CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Akai LPD 8 V2


Pad-Controller MIDI

  • ultra-portabil cu 8 pad-uri și 8 butoane rotative Q-Link
  • conexiune și alimentare prin USB
  • "plug-and-play" atât la Mac cât și la PC
Akai
28900 Lei (TVA inclus)
în rate: de la 4.82 lei/luna (vezi detalii)
livrabil și în Livrabil in Easybox
Cadouri de Paste 2024
livrabil și în Livrabil in Easybox
Akai

Akai LPD8 este un controler MIDI prin USB cu pad-uri, pentru muzicieni, producători, DJ, etc. Akai LPD 8 are mai puțin de 33 de centimetri în lungime și cântărește mai puțin de 500 de grame, pentru portabilitate maximă și pentru a intra ușor într-o geantă de laptop.

LPD8 are în componență 8 pad-uri albastre cu iluminare, care sunt sensibile la atingere pentru programarea părților ritmice sau melodice. Deasemenea, pad-urile pot trimite informație pentru schimbare de program către software-ul folosit. LPD-8 are deasemenea și 8 butoane rotative Q-Link, care se pot desemna la aproape orice parametri din software-ul folosit.

Akai LPD 8 se conectează în mod "plug-and-play" atât la Mac cât și la PC și se alimentează de la USB. Nu este nevoie de driver sau de alimentare de la priză. Akai LPD8 are 4 bănci de memorie pentru programarea și reîncarcarea setărilor potrivite diverselor programe software în care sunt folosite.

Cod articol: AKP-10858

Unitatea de vanzare: bucata

Evaluările clienţilor:

12.01.2022, 22:00

Excelent

Controllerul este foarte bun si sunt foarte multumit. Raportul calitate/pret este exceptional iar livrarea a fost foarte rapida chiar daca am facut comanda aproape de Craciun. Baietii si fetele de la Soundcreation fac treaba buna si le multumesc.

14.09.2021, 20:25

Bunicel

E ok. E prima oara cand folosesc un controller altul decat midi keyboard.
Testat in Reaper DAW cu MT Power Drum Kit 2 (free vst) si Steven Slate Drums 5 (free). Inca n-am ajuns la partea de configurare individuala a pad-urilor, dar in aceste 2 vst-uri le recunoaste individual (fiecare pad este atribuit unei percutii diferite). Singuru` "defect" este ca trebuie apasat/batut mai tare pe suprafata PAD-urilor. Knoburile sunt de folos, le poti atribui oricarei functii, si pad-rile la fel (cel putin in Reaper). In ansamblu sunt multumit, dar recomand doar incepatorilor sau pasionatilor de productie muzicala. Ah... si vine la pachet cu un cd cu soft+manual si un voucher de 50Euro discount pentru Ableton Live/Suite. Livrarea si pretul ireprosabile.