu o durată maximă de 14 secunde pentru fiecare pad. Până la 4 paduri se pot apăsa simultan. Sample-urile pot fi transformate în secvențe din care se pot face alte sample-uri ulterior. Fișierele audio mai lungi pot fi citite dintr-un card SD iar apoi acestea pot fi alocate pad-urilor.

Permite acces rapid la sunetele și funcțiile de care aveți nevoie. KROSS 2 este foarte ușor de folosit,având o interfață ce permite accesul foarte rapid la sunetele și programele principale, dar și editarea acestora în timp real.


Noua secțiune de control în timp real permite controlul parametrilor principali ai sintetizatorului fără a fi nevoie să navigați prin meniul acestuia. în plus, această secțiune permite să editați programele folosite prin simpla utilizare a potențiometrelor. De asemeni, acestea pot controla și setările modulatorului vocal sau ale arpegiatorului.


Funcția "Favorite" permite sp memorați programele folosite recent. Acestea pot fi accesate prin simpla apăsare a unui buton. Funcția a fost extinsă să permită memorarea a 128 de preseturi, număr de două ori mai mare decât cel al predecesorului său. Această funcție este ideală pentru muzicienii ce cântă live și au nevoie de acces rapid la diferite preseturi.


Funcția de stratificare a sunetelor/împărțire a claviaturii permite pianistului să suprapună două sunete sau să le aloce pe fiecare unei jumătăți de claviatură. Acest lucru a devenit mai ușor cu noul KROSS 2 mulțumită butonului special dedicat funcției.


Apelarea categoriei permite să găsiți imediat sunetele de care aveți nevoie, scutindu-vă de căutarea acestora. Trebuie doar să selectați categoria generală, precum pian, orge,etc., făcând astfel selecția mult mai ușoara și eficientă.

Greutate redusa, forma compacta si posibilitatea alimentarii sintetizatorului cu baterii

Portabilitatea uimitoare a seriei KROSS a atins un nou nivel. Versiunea de 88 de clape are o culoare nemaiântâlnită, "albastru întunecat", ce iî oferă un mare plus de stil designului inovativ. O alta îmbunătățire a noului model este constituită de durata prelungită de utilizare a bateriilor. Astfel, 6 baterii de tip AA pot alimenta sintetizatorul pe o perioadă de timp de până la 7 ore. Aceasta are un panou în partea frontală ce facilitează schimbarea bateriilor. Ambele versiuni au logoul KORG iluminat, fapt ce adaugă un plus de design, ieșind în evidență pe scenă. Un sintetizator superb ce plasează sintetizatorul în topul clasei sale.


KROSS 2 vă permite înregistrarea audio cu ajutorul sistemului incorporat. Datorită acestuia puteți suprapune un track audio de proveniență externă, precum o linie vocală, peste melodia dumneavoastră. De asemenea, aceasta poate fi alocată unuia dintre paduri ca mai apoi să poată fi editată. Această funcție permite înregistrarea segmentelor mai lungi, având ca singură limitare capacitatea cardului SD. Prin apăsarea unui pad, puteți reda un întreg backing track. Compatibil cu producția muzicală, transformă inspirația muzicală în realitate.


Sequencerul midi cu 16 track-uri permite înregistrarea melodiilor ca date MIDI. Acesta poate înregistra și activitatea padurilor, oferindu-vă o modalitate ușoară de a crea schițe pentru melodiile dumneavoastră.

Step sequencer-ul vă permite să folosiți cele 16 paduri și să creați secvențe ritmice de până la 64 de pași.

Linia de tobe vă permite să adăugați un plus de ritm prin simpla apăsare a unui buton. Puteți alege din cele 772 de preseturi ce acoperă o varietate de stiluri.


Funcția de arpegiator permite prin apăsarea unei clape să generați automat arpegii, linii de bass sau acorduri de chitară cântate ritmic.

Oferă conexiune pentru microfon ce permite modularea vocii fără a fi nevoie de alte echipamente.
Conectorul jackul 1/4" permite conectarea directă a unui microfon la sintetizator. Astfel, vocal-instrumentistul nu va avea nevoie să folosească un mixer separat pentru a cânta live. Funcția "Vocoder" permite modularea vocii în timp real datorită accesului rapid la secțiunea de control a acesteia. KROSS 2 ofera posibilitatea folosirii unei intrări separate LINE IMPUT ce poate fi utilizată pentru redare audio și sampling și de asemeni KROSS 2 poate fi folosit ca interfață audio USB.

