CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Native Instruments Traktor Kontrol F1


Controler de DJ

  • remix Deck in TRAKTOR PRO 2.5
  • conține loop-uri și sample-uri / 1.4 Gb
  • native Instruments TRAKTOR KONTROL F1 este controlerul definitiv pentru controlul Remix Deck în TRAKTOR PRO 2.5 ce permite lansarea de clipuri într-un mod intuitiv, DJ-centric. Puteți comută până la 64 de piese, loop-uri și one-shot samples. Înc
Native Instruments
86900 Lei (TVA inclus)
în rate: de la 14.48 lei/luna (vezi detalii)
Așteptăm un nou transport pe data de 14.12.2022
Native Instruments

Native Instruments TRAKTOR KONTROL F1 este controlerul definitiv pentru controlul Remix Deck în TRAKTOR PRO 2.5 ce permite lansarea de clipuri într-un mod intuitiv, DJ-centric. Puteți comută până la 64 de piese, loop-uri și one-shot samples.

Începeți în câteva secunde - Kontrol F1 include aproximativ 1.4 GB de samples premium. Puteți importă popriile sample-uri și capta loop-uri și sunete live folosindu-va de controalele pad-ului și a fader-ului ergonomic. Extindeți-va potențialul creativ cu oricare TRAKTOR set-up - cu sau fără vinil timecode - și transformați setul într-un spectacol live dinamic.

TRAKTOR KONTROL F1 este înrădăcinat în cultură DJ. Adăugați propriile loop-uri, linii de bas, percutii, voci și lead-uri și sunteți gata de performanță. Patru fadere de volum și patru butoane dedicate filtrului oferă acces deplin la sloturile Sonic, precum și la a adaugă un stil propriu. Puteți face scratch-uri cu propriile producții live prin controlul timecode și apoi mixati totul într-o "tradițional????" piesă de pe un alt deck. Hardware-ul și software-ul PRO TRAKTOR 2.5 răspunde un tot unitar. Atribuie unui eșantion o anumită culoare pe hardware, iar software-ul va urmă exemplul instantaneu.

SUNET SUPERIOR ONBOARD
Ready to Remix, de asemenea, înseamnă veți obține 1.4 GB de loop-uri și sample-uri din pachetul de F1. Această colecție de sunet oferă mai mult de zece seturi complete de remix, ambalate cu inspirație, la calitate de studio. Spectrul sonic include beat-uri, bas, treble, și mai mult, se întinde pe zece genuri muzicale, inclusiv House, Techno, Dubstep, Hip Hop, House Tech și Drum'n'Bass.

Cod articol: 22504

Unitatea de vanzare: bucata

Accesorii și recomandări
Traktor Kontrol Bag
Traktor Kontrol Bag
Native Instruments Traktor Kontrol Bag
19500 Lei
în stoc
Native Instruments Traktor Kontrol Bag
Evaluările clienţilor:
Alți clienți au mai cumpărat
Traktor Kontrol X1 Mk2
Traktor Kontrol X1 Mk2
Native Instruments Traktor Kontrol X1 Mk2
controler DJ
86900 Lei
adauga in cos