CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Miditech MIDI Thru 7


Interfață MIDI

  • multiplică semnalul MIDI de intrare la 7 ieșiri
  • adaptor USB DB nu est inclus pentru alimentare
  • formă compactă
Miditech
39900 Lei (TVA inclus)
în rate: de la 6.65 lei/luna (vezi detalii)
Stoc momentan epuizat: pentru un termen de livrare exact vă rugăm să întrebați un consultant SoundCreation.
livrabil și în Livrabil in Easybox
livrabil și în Livrabil in Easybox
Miditech

Interfață MIDI thru ce multiplică semnalul MIDI de intrare la 7 ieșiri, pentru alimentarea unității aveți nevoie de un cablu adaptor USB DC (neinclus in pachet).

Cod articol: 94-0092

Evaluările clienţilor:

16.05.2020, 01:26

Exact ce-mi trebuia

În primul rând, Sound Creation este singurul magazin din România unde am găsit, într-un final, un astfel de produs. Am întrebat la toate magazinele mari de instrumente și echipamente muzicale din București de un midi splitter și nimeni nu avea. Mi s-a spus chiar „În 3 ani de când lucrez aici, o singură persoană a mai întrebat de așa ceva, deci nu are sens să aducem“. Așa că mă bucur că l-am gasit aici, pentru că altminteri ar fi trebuit să-l comand de prin străinătate. În plus, mi-a fost livrat cu câteva zile înaintea datei estimate.
În ceea ce privește produsul în sine, din cât l-am testat azi, funcționează perfect „out of the box“ și face tot ce-mi trebuia fără probleme. Pare să aibă o construcție solidă și arată foarte ok printre celelalte echipamente. Îl folosesc pentru a transmite semnal midi către mai multe sintetizatoare setate pe canale midi diferite, fie de la un keyboard controller, fie de la un sequencer virtual (Ableton Live). Nu am latențe sau alte probleme, deși semnalul midi trece prin multe echipamente.
De avut în vedere faptul că dispozitivul include în pachet un cablu USB, dar nu și alimentator, însă se poate folosi cu orice alimentator de telefon cu USB sau mai mult ca sigur într-un port USB liber de la calculator.
Prețul îmi pare corect și similar cu ce am văzut la magazinele mari de prin alte țări.
Dacă dețineți sau plănuiți să achiziționați mai multe sintetizatoare și/sau module de sunet, un astfel de dispozitiv va deveni esențial în setup-ul dumneavoastră.
Pe scurt, până acum sunt mulțumit în totalitate de achiziția făcută.

Produse similare
Midi Thru 4 / Filter Midi Thru 4 / Filter
Miditech Midi Thru 4 / Filter
21700 Lei
în stoc
Miditech Midi Thru 4 / Filter
Alți clienți au mai cumpărat
3star MIDI 1.5m 3star MIDI 1.5m
Adam Hall 3star MIDI 1.5m
cablu MIDI cu 5 pini
2200 Lei
adauga in cos