CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Native Instruments Traktor Scratch A6


Native Instruments Traktor Scratch A6 adaugă în coș: 1 30000 Lei

Traktor Scratch A6 este un sistem de mixat pe vinil in format digital cu ajutorul mp3-urilor. Interfata suporta timecode vinil si CD. TRAKTOR SCRATCH A6 este conceput pentru DJ-ii care au nevoie de performanta, de calitate extraordinara a sunetului si usurinta incredibila in utilizare. Include Traktor PRO 3, iar software-ul cu Remix Deck permite un nou nivel de creativitate - uneste perfect DJing-ul cu live act-ul.

Pregateste-te sa eliberezi intregul potential sonic al pieselor tale multumita TRAKTOR AUDIO 6, interfata high gain audio pentru DJ-ii care au nevoie de un sunet de calitate premium si output extra loud. Cu sase intrari si sase iesiri, TA6 este destinat sa fie piesa centrala a setup-ului live sau de studio. De asemenea, daca aveti nevoie de si mai multe conectivitate, aveti la dispozitie si un port MIDI.

Nu a fost niciodata mai usor sa mixati in format digital. Pregatiti set-up-ul in doar cateva secunde datorita integrarii harware si software de tip plug and play. Interfata software-ul este extrem de intuitiva, concentrandu-se pe elementele importante. Innovative Truforme va permite sa vedeti piesele ca niciodata pana acum. Soft-ul dispune de integrare completa cu iTunes, are compatibilitate iPod si browsing printre cover art-uri cu Crate Flick, iar astfel selectarea pieselor este o floare la ureche. Aplicatia Softsync va ajuta la potrivirea beat-urilor.

A6 TRAKTOR SCRATCH ofera o selectie de caracteristici avansate creative pentru dezvoltarea si definirea sunetului propriu. Functiile super intuitive de looping si cueing au fost consolidate cu adaos de Remix Deck pentru integrarea de loop-uri si sample-uri one-shot in seturi tale. Stocati loop-urile preferate in biblioteca, impreun???? cu loop-urile deja incluse, si vi se va deschide o alta dimensiune in creativitatea mixului - veti avea ocazia sa remixati si re-editati piesele in timp real. Utilizati sound-urile exclusive de scratch pentru a iesi din rutina si jucati-va cu efectele de studio, care, multumita intrarilor si iesirilor aditionale pot fi folosite ca box-uri de efecte externe.

  • Interfata audio: Traktor Audio 6 cu 6 canale, conversie 16, 24 Biti / 44.1, 48, 88.2, 96 kHz
  • Intrari Linie: 6
  • Iesire Linie: 6
  • Iesire Casti
  • Alimentare USB
  • Soft Inclus: Traktor PRO 3
  • In Pachet: Traktor Audio 6, Traktor PRO 3, 2 Cabluri RCA, 2 CD Control, 2 Vinyl Control, Cablu USB, Manual
  • Dimensiuni: 4.4 x 13.7 x 13.4 cm
  • Greutate: 1 kg
Evaluările clienţilor:
04.12.2020, 20:10
Audio 6

Super!

10.08.2016, 10:20
Foarte multumit

Este folosit pe post de placa de sunet cu 3 iesiri simultane. Isi face treaba cu brio!