Error: Could not resolve host: product_catalog

Korg PA700 - Aranjor profesional - SoundCreation
CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Korg PA700


Aranjor profesional

 • cel mai bun raport calitate preț din seria Korg
 • clape ușoare
 • intrare de microfon
 • ecran tactil
 • 650 stiluri /970 de sunete
Korg
6 89800 Lei (TVA inclus)
în rate: de la 114.97 lei/luna (vezi detalii)
Stoc momentan epuizat: pentru un termen de livrare exact vă rugăm să întrebați un consultant SoundCreation.
Korg

Korg PA700 - cel mai nou aranjor de înaltă performanță din celebra serie Pa. Vine echipat cu o mulțime de sunete noi excepționale (inclusiv sunete Defined Nuance Control pentru și mai mult realism) pentru a vă oferi mai multe opțiuni în interpretare, precum și o mulțime de style-uri noi care acoperă genuri muzicale din toată lumea. Puneți împreună aceste elemente cum ar fi funcționalitatea îmbunătățită, interfața intuitivă pentru utilizatori, sunetul bogat, clar, atent sculptat și veți avea un aranjor special proiectat pentru a vă pune la dispoziție tot ce ar putea avea nevoie atât un începător, cât și cel mai pretențios profesionist.


O noutate absolută este KAOSS FX, care vă oferă control dinamic și creativ în timpul interpretării. De la tranziții subtile între Variații și Kit-uri diferite de Tobe, de la mixarea fină a sunetelor de acompaniament, modificarea live, în timp real, a parametrilor ritmurilor, până la cele mai radicale efecte folosite de nenumărați DJ, precum tape delay și arepegiere, puteți folosi acest stil de “liquid mixing” cu orice Style sau melodie MIDI cu ajutorul instrumentelor de compoziție asistate de computer, foarte ușor de folosit.

Față de celebrul Pa600, Korg Pa700 dă un nou înțeles excelenței prin noile sunete, mult mai apropiate de instrumentele reale, și noile funcții puternice care vă pun la dispoziție și mai mult control asupra sunetului, toate acestea la un pret accesibil.

Beneficiază de un sistem de amplificare integrat, format din două amplificatoare a câte 25W ce aduc la viață cele două boxe cu sistem "bass-reflex" care generează un sunet puternic și bogat, oferind o experiență realistă. Ecranul mare și luminos cu tehnologie TouchView prezintă o interfață grafică ce permite citirea ușoara chiar și în cele mai nefavorabile condiții de luminozitate. Cautarea melodiilor, a stilurilor sau ritmurilor nu a fost niciodată mai ușoara. Funcția de "Multi-căutare" permite găsirea rapidă a conținutului dorit. Funcția SongBook poate citi și reda direct de pe un stick USB, fără a fi necesară copierea fișierului în memoria internă.


Pa700 are la bază sistemul KORG EDS-X (Enhanced Definition Synthesis eXpanded), ce oferă peste 1700 de sunete ce pot fi redate cu ușurință. Colecția realistă oferă o vastă gamă de claviaturi clasice și contemporane, instrumente orchestrale și instrumente acustice capabile să acopere orice stil de la techno pânp la folk. Include doup noi piane acustice cu sunete stereo multi-stratificate dar și piane electrice ce provin de la renumitul KORG SV-1.

Emulatorul de orgă cu tuburi include sunete de apăsare/ridicare a clapei, scurgere și simulare a difuzorului rotativ. În plus, Pa700 a fost echipat cu noi instrumente de suflat, aranjamente de corzi și bași și chiar chitare acustice și electrice. Sunetele au fost înregistrate folosind tehnologii de ultimă generație ce permit redarea celor mai mici detalii.
106 seturi de tobe autentice, ce includ Tobe de Ambient însuflețesc pasajele ritmice. Modul de editare ușoara vă permite schimbarea rapidă a anumitor parametrii precum volumul, înălțimea și egalizator. Până la 256 MB (memorie PCU Compresata) disponibili în scopul adăugării sunetelor customizate. Bănclile pentru alocarea sunetelor ce provin din MIDI-ul general (GM) au fost îmbunătățite pentru o compatibilitate mai bună cu fișierele GM. Pa700 poate importa fișiere în format KORG, WAV, AIFF, SoundFont. De asemenea, sintetizatorul poate exporta melodii în format WAV și AIFF. Sunetele pot fi editate în întregime având posibilitatea adăugării a până la 24 de oscilații pe fiecare notă.


