CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Native Instruments Traktor Kontrol F1


  • Native Instruments Traktor Kontrol F1
  • Native Instruments Traktor Kontrol F1
Native Instruments Traktor Kontrol F1 Native Instruments Traktor Kontrol F1

Controler de DJ

  • remix Deck in TRAKTOR PRO 2.5
  • conține loop-uri și sample-uri / 1.4 Gb
  • native Instruments TRAKTOR KONTROL F1 este controlerul definitiv pentru controlul Remix Deck în TRAKTOR PRO 2.5 ce permite lansarea de clipuri într-un mod intuitiv, DJ-centric. Puteți comută până la 64 de piese, loop-uri și one-shot samples. Înc

Native Instruments TRAKTOR KONTROL F1 este controlerul definitiv pentru controlul Remix Deck în TRAKTOR PRO 2.5 ce permite lansarea de clipuri într-un mod intuitiv, DJ-centric. Puteți comută până la 64 de piese, loop-uri și one-shot samples.

Începeți în câteva secunde - Kontrol F1 include aproximativ 1.4 GB de samples premium. Puteți importă popriile sample-uri și capta loop-uri și sunete live folosindu-va de controalele pad-ului și a fader-ului ergonomic. Extindeți-va potențialul creativ cu oricare TRAKTOR set-up - cu sau fără vinil timecode - și transformați setul într-un spectacol live dinamic.

TRAKTOR KONTROL F1 este înrădăcinat în cultură DJ. Adăugați propriile loop-uri, linii de bas, percutii, voci și lead-uri și sunteți gata de performanță. Patru fadere de volum și patru butoane dedicate filtrului oferă acces deplin la sloturile Sonic, precum și la a adaugă un stil propriu. Puteți face scratch-uri cu propriile producții live prin controlul timecode și apoi mixati totul într-o "tradițional????" piesă de pe un alt deck. Hardware-ul și software-ul PRO TRAKTOR 2.5 răspunde un tot unitar. Atribuie unui eșantion o anumită culoare pe hardware, iar software-ul va urmă exemplul instantaneu.

SUNET SUPERIOR ONBOARD
Ready to Remix, de asemenea, înseamnă veți obține 1.4 GB de loop-uri și sample-uri din pachetul de F1. Această colecție de sunet oferă mai mult de zece seturi complete de remix, ambalate cu inspirație, la calitate de studio. Spectrul sonic include beat-uri, bas, treble, și mai mult, se întinde pe zece genuri muzicale, inclusiv House, Techno, Dubstep, Hip Hop, House Tech și Drum'n'Bass.

Cod articol: 22504

Unitatea de vanzare: bucata

Accesorii și recomandări
Traktor Kontrol Bag
Traktor Kontrol Bag
Native Instruments Traktor Kontrol Bag
17900 Lei
Native Instruments Traktor Kontrol Bag
Evaluările clienţilor:
Alți clienți au mai cumparat
Traktor Kontrol X1 Mk2
Traktor Kontrol X1 Mk2
Native Instruments Traktor Kontrol X1 Mk2
controler DJ
87200 Lei
adauga in cos