CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Filtrare produse:

polifonie maximă
culoare/finisaj

Categorii similare

Recomandări:

Start Small Dream Big Yamaha P145

Pianine, piane digitale Montford

Pianine digitale pentru începători, avansați și profesioniști, pachete avantajoase cu pianine digitale, banchete de pian și căști.


filtrare produse
Montford DP-9 Digital Piano">
DP-9 Digital Piano

Montford DP-9 Digital Piano Pian digital

  • 88 clape grele hammer-action
  • 138 sunete & tonuri, polifonie 64 note
  • efecte DSP, redare/stocare USB

în stoc
2 49900 Lei
adauga in cos

Dragostea pentru muzica trebuie fructificata alaturi de instrumente pe masura! Sound Creation iti pune la dispozitie pianine electrice, pentru ca tu sa iti poti desfasura activitatile in cele mai bune conditii. Pachetele noastre promotionale au un pret fara concurenta si iti garantam o calitate desavarsita. Iti poti comanda online una alba, neagra sau de orice alta culoare ti se potriveste, in functie de modele disponibile.

In gama noastra gasesti pianine digitale cu un design modern, care sa se potriveasca cu incaperile in care aceastea vor fi amplasate. Printre acestea se numara si cel minimalist, care este la mare cautare in prezent.

Toate modelele sunt dotate cu 88 de clape si au functii de exersare, fiind ideale pentru incepatori. Avand capacitatea de a reda sunete de cea mai inalta frecventa, acestea sunt echipate cu diferite functii si ritmuri pentru acompaniament. Faptul ca sunt create cu ajutorul unei tehnologii moderne, iti asigura posibilitatea de a efectua o multime de activitati cu ajutorul acestora.