Pa700 oferă 370 de stiluri preinstalate din fabrică. Fiecare reprezintă un mediu muzical dezvoltat în întregime dedicat unui anumit gen muzical. Fiecare stil conține 4 tipuri de filluri de tobă și stuctura de Break, fiecare dintre cele 4 variații.

Folosind noua funcție "Auto FIll" , acestea pot fi apelate automat. Pa700 are 1152 de locații în care puteți salva noile stiluri si setări. O multitudine de parametrii sofisticați au fost adăugați cu scopul de a asigura un sunet profesional de chitară în cadrul modului "Guitar Mode 2", dând un plus de autenticitate stilurilor de chitară.
Acest mod poate fi folosit și cu cele 4 paduri. Fiecărui pad îi poate fi alocat un riff, având posibilitatea de repetiție, parte de percuție, un sunet cu accent sau chiar un efect. Sequencerul de acorduri funcționeaza ca un looper ce arpegiază pe moment progresiile cântate de dumneavoastră. Această funcție este ideală atat pentru repetiție cât și pentru eliberarea mâinii stângi în timpul cântării. Aceste arpegieri pot fi salvate acum ca stiluri sau în cadrul SongBook, pentru a fi apelate cu ușurință.
Cele mai noi Style-uri, acum!

Mulțumită noului Convertor incorporat ce transpune fișierele MIDI în stiluri, puteți cânta alături ce cele mai recente melodii cu mare ușurință. Doar descărcați un fișier Standard Midi, încărcați-l in Pa700 și convertorul incorporat îl va transforma într-un stil Korg, creând simultan și o secvență de acorduri bazată pe acordurile melodiei.


Pa700 conține cele mai bune efecte din biblioteca KORG. 2 de tip Insert, 2 de tip Master ce pot fi folosite cu track-urile de acompaniament, în timp ce 1 efect de tip Insert și 2 de tip Master pot fi folosite în timpul utilizării în timp real a noului Pa700. 148 de tipuri de efecte sunt disponibile, incluzând reverb, delay, simulatoare de imită pedale vintage de efect, cabinete și multe altele.


Conectați un microfon dinamic și ajustați parametrii Egalizatorului, Compresorului, Reducerii zgomotului, Reverbului și Delay-ului pentru a vă face vocea să sune cât mai bine. Funcția "Vocal Removal" vă va permite să înlăturați partea vocală a MP3-urilor dumneavoastră, putând astfel să cântați alături de ele.

Funcția Guitar FX vă permite adăugarea pedalelor și efectelor de studio sunetului dumneavoastră, folosind intrarea dedicată chitarei. KORG a selectat cele mai bune efecte pentru chitară pentru a simula sunetul unui amplificator pe lămpi cu distorsiune realistă, pedale de chorus sau delay și cele mai bune efecte de reverb.


Funcția de redare suportă formatul MP3+G ( cunoscut și ca MP3 + Grafică) format din fișiere MP3 și versuri. Noua funcție permite redarea unor secvențe de fundal concomitent cu versurile și efectele vizuale ce apar pe ecranul tactil sau pe un monitor extern.
Deoarece Pa700 este un sintetizator foarte performant, poate înregistra un întreg concert. Puteți reda o melodie, cânta la pian, cânta alături de un backing track, înregistrând toate aceste lucruri în format MP3 pe stick-ul USB sau în memoria internă.


Foarte utilă în cadrul performanțelor live, Song Book este programabilă în întregime și permite căutarea rapidă în baza de date a sintetizatorului. Fiecare intrare conține toate setările necesare unei anumite melodii. SongBook poate folosi stiluri,fișiere MIDI, MP3-uri.

