CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Yamaha MODX8+


Sintetizator

 • keyboard GHS cu sistem "hammer action" și o gamă largă de sunete
 • Instrumente ultra-realiste și cu sunete programabile
 • Engine de la MONTAGE
Yamaha
8 26900 Lei (TVA inclus)
în rate: de la 137.82 lei/luna (vezi detalii)
Idei Cadouri de Craciun 2023
Yamaha

Yamaha MODX8+ - Este un sintetizator de acțiune compact, ușor, ponderat cu 88 de taste, cu sunete de pian, instrument și synth de care pianiștii au nevoie pentru a ieși în evidență pe scenă, studio sau în flux.

SUNET

Cel mai important element al oricărui instrument este sunetul. MODX+ face ca toate elementele muzicii tale să sune uimitor.

MODX+ folosește aceeași tehnologie care alimentează modelul emblematic MONTAGE: 128 de note de AWM2 (Advanced Wave Memory 2) polifonie de eșantionare și sinteză pentru instrumente acustice emulative uimitoare, sunete de sinteză și tobe.

MODX+ include, de asemenea, 128 de note de polifonie FM-X (modulație de frecvență) - o tehnologie de sinteză unică, expresivă, foarte programabilă pentru crearea muzicii dinamice, electro-moderne.

AWM2

Motorul AWM2 este exclusiv pentru sintetizatoarele Yamaha și oferă mult mai mult decât o simplă redare a probelor. Fiecare dintre cele 16 piese AWM2 dispune de opt sintetizatoare programabile cu 18 tipuri diferite de filtre, generatoare de amplitudine, pitch și anvelope de filtru, nouă LFO-uri, EQ cu 3 benzi și un efect de inserție dual dedicat cu modelarea circuitelor virtuale.

FM-X

Tot ceea ce iubești la emblematicul DX7 îndeplinește cele mai recente inovații Yamaha. FM-X produce sunet clasic de sintetizator EDM din anii '80 sau de ultimă oră, cu o gamă dinamică, putere și fidelitate incredibile. MODX+ depășește cu mult capacitățile originalului DX7 cu o arhitectură FM cu 8 operatori, polifonie de 128 de note, multe tipuri de filtre și multe altele. Toate cu Motion Control pentru texturi în continuă evoluție și schimbare pentru a crea sunete pe care nimeni nu le-a mai auzit până acum.

SMART MORPH

Smart Morph permite transformarea între sunete FM-X. Sistemul său sofisticat de I.A. algoritmul creează o hartă interactivă de transformare din până la opt sunete FM-X. Puteți „reda” această hartă de pe ecranul tactil sau puteți utiliza Super Knob pentru a vă deplasa între două puncte. Rezultatul este un număr uluitor de sunete noi interesante și interactive.

256-NOTE POLIFONIE TOTALĂ

MODX+ are polifonie stereo AWM2 de 128 de note și polifonie FM-X de 128 de note. Datorită arhitecturii unice a MODX+ și MONTAGE, această polifonie este întotdeauna disponibilă fără latență sau să compromită alte caracteristici.

FLASH INTEGRAT

Salvați muzica într-o clipită. MODX+ include 1.75 GB de memorie flash de utilizator non-volatilă, cu latență scăzută, cu citire/scriere de mare viteză pentru propriile mostre personalizate sau biblioteci de sinteză de aici.

EFECTE

MODX+ este plin de inovații DSP, putere și calitate a sunetului pentru a vă oferi totul, de la reverbere de înaltă definiție la efecte detaliate de modelare a circuitelor virtuale (VCM). Obțineți sunet EDM cu efecte precum Beat Repeat, Vinyl Break sau Bit Crusher. Utilizați efectul Spiralizer pentru a crea iluzia auditivă a tonului în creștere sau scădere continuă a înălțimii.

Adăugați un compresor cu sidechain pentru un efect modern de „ducking”. Sau treceți retro cu efecte vintage, cum ar fi Analog Delay, VCM Phaser sau o varietate de simulatoare de amplificatoare.

Pianiștii se vor simți ca în rai sau în alt spațiu de performanță incredibil, cu efecte axate pe pian, cum ar fi Damper Resonance și reverbere HD pentru o experiență de pian super realistă.

INTRARE A/D

O intrare stereo A/D vă permite să aduceți surse externe precum sintetizatoare analogice, voce și alte instrumente în sistemul de control al mișcării MODX+. Astfel, controlul MODX+ merge dincolo de simpla procesare a efectelor la bord. Controlați parametrii individuali cu comenzile fizice sau lăsați MODX+ să ofere „mâini invizibile” folosind Motion Control. Adăugați Vocoder, Envelope Follower și Auto Beat Sync, este ca și cum intrarea A/D de pe MODX+ devine un instrument în sine.

