CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Yamaha HPH-MT7 White


Căști de studio/monitorizare

  • impedanță: 49 Ohm
  • răspuns în frecvență: 15 Hz - 25,000 kHz
  • drivere de 40 mm
Yamaha
1 00500 Lei (TVA inclus)
în rate: de la 16.75 lei/luna (vezi detalii)
livrabil și în Livrabil in Easybox
livrabil și în Livrabil in Easybox
Yamaha

Yamaha HPH-MT7 White - căști pentru mixaj/înregistrare/studio/monitorizare, cu cupe închise, over the ear (acoperă lobul urechii).Au impedanță de 49 Ohmi, răspuns în frecvență 15 - 25000 Hz, putere maxima de intrare 1600 mW, SPL 99 dB/mW, sunt echipate cu drivere de 40 mm, cablu pe o singură parte, pernițe și cordeluță îmbrăcate în piele sintetică.

Construcția tri-dimensională a brațelor, permite pivotarea cupelor pentru situații de monitorizare single-ear (pe o singură ureche). Cupele sunt realizate din plastic ABS solid, cu brațe de aluminiu. Cablul este drept, de 3m lungime, echipat cu conector mini jack de 3.5 mm și adaptor 6.3 mm. Se livrează cu husă de protecție și transport. Greutate 360 g, finisaj alb.

Cod articol: CHPHMT7W

Unitatea de vanzare: bucata

Specificații:
Tip: dinamice, spate inchis
Driver: 40 mm
Frecventa: 15 - 25000 Hz Hz
Putere Max. Intrare: 1600 mW
Impedanta: 49 Ohmi Ω
Cablu: drept, de 3m lungime cm
Conector: mini jack de 3.5 mm și adaptor 6.3 mm
Greutate: 360 g g
Accesorii: husă de protecție și transport

Evaluările clienţilor:

17.01.2021, 13:06

Special pentru mixing si mastering

Castile sunt foarte bune pentru mixing si mastering (mai mult pentru mixaj decat masterizare dar asta depinde de gen de muzica si gustul fiecaruia).
Poti sa deosebesti fiecare instrument.
Am facut o auditie cu cateva piese (cumparate de pe beatport). Mi-am dat seama cat de prost sunt mixate si masterizate unele.(si vorbesc aici de DJ top 100 pentru ca acest gen de muzica ma intereseaza). Dar cele bune sunt cu adevarat la inaltime.
Daca esti in cautarea unor casti pentru mixaj si masterizare recomand, desi sunt un pic stridente in frecventele inalte (dar asta doar pentru ca le auzi).
Aceste casti nu sunt pentru auditie. Daca doresti o pereche de casti cu care sa mergi pe strada si sa asculti muzica acestea nu sunt pentru tine.
Au nevoie de un pic de timp pentru a forma un sunet bun, sau poate urechile trebuie sa se obisnuiasca cu ele.
Eu le-am achizitionat doar pentru mixare si masterizare.
Cat despre echipa soundcreation sunt foarte dezamagit.
Am platit cu cardul, am cerut o adresa de facturare si o alta adresa de cumparare. Dupa confirmarea comenzii am obserat in cele 3 emal-uri ca nu este corecta adresa de livrare, am sunat a doua zi dimineata (coletul nu plecase inca de la ei) pentru a corecta acest lucru. Reprezentantul magazinului mi-a confirmat corect adresa de livrare. Dupa care, in acea dupa masa am primit un email, coletul a fost ridicat de curier si urmeaza sa fie livrat... dar adresa de livrare era o combinatie intre cele doua adrese. Norocul a fost ca au trecut corect macar orasul si m-au sunat cei de la curierat sa merg dupa colet.
Asa ca recomand plata ramburs... poate atunci vor fii mai atenti.