Funcționalitatea audio USB este o altă caracteristică ce a fost adaugată noului KROSS 2. Puteți conecta sintetizatorul la PC-ul dumneavoastră ce rulează Mac sau Windows, având astfel acces la platforma de înregistrare digitală ( DAW Recording), sau pentru a cânta alături de backing trackuri. Aplicația KORG MODULE poate fi folosită ca un modul de sunet extern ce este redat din sintetizatorul KROSS 2 folosind un singur cablu.

KROSS 2 vine însoțit de un Editor și de un Plug-in pentru acesta ce vă permit vizualizarea imediată a multor parametrii și de asemenea fac posibilă folosirea sintetizatorului în cadrul platformei de înregistrare digitală (DAW).

*Pentru conexiunea cu un PC, folosiți un cablu USB (comercializat separat).
*Pentru conexiunea la iPad/iPhone, folisiți un cablu Apple Lightning - adaptor USB (comercializat separat).


Specificații tehnice:

 • Claviatură:
  • 88 clape, claviatură NH (natural-weighted hammer action), fără aftertouch
  • Normal de la A0 la C8 (ajustabil în gama A-1 la C7 și A1 la C9)
  • Claviatura NH ofră o experiență de interpretare ca a unei claviaturi de pian, cu clapele din registrul grav mai grele, iar cele din registrul acut mai ușoare.
 • Tehnologie de sistem: EDS-i (Enhanced Definition Synthesis-integrated)
 • Motor de sunet:
  • Polifonie maximă:
   • 120 voci (120 x oscilatoare), mod single
   • 60 voci (60 x oscilatoare), mod single
   • Polifonia maximă actuală variază în funcție de setările oscilator-ului, precum multisample-uri stereo și velocity crossfading
  • Memorie PCM:
   • Aproximativ 128 MB (la echivalent de date PCM de 48 kHz / 16-bit liniar)
   • 496 x multisample-URI (incluzând 7x stereo)
   • 1014 x sample-uri de tobe (incluzând 49x stereo)
  • Memorie PCM expansion:
   • Approximativ 128 MB (când se face conversie la 48 kHz / 16-bit linear PCM)
   • Utilizată când se încarcă PCM opțional
  • Program:
   • Oscilator:
    • OSC1 (single), OSC1+2 (double)
    • Multi-sample-urile stereo suportă 4 zone de velocitate per oscilator, cu switching, crossfade-uri, și layere.
   • Filtre:
    • 4 x tipuri de rutări de filtru (single, serial, parallel, 24 dB)
    • 2 x multi-mod-uri de filtrare per voce (low-pass, high-pass, band-pass, band reject)
   • Modulație:
    • Pentru fiecare voce: 2 x generatoare de envelope (Filtru și Amp), 2 x LFO-uri, 2 x generatoare key-tracking (Filter și Amp), 2 x mixere AMS
    • Pitch EG, LFO comun, două generatoare de tracking common-key
   • Programe de utilizator: 1280 (768 pre-încărcate)
   • Programe presetate: 265 (256 programe GM2 + 9 programe de tobe GM2)
  • Combinații:
   • Timbre:
    • Până la 16 timbre, selectabile via key zone sau velocity zone
    • Suport Layer și crossfade
    • Funcție de ajustare a tonului permite setări de program să fie offset
    • Funcționalitate Master Keyboard: Permite control extern pentru dispozitive MIDI
    • Combinații de utilizator: 896 (384 preîncărcate)
  • Seturi de tobe:
   • Sample-uri de tobe stereo și mono:
    • Switch-uri de velocitate 4-way cu crossfade-uri și forme de crossfade ajustabile (Linear, Power, Layer)
   • Seturi de tobe de utilizator: 58 (42 preîncărcate)
 • Favorite:
  • Memorii Patch: 128 (16 favorite × 8 bănci)
 • Efecte:
  • Efecte insert:
   • 5 x efecte insert
   • Procesare In-line
   • Stereo in, stereo out
  • Efecte master:
   • 2 x efecte master
   • 2 x send-uri de efecte
   • Stereo in, stereo out
  • Tipuri de efecte:
   • 134 x tipuri (selectați din 74 tipuri pentru efecte de insert, 101 tipuri pentru master effect 1, și 120 tipuri pentru master effect 2)
  • Modulație: dinamică
  • Bus de control de efecte: Stereo sidechaining pentru limiter, gate-uri, vocoderr, etc.
 • Arpegiatoare polifonice:
  • Mod de program: un arpegiator
  • Mod combinat: două arpegiatoare
  • Moduri sequencer: două arpegiatoare
  • Șabloane de arpegii presetate: Up, Down, Alt1, Alt2, Random
  • Șabloane de arpegii de utilizator:
   • Număr de șabloane de arpegii: 1280 (1024 preîncărcate)
   • Număr de tonuri: 12 tonuri
   • Număr de pași: până la 64 de pași
 • Step Sequencer:
  • Mod program: un arpegiator
  • Mod combinat: două arpegiatoare
  • Moduri sequencer:
   • Număr de tonuri: 12 tonuri + 1 ton de accent
 • Track de tobe:
  • Șabloane presetate: 772 șabloane (în comun cu șabloanele de la sequencer)
  • Altele: Mod trigger / Sync / pot fi specificate setări de zone
 • Sequencer:
  • Track-uri: 16 x track-uri MIDI
  • Număr cântece: până la 128 de cântece
  • Rezoluție: 1/480
  • Tempo: 40 la 300 BPM (rezoluție de 1/100 BPM)
  • Memorie maximă: până la 210,000 evenimente MIDI
  • Counter: Measure / Beat / Tick
  • Template Song: 16 x preset-uri / 16 x șabloane de utilizator
  • Șabloane presetate: 772 șabloane (utilizate și pentru șabloanele de tobe)
  • Format: format KORG (Kross), format SMF 0 și 1
 • Sampler PAD:
  • Specificații:
   • 16 pad-uri x 8 bănci
   • Salvate automat pe cardul SD, și încărcate automat
   • Pot fi utilizate până la 4 pad-uri simultan
  • Format de înregistrare: PCM audio 48 kHz / 16-bit
   • Timp de înregistrare: până la aproximativ 14 secunde de sample stereo pentru fiecare pad
  • Import:
   • Format WAV
   • 44.1 kHz / 16-bit (stereo)
   • 48 kHz / 16-bit (stereo)
   • 44.1 kHz este convertit automat la 48 kHz
 • Recorder audio intern:
  • Format de înregistrare: format audio PCM, 48 kHz / 16-bit
  • Import:
   • Format WAV
   • 44.1 kHz / 16-bit (stereo)
   • 48 kHz / 16-bit (stereo)
   • 44.1 kHz este convertit automat la 48 kHz
  • Export:
   • Format WAV
   • 48 kHz / 16- bit, stereo
  • Timp de înregistrare:
   • Timp maxim de înregistrare continuă: 3 ore
   • Variază în funcție de tipul de card SD utilizat (approximativ 90 minute / 1 GB)
  • Număr de cântece: până la 200 de cântece
  • Număr de înregistrări de tip overdub: Variază în funcție de spațiul liber disponibil pe cardul SD utilizat
  • Counter: Hour / Min / Sec
  • Pad Audio Play:
   • 16 pad-uri x 8 bănci
   • Redare de date direct de pe cardul SD
 • Controale:
  • Control general:
   • Pitch bend wheel
   • Modulation wheel
   • SW1, SW
  • Control în timp real (Real-Time Control):
   • Buton Select
   • Buton Switch
   • Potențiometru Knob1
   • Potențiometru Knob2
  • Step Sequencer/Favorite/Pad Sampler/Pad Audio Play:
   • Pad-urile 1 la 16
   • Buton Step Seq Active, Buton Run
   • Buton Favorites Active
   • Buton Sampler Active, Buton Hold
   • Buton Audio Play Active
   • Bank LED A/B/C/D/E/F/G/H (folosite și de step sequencer, favorite, pad sampler, și pad audio play)
  • Drum Track: buton Drum Track
  • Arpegiator: buton Arpeggiator
  • Înregistrare audio: buton Audio Rec
 • Interfața de utilizator:
  • Display:
   • 240 x 64 pixel, LCD backlight
   • Contrast ajustabil
   • Categorie: Category dial, Value dial
   • Mod: buton Combi, buton Prog, buton Seq (global / media)
   • Controllere de valoare: butoane Cursor, butoane pentru Exit, Enter, Function, Page-, Page+, Menu
   • Sequencer: buton Rec, buton Start / Stop
   • Quick Layer Split: buton Layer / Split
   • Altele: potențiometru de volum
 • Intrări de control:
  • Foot Controllere:
   • Damper (suportă pedale piano-style, half-damper și de asemeni și footswitch-uri standard)
   • Switch cu atribuire
   • Pedală cu atribuire
 • Ieșiri audio analogice:
  • L/Mono, R:
   • Conectori: 2 x jack 1/4" / 6.3 mm (TS, nebalansat)
   • Impedanța de ieșire: 1.1 kOhmi stereo, 550 Ohmi mono (L/doar Mono)
   • Nivel maxim: +10.0 dBu
   • Impedanța de încărcare: 10 kOhmi sau mai mare
   • Controlabil prin potențiometru de volum
  • Ieșire de căști:
   • Conectori: mini jack 1/8"/ 3.5 mm stereo
   • Impedanța de ieșire: 33 Ohmi
   • Nivel maxim: 40 + 40 mW
   • Controlabil prin potențiometru de volum
 • Intrări audio analogice:
  • Intrare linie:
   • Conector: mini jack 1/8" / 3.5 mm stereo
   • Impedanța de intrare: 1.1 kOhmi
   • Nivel maxim de intrare: -42 la 0 dBu
  • Intrare de microfon:
   • Conector: jack 1/4" / 6.3 mm (TS, nebalansat)
   • Impedanța de intrare: 33 Ohmi
   • Nivel maxim de intrare: -48 la -6 dBu
 • Altele:
  • MIDI: in / out
  • USB:
   • 1 x port USB Tip-B
   • Interfață USB MIDI
   • Interfață USB audio
  • Slot card SD:
   • 1 x slot de card
   • Carduri de memorie SD de până la 2 GB
   • Carduri de memorie SDHC de până la 32 GB
   • (cardurile de memorie SDXC nu sunt suportate)
 • Alimentare:
  • Alimentator AC, 9 VDC
  • 6 x baterii alkaline AA
  • 6 x baterii nickel metal hydride
  • Durata de viață a bateriilor:
   • Aproximativ 6 ore cu 6 x baterii AA alkaline
   • Aproximativ 7 ore cu 6 x baterii AA nickel metal hydride (1900 mAh)
  • Consum de putere: 5W
 • Dimensiuni (W x D x H): 144.80 x 38.30 x 13.60 cm
 • Greutate: 12.30 kg (fără baterii)