SIDECHAIN

Sidechain este un efect popular în muzica dance modernă, în care un pad sau o altă parte sustain este „conectată” la tobă. Când sună toba, se reduce partea susținută, creând un efect ritmic de „pompare”.

SOUNDMONDO

Soundmondo este o rețea socială de partajare a sunetului care vă permite să stocați și să amintiți performanțe MODX+ și MONTAGE și să le partajați cu alți utilizatori. Fiecare Performanță stocată poate fi evaluată, denumită și i se poate oferi o imagine personalizată din biblioteca dvs. de fotografii. Aplicația Soundmondo pentru iOS vă permite să încărcați și să descărcați noi spectacole direct în MODX+ cu un dispozitiv iOS.

COMPATIBILITATE

Ieșit din cutie, MODX+ vă oferă acces la toate sunetele realizate de designerii și artiștii de sunet de talie mondială, de când echipa Yamaha a început să facă sintetizatoare în 1974. Veți avea una dintre cele mai mari biblioteci de sunet de pe Pământ la îndemână.

Bösendorfer

Ca parte a introducerii MODX+, Yamaha are plăcerea de a oferi o descărcare incredibilă Bösendorfer Imperial Premium Grand Piano GRATUIT pentru toți proprietarii înregistrați de MODX+.

INTEGRARE DAW

MODX+ Connect este un instrument convenabil care vă permite să transferați date între computer și MODX+. Datele melodiilor create pe MODX+ pot fi transferate pe computer, iar datele de performanță editate pe MODX+ pot fi salvate ca fișier (.X7B) pe computer.

MODX+ Connect, bazat pe tehnologia Steinberg VST3, funcționează ca un plug-in VST3 cu seria Cubase. MODX+ Connect funcționează, de asemenea, la fel ca și alte instrumente software VST, permițându-vă să salvați setările editate ale MODX+ sau să le utilizați pentru un alt proiect.

MODX+ Connect funcționează și ca un plug-in AU. Pentru software-ul DAW compatibil AU, consultați Notele de lansare separate.

Poate fi folosit și ca software independent.

Puteți descărca software-ul de pe site-ul oficial Yamaha

INTERFAȚA AUDIO USB MULTICANAL

Așa cum era de așteptat pentru producția muzicală modernă bazată pe computer, MODX+ dispune de o interfață audio USB profesională cu 4 intrări/10 ieșiri, multicanal. Cuplat cu două intrări A/D, MODX+ este o piesă centrală perfectă pentru orice studio de înregistrare profesională sau platformă de computer live.

O conexiune cu un singur cablu înlocuiește necesitatea unei interfețe audio externe.

Compatibil cu iOS.

MODEL DE RITM

Toboșarul a întârziat din nou? MODX+ Rhythm Pattern este ca o mașină de tobe încorporată, cu acces ușor la mii de modele de pe un buton pe panoul frontal. Adăugați rapid un ritm atunci când scrieți melodii, exersați sau live.


 CONTROL

Fiecare artist vrea să sune unic. Îmbunătățește-ți creativitatea, preia controlul și ieși în evidență din mulțime. Aduceți sofisticarea automatizării producției muzicale la spectacolul live în timp real cu Motion Control.

SUPER BUTON

Super Knob are rolul de a modela sunetul așa cum este un dirijor pentru o orchestră. Direcţionează elementele dinamice individuale într-o singură expresie muzicală. La fel ca un dirijor, Super Knob poate spune unui jucător să vină în sus, în timp ce altul se întoarce în jos. Puteți schimba forma notelor de la lung la scurt, luminos la întunecat sau puteți muta un interpret de la a fi chiar lângă dvs. în spatele sălii de concert.

Super Knob permite controlul simultan a până la 128 de parametri într-o singură performanță. Aceasta înseamnă că puteți controla funcții de mixare precum volumul, panoul și trimiterile de efecte sau parametrii detaliați a sintetizatorului, cum ar fi filtrele, LFO-urile și operatorii.

Adică 128 de parametri... SIMULTAN!

Puteți chiar să controlați Super Knob cu un pedalier FC7, ceea ce face ușoară manipularea sunetului când cântați cu ambele mâini.

SECVENȚE DE MIȘCARE

Secvențele de mișcare sunt secvențe de control sincronizate cu tempo, complet personalizabile, care pot fi atribuite practic oricărui parametru al sintetizatorului și oferă noi moduri incredibile de a crea sunet.

Secvențele de mișcare au, de asemenea, comenzi dedicate pe panoul frontal, ceea ce face ușor de manipulat și schimbat în timp real, oferind interactivitate și expresie incredibile.

ENVELOPE FOLLOWER

Envelope Follower convertește sunetul într-o sursă de control pentru controlul practic al oricărui parametru al sintetizatorului. De exemplu, un loop de tobe ar putea conduce parametrii de efecte pentru un ritm rece sau o înregistrare vocală ar putea controla mai mulți parametri pentru un sintetizator „vorbitor”. Audio poate fi chiar o sursă „în direct” prin intrarea A/D.

