CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

RME ADI-2 Pro FS R Black Edition


Convertor AD/DA

 • Convertor AD/DA vârf de serie, destinat profesioniștilor în domeniul audio
 • Amplificator de căști, calitate hi-end, cu 2 ieșiri
 • DAC USB unic, cea mai versatilă și capabilă opțiune disponibilă
RME
8 90900 Lei (TVA inclus)
în rate: de la 148.48 lei/luna (vezi detalii)
Stoc momentan epuizat: pentru un termen de livrare exact vă rugăm să întrebați un consultant SoundCreation.
livrabil și în Livrabil in Easybox
Cadouri de Paste 2024
livrabil și în Livrabil in Easybox
RME

RME ADI-2 Pro FS R Black Edition - Noul ADI-2 Pro FS R BE este un convertor AD/DA de referință ce îmbină toate dispozitivele necesare într-unul singur, automat și simplu, ce poate fi utilizat imediat, fară complicații. Această unitate menține cele mai înalte standarde tehnice și calitative, oferind un sunet clar și total transparent, cu 2 ieșiri extrem de puternice pentru căști. ADI-2 Pro FS R BE conține chipul AK4493, ce aduce îmbunătățiri acestei serii și poate fi controlat prin Multi-Remote Control (MRC).

Caracteristici:

 • Convertor AD/DA vârf de serie, destinat profesioniștilor în domeniul audio
 • Amplificator de căști, calitate hi-end, cu 2 ieșiri
 • DAC USB unic, cea mai versatilă și capabilă opțiune disponibilă
 • AD/DA hi-end frontend și amplificator de căști pentru dispozitive mobile
 • Convertor cu o varietate de formate (AES, SPDIF, ADAT), cu funcție de monitorizare
 • Soluție DSD pentru înregistrare și redare
 • AD/DA frontend pentru măsurare audio cu sample rate de până la 768 kHz

Conversia AD/DA e extrem de fidelă, PCM/DSD 768 kHz. Dispune de intrări și ieșiri analogice atât balansate cât și nebalansate, 2 ieșiri de căști, SteadyClock III, control nivel hardware in/out 4-stage, procesare DSP, alimentator putere extern, compatibilitate Class Compliant USB, sample rate până la 768 kHz, redare și înregistrare DSD (256 / 11.2 MHz).

ADI-2 Pro FS R BE include două intrări servo-balansate pe combo XLR/TRS, două ieșiri separate balansate și nebalansate pe XLR și TS, două ieșiri stereo extrem de puternice pentru căști pe partea frontală, intrare/ieșire optică SPDIF ce înțelege și ADAT, SPDIF Coaxial (RCA) și intrare/ieșire AES (XLR) cu un cablu inclus. Această gamă de opțiuni de intrări și ieșiri oferă calitate superioară și conectivitate flexibilă pentru cei ce nu acceptă compromisuri.
Portul USB 2.0 este complet Class Compliant (UAC 2) pentru conexiunea cu dispozitivele iOS compatibile și pentru update-urile de firmware. Include un alimentator cu conector cu sistem de blocare și poate fi alimentat cu baterii, pentru aplicații mobile, dar și pentru a beneficia de incinta izolată galvanic.
Ca interfață audio, ADI-2 Pro FS R BE oferă un mod stereo (2i2o) și unul multichannel (6i8o). Compatibilitatea cu OSX este plug and play, iar cea pe Windows este bazată pe drivere.

Țintind către un sunet de referință absolut, ADI-2 Pro FS R BE este construit extrem de minuțios în detalii. PCB-ul bazat pe cupru de o grosime considerabilă are un design cu 10 straturi, cu circuitul amplificatorului de căști complet separat. Stagiile de putere interne și regulatoarele precise au un design cu zgomot extrem de mic, pentru a nu altera sunetul. Op-amp-urile selectate SoundPlus mențin cel mai mare SNR și cel mai mic THD. Întregul circuit analog este complet simetric și balansat și cuplat la DC. Singurii capacitori din întregul lanț de semnal sunt cei ce oferă protecție DC la mufele de intrare și au fost atent selectați pentru a evita orice impact sonor.

Convertorul AD de 4 canale ce suportă sample rate de 786 kHz și înregistrare DSD este folosit dual mono, cu raport semnal-zgomot îmbunătățit cu 3dB. Pentru 2 ieșiri stereo separate sunt folosite 2 DAC-uri premium. Procesarea internă precum EQ, Crossfeed și analiza spectrală este realizată de un DSP foarte performant cu 2.17 Giga FLOPS (2882 MIPS), oferind destulă putere pentru a lucra chiar și la un sample rate de 768 kHz.
Pentru operare cât mai ușoară a fost adăugat un convetor de Sample Rate de înaltă calitate, comutabil la intrare AES sau SPDIF, rezolvând astfel orice problemă de clocking între acestea. Iar ultima tehnologie SteadyClock III asigură o reducție perfectă împotriva bruiajelor și clocking stabil, indiferent dacă este folosit clock intern sau extern.

Ecranul IPS de operare este de o rezoluție mare și încorporează multe facilități unice, care nu se găsesc pe alte dispozitive comparabile, precum EQ-uri parametrice cu 5 benzi pentru compensare individuală pe căști, controale Bass/Treble cu acces rapid, funcție binaural crossfeed, filtru reglare volum, filtre selectabile AD/DA, 4 nivele discrete de referință I/O, setare automată nivel referință, mod auto balansat pentru căști și altele. Afișajul este folosit nu doar pentru control, ci și pentru afișarea mesajelor de ghidare și avertizare.

Accesorii:

 • NT-RME-2 (lockable)
 • Power supply for ADI-2 Pro. Robust and light-weight switching power supply, 100 V-240 V AC, 12 V 2 A DC. Lockable DC connector
 • BO968 Digital breakout cable (9-pin D-sub to 2 x XLR and 2 x RCA)
 • Unirack Universal rackmount adapter

Cod articol: 037895

Unitatea de vanzare: set

Evaluările clienţilor:

Produse similare
ADI-2 DAC FS ADI-2 DAC FS
RME ADI-2 DAC FS
5 99900 Lei
RME ADI-2 DAC FS
ADA8000 Ultragain Pro8 ADA8000 Ultragain Pro8
Behringer ADA8000 Ultragain Pro8
1 15900 Lei
Behringer ADA8000 Ultragain Pro8
SRC2496 SRC2496
Behringer SRC2496
68500 Lei
Behringer SRC2496