La citirea fișierului, sintetizatorul va încarca automat setări precum: titlu, artist, tempo, efecte, volume, benzi închise și multe altele. Cu ajutorul SongBook Editor puteți crea și edita intrări și liste de seturi, folosind un computer cu sistem Windows sau un dispozitiv Android sau IOS.
Puteți stoca în librăria SongBook cu mare ușurință toate sunetele de care aveți nevoie pentru a folosi aranjorul Pa700 la maximul său potential.


Conexiunea MIDI acum poate fi facută și prin porturile USB HOST (ce sunt diferite de cel USB DEVICE și de MIDI). Acest lucru permite conetarea contolerelor (ca de exemplu piane digitale) fără a fi nevoie de adaptoare.

Specificații tehnice:

 • Tip claviatura: clape ușoare
 • Număr clape: 61
 • Intrări: Line (stânga/dreapta): jack-uri 1/4” , +20dBm, 12k Ohm ,
 • Mic/Guitar (Left): jack-uri 1/4”, control Gain (0 — +40dB) ,12k ohm (Mic) / 500k ohm (Chitara)
 • Ieșiri: stânga/dreapta, jack 1/4”, +21dBm, 0.003% THD+N la +18dBm
 • Ieșire căști: conector jack 1/4”, 16-200 Ohmi (sugerat 50 Ohmi)
 • Conexiuni pedală: Damper Pedal, Assignable Pedal/Footswitch
 • Display: TFT TouchView 7 inch
 • Medii stocare: Card Micro SD (nu este inclus)
 • Memorie sampling: 128 MB co
 • Memorie User PCM: 600 MB
 • MIDI:In, Out
 • Număr stiluri: 650 +
 • Număr sunete: 970 +
 • Procesor efecte: Da
 • Procesor vocal: Da
 • Accesorii incluse: alimentator, manualul utilizatorului, CD, stativ partituri
 • Dimensiuni: 1030 x 378.3 x 132 mm
 • Greutate: 9.9kg

Cod articol: KRG-23509

Unitatea de vanzare: bucata

Specificații:
Clape: 61
Afisaj: TFT TouchView 7 inch
Voci/sunete: 970
Dimensiuni: 1030 x 378.3 x 132 mm
Greutate: 9.9kg kg
Accesorii și recomandări
Softbag M
Softbag M
Dimavery Softbag M
18500 Lei
în stoc
Dimavery Softbag M
PA600/1000 Bag
PA600/1000 Bag
Korg PA600/1000 Bag
25000 Lei
Korg PA600/1000 Bag
P3 S
P3 S
AKG P3 S
21900 Lei
AKG P3 S

Evaluările clienţilor:

18.12.2020, 10:41
Foarte multumit

O clapa foarte buna , se aude foarte bine , raportul calitate pret este unul foarte bun .
Multumesc Sound Creation pentru livrarea promta .

04.02.2020, 09:07
Foarte multumit

Sunt foarte mulțumit de pa700. Și de livrarea prompta.. Va mulțumesc.

Produse similare
PA300
PA300
Korg PA300
3 60000 Lei
Korg PA300
Alți clienți au mai cumpărat
KSX-1
KSX-1
Gravity KSX-1
stativ de claviatură
15900 Lei
adauga in cos
4Star Instrument TSa-TS 6m
4Star Instrument TSa-TS 6m
Adam Hall 4Star Instrument TSa-TS 6m
cablu de instrument/chitara
6500 Lei
adauga in cos
SKS 03
SKS 03
Adam Hall SKS 03
stativ de claviatura
17800 Lei
adauga in cos
Krystal 4S Mic XLR 7.5m
Krystal 4S Mic XLR 7.5m
Adam Hall Krystal 4S Mic XLR 7.5m
cablu balansat
8800 Lei
adauga in cos
4Star Instrument TS 6m
4Star Instrument TS 6m
Adam Hall 4Star Instrument TS 6m
cablu de instrument/chitara
6500 Lei
adauga in cos
3Star Instrument V-TS 6m
3Star Instrument V-TS 6m
Adam Hall 3Star Instrument V-TS 6m
cablu de instrument
4600 Lei
adauga in cos
Softbag M
Softbag M
Dimavery Softbag M
husa claviatura
18500 Lei
adauga in cos