AUDIO BEAT SYNC

Audio Beat Sync (ABS) detectează ritmul și dispozitivul extern, cum ar fi un kit de tobe electronice, o mașină de tobă sau un player audio conectat la intrarea A/D și sincronizează arpegiatorul MODX+, Sequencerul de mișcare sau melodiile cu tempo-ul intrării externe. Sintetizatorul MODX+ „ascultă” muzică live și redă în timp.


Caracteristici Generale:

 • 88 de clape GHS "hammer action"
 • Sinteză a controlului de mișcare cu generatoare de ton FM-X (Frequency Modulation, cu polifonie de 64 de voci) și AWM2
 • Engine (Advance Wave Memory 2, cu polifonie de 128 de voci)
 • Memorie 5.67 GB Waveform-ROM, 1 GB Flash-ROM
 • 8 operatori și 88 de algoritmi
 • Super Knob pentru controlul în paralel ai unor parametrii diferiți (până la 128)
 • Display color de 7" VGA cu touch screen
 • 2000 de preseturi performante
 • 640 de preseturi de utilizatori
 • 4 potențiometre ajustabile
 • 4 slidere
 • 2 x intrări / 10 x ieșiri, interfață USB pentru PC / Mac / iOS
 • Host și conexiune USB
 • Ieșire / Intrare MIDI
 • Software Steinberg Cubase AI DAW pentru PC / Mac
 • Alimentator PA-150B (12 V DC)
 • Dimensiuni: 1333 x 404 x 160 mm
 • Greutate: 13.8 kg

Cod articol: CMODX8PLUS

Unitatea de vanzare: bucată

Specificații:
Polifonie: 128
Afisaj: 7" VGA
Numar clape: 88
Numar clape: 88
Greutate: 13.8 kg
Dimensiuni: 1333 x 404 x 160 mm
Accesorii și recomandări
FC-5A FC-5A
Yamaha FC-5A
19500 Lei
în stoc
Yamaha FC-5A
FC-4A FC-4A
Yamaha FC-4A
39800 Lei
în stoc
Yamaha FC-4A
FC-7 FC-7
Yamaha FC-7
44400 Lei
Yamaha FC-7
Softcase MODX8 Softcase MODX8
Yamaha Softcase MODX8
99000 Lei
Yamaha Softcase MODX8
MD-BT01 Wireless Midi Adapter MD-BT01 Wireless Midi Adapter
Yamaha MD-BT01 Wireless Midi Adapter
22300 Lei
Yamaha MD-BT01 Wireless Midi Adapter
FC-3 FC-3
Yamaha FC-3
39600 Lei
Yamaha FC-3
LG800 Stand LG800 Stand
Yamaha LG800 Stand
1 83500 Lei
Yamaha LG800 Stand

Evaluările clienţilor:

11.06.2020, 10:59

Foarte mulțumit

Este peste așteptări ! Am avut Casio, Roland, Arturia midi... Începând cu atingerea clapelor este deosebită... Interfața este intuitivă, foarte ușor de utilizat. O mulțime de instrumente care sună fantastic și realistic, posibilități multiple de reglaj + " de îmbunătățire" a sunetelor după placul fiecăruia. Despre Soundcreation 10 +

Produse similare
Montage 6 White Montage 6 White
Yamaha Montage 6 White
17 13200 Lei
Yamaha Montage 6 White
Montage 8 White Montage 8 White
Yamaha Montage 8 White
22 58500 Lei
Yamaha Montage 8 White
JUPITER-XM JUPITER-XM
Roland JUPITER-XM
8 24700 Lei
Roland JUPITER-XM
Jupiter-X Jupiter-X
Roland Jupiter-X
11 50200 Lei
Roland Jupiter-X
MX61 mkII Blue MX61 mkII Blue
Yamaha MX61 mkII Blue
3 44400 Lei
Yamaha MX61 mkII Blue
MX49 mkII MX49 mkII
Yamaha MX49 mkII
2 79900 Lei
Yamaha MX49 mkII
Montage 8 Montage 8
Yamaha Montage 8
22 58500 Lei
Yamaha Montage 8
Montage 6 Montage 6
Yamaha Montage 6
17 13200 Lei
Yamaha Montage 6
Montage 7 Montage 7
Yamaha Montage 7
17 87300 Lei
Yamaha Montage 7
MX49 mkII Blue MX49 mkII Blue
Yamaha MX49 mkII Blue
2 79900 Lei
Yamaha MX49 mkII Blue
Alți clienți au mai cumpărat
Softcase MODX8 Softcase MODX8
Yamaha Softcase MODX8
husa de transport
99000 Lei
adauga in cos