CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Trei marci 'Made in USA'

17.07.2009
Trei marci 'Made in USA'

ProCo Rat 2, Turbo Rat, You Dirty Rat sunt doar cateva din celebrele pedale distorsion de chitara produse de firma ProCo. ProCo este o companie americana fondata in anii `70, producatoare de produse audio de la cabluri si interfete de chitara pana la multicore digital de pana la 256 canale. Pedalele de distorsion de la ProCo legendare in perioada anilor `70 - `80 folosite de multe nume celebre ca si Jimi Hendrix, Jeff Beck, Joe Perry sau Dave Grohl au ajuns si la noi in magazin, primul import ajungand deja. Ele nu sunt mai mult de 6 modele, fiecare din ele ridicandu-se la un nivel profesional.

Rat 2, Turbo Rat, You Dirty Rat, Solo, Jugernaut bass si Deucetone Rat sunt modelele pe care le puteti gasi in oferta noastra. De la tonuri standard de distors cu Rat 2, trecand prin tonuri intense cu Turbo Rat , tonuri murdare cu You Dirty Rat  si pana la tonuri de solo dupa care si numele pedalei "Solo" pedalele ProCo sunt de o foarte mare diversitate. In plus mai este si pedala Deucetone Rat care practic imbina 2 pedale Rat normale oferind astfel control separat pt fiecare stereo sau in cascada pt un ton cu dubla cantitate de drive. Pedala de bas Juggernaut bass, pedala de distors pt bas,care este o versiune innoita a notoriului Juggernaut  care a fost disponibil din 1979 pana in 1984.

Pe langa pedalele de la ProCo in oferta noastra veti gasi si produsele de ingrijire pt chitari si instrumente cu corzi de la Big Bends cu produsul de mare succes "Nut Sauce" care este un lubrifiant ce se aplica pe pragusurile chitarilor in locul in care face contact cu coarda pentru a preveni uzura corzilor si deasemenea mareste si sustainul chitarii. Pe langa asta Big Bends au mai multe produse utile si de o calitate buna ce ii poate usura viata unui chitarist.

Ultima marca dar cu siguranta nu si cea din urma este Trailer Trash pedalboards ce produc pedal board-uri facute manual in Sua, folosite de artisti consacrati, cu un design simplu si foarte practic. Ele sunt fabricate ca sa poate fi manevrate ca si un amp. Le puteti lua in brate de maner, va puteti plimba cu el fara a avea cabluri atasate si va puteti instala oriunde, conectati chitara si amp-ul si sunteti gata de cantat.

Fabricate in mai multe marimi si foarte simplu de utilizat Trailer Trash Pedalboards sunt facute pt orice tip de chitaristi de la incepatori la semipro si pana la profesionisti. Aici aveti un link catre un video demonstrativ iar de stiut ca toate produsele mentionate mai sus se pot incerca la showroom-ul nostru.