Cod articol: KROSS2-88

Unitatea de vanzare: bucata

Specificații:
Polifonie: 120 de voci
Afisaj: LCD
Dimensiuni: 1448 x 383 x 136 mm
Greutate: 12.30 kg
Numar clape: 88
Evaluările clienţilor:
Produse similare
PA-5X 88 Musikant
PA-5X 88 Musikant
Korg PA-5X 88 Musikant
25 27500 Lei
Korg PA-5X 88 Musikant
PA-5X 76 Musikant
PA-5X 76 Musikant
Korg PA-5X 76 Musikant
23 23800 Lei
Korg PA-5X 76 Musikant
PA-5X 61 Musikant
PA-5X 61 Musikant
Korg PA-5X 61 Musikant
21 97700 Lei
Korg PA-5X 61 Musikant
Juno-X
Juno-X
Roland Juno-X
9 59900 Lei
în stoc
Roland Juno-X
FA-07
FA-07
Roland FA-07
7 14000 Lei
Roland FA-07
Go Keys
Go Keys
Roland Go Keys
1 65000 Lei
în stoc
Roland Go Keys
JUNO-DS 61 Black
JUNO-DS 61 Black
Roland JUNO-DS 61 Black
3 38000 Lei
în stoc
Roland JUNO-DS 61 Black
PA-5X 61 International
PA-5X 61 International
Korg PA-5X 61 International
20 87900 Lei
Korg PA-5X 61 International
PA-5X 76 International
PA-5X 76 International
Korg PA-5X 76 International
22 24900 Lei
Korg PA-5X 76 International
PA-5X 88 International
PA-5X 88 International
Korg PA-5X 88 International
24 22700 Lei
Korg PA-5X 88 International