CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Alesis NanoVerb 2


Procesor multiefect cu 16 efecte, reverb, delay, chorus, flange, rotary etc. 16 programe diferite pentru cele 16 efecte rezultand 256 algoritmuri unice
Alesis
44900 Lei (TVA inclus)
în rate: de la 7.48 lei/luna (vezi detalii)
Stoc momentan epuizat: pentru un termen de livrare exact vă rugăm să întrebați un consultant SoundCreation.
Alesis
Oferta Back-2-School

Alesis NanoVerb2 contine efecte pe care muzicieni le utilizeaza mereu: reverb, delay, chorus si are comenzile usor accesibile dispuse pe fata procesorului compact, utilizabil in orice conditii.

Orice muzician sau sunetist stie ca un reverb de calitate este esential pentru a crea spatiu si adancime sunetului. La fel ca si la NanoVerb-ul original, efectul de baza al NanoVerb2 este reverb-ul. Alegeti intre un hall, plate, spring sau tape reverb si lasati NanoVerb 2 sa creeze spatiu studioului sau salii de concerte in care lucrati.

Pe langa reverb NanoVerb 2 contine si alte efecte vitale pentru voci, chitari, clape sau orice alta sursa de sunet. True stereo delay, chorus, tremolo, flange sau efect de rotary speaker - toate sunt disponibile, facand din NanoVerb 2 un procesor esential in aproape orice situatie.

Toate aceste functii sunt la indemana, iar LEDul bicolor va arata daca exista un semnal prezent sau daca acesta urca pana in clip. Totodata se poate cupla si un footswitch (neinclus) pentru o comanda de la distanta in conditii de studio sau de live. NanoVerb 2 va ofera 16 programe diferite pentru fiecare din cele 16 efecte, astfel aveti la dispozitie 256 de algoritmuri unice de efecte.

Cod articol: ALS-11675

Evaluările clienţilor: