CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Cloud Microphones Cloudlifter CL-X


Amplificator gain microfon

 • pentru microfoane dinamice, cu bandă și tub
 • funcționează la alimentare fantomă standard +48v
 • nu trece Phantom Power spre microfon
 • mărește sensibilitatea microfonului și nivelul de ieșire cu până la +36dB
Cloud Microphones
1 50100 Lei (TVA inclus)
în rate: de la 25.02 lei/luna (vezi detalii)
Stoc momentan epuizat: pentru un termen de livrare exact vă rugăm să întrebați un consultant SoundCreation.
Cloud Microphones

Cloudlifter X oferă un transformator Cinemag proiectat la comandă împreună cu două niveluri de ieșire selectabile care extind gama de câștig de ieșire oferit de standardul industrial CL1. Dispunând de câștigul ultra-curat al lui Cloud, transformatorul Cinemag cu miez de nichel oferă o cantitate incredibilă de lățime de bandă la niveluri normale de intrare și poate oferi, de asemenea, o cantitate variabilă de conținut armonic și saturație pe măsură ce semnalul de intrare este crescut, adăugând arome extrem de muzicale. Ieșirea CLX, care se poate schimba dinamic în funcție de nivelul de intrare al materialului sursă.

„Clienții noștri iubesc CL-1 pentru câștigul ultra-curat și transparent”, spune CEO Rodger Cloud. „Prin adăugarea unui transformator personalizat, CL-X va răspunde la diferite surse și nivel de intrare și va returna acel câștig ultra-curat cu diferite niveluri de caracter și mojo. Ne place să spunem „cu cât îi dai mai mult semnal, cu atât mai multă dragoste va da înapoi”. Inspirat de comutatorul MORE/MAX cu două poziții găsit pe Cloudlifter Z, setarea implicită (până la 12 dB) de pe CLX este ideală pentru utilizarea cu semnale mai fierbinți, cum ar fi un SM57 pe o capcană, în timp ce setarea „Max” (până la 36dB) este perfect potrivit pentru materiale sursă mai silențioase, cum ar fi un instrument moale sau aplicații ASMR. „CLX este piesa însoțitoare perfectă pentru proprietarii CL1”, spune Cloud. „Setările suplimentare de amplificare – niciuna dintre acestea nu poate fi găsită pe CL1 – combinate cu aroma sonoră a transformatorului deschide o lume cu totul nouă a posibilităților Cloudlifting.”

Caracteristici:

Pur și simplu, toate Cloudlifter-urile vă oferă mai mult sunetul real al microfonului în sine, reducând în același timp culoarea și distorsiunea rezultate din suprasolicitarea etapei de câștig a preamplificatorului. Permițând preamplificatorului să funcționeze la niveluri de câștig mai scăzute, nivelul de zgomot, distorsiunea și alte compromisuri ale răspunsului în frecvență sunt reduse dramatic.

 • Asociați-vă cu microfoane dinamice, cu bandă și tub
 • Circuitul patentat de câștig ultra-curat elimină condensatorii din calea audio
 • Funcționează la alimentare fantomă standard +48v
 • Sigur pentru panglici pasive și microfoane cu tub! Nu trece puterea fantomă
 • Mărește sensibilitatea microfonului și nivelul de ieșire cu până la +36dB
 • Designul cuplat cu transformator adaugă un caracter dinamic care răspunde la nivelul de intrare
 • Reduce semnificativ zgomotul și artefactele nedorite, permițând preamplificatoarelor să funcționeze într-un interval mai confortabil
 • Îmbunătățește raportul semnal/zgomot și performanța microfonului
 • Robustă, portabilă și gata de drum pentru studio și scenă
 • Garanție limitată pe viață gratuită cu înregistrarea produsului
 • Toate electronicele Cloudlifter realizate pe Navajo Nation din Arizona
 • Complet proiectat, fabricat și asamblat în SUA


Setarea maximă este excelentă pentru :

 • Captarea surselor silențioase cu microfoane cu ieșire redusă
 • Podcasting, voce off sau dialog folosind microfoane dinamice
 • Folosind microfoane cu pușcă alimentate cu baterie pentru a capta sunet curat în timpul filmării
 • Streaming live, jocuri, conferințe de la distanță
 • Foley și înregistrări de natură, unde se dorește tonul natural al unei panglici sau microfon dinamic
 • Urmărirea surselor delicate, greu de capturat, cum ar fi un cor sau o secțiune de coarde
 • Voce, pian și instrumente acustice

Setarea minimă a atenuatorului de 12 dB este excelentă pentru:
 • Conducerea intrării cu surse mai fierbinți pentru a auzi mai mult caracter
 • Snare, toms, kick or drum overheads și microfoane de cameră
 • Chitară electrică sau amplificatoare de bas mai puternice
 • Voci live folosind microfoane dinamice
 • Percuție, efecte sonore
 • Conducerea unor linii de cablu foarte lungi în locații live

X = Mai mult

Câștig mai mare - CL-X oferă până la +36 dB de câștig ultra-curat, perfect potrivit pentru utilizarea microfoanelor cu ieșire scăzută pentru a capta materiale sursă mai silențioase, cum ar fi instrumente acustice, podcasting, ASMR sau chiar Foley. Acum puteți profita pe deplin de tonul frumos al microfoanelor cu bandă, dinamice sau cu tuburi în situații care anterior erau problematice din cauza cerințelor de câștig.

Mai mult Vibe

Cloud Microphones a colaborat cu CineMag pentru a dezvolta un transformator de nichel personalizat cu o lățime de bandă foarte largă, adăugând elementul de caracter dinamic. Cu cât transmiteți mai mult semnal CL-X, cu atât transformatorul răspunde dinamic cu atingerea potrivită de saturație și conținut armonic.

Mai multe opțiuni

Atenuatorul de ieșire selectabil vă permite să reduceți câștigul de la CL-X, producând până la 12 dB, pentru a captura aplicații mai puternice, cum ar fi un SM57 pe o capcană sau un amplificator de chitară puternic. Deoarece acesta nu este un pad, ci mai degrabă o reducere a nivelului de ieșire, vă puteți apleca cu adevărat în CL-X cu o sursă mai fierbinte pentru a auzi conținut și mai mult armonic și caracter de transformator.

Capturați fiecare detaliu

La fel ca toți Cloudlifters, CL-X crește dramatic sensibilitatea microfonului pentru a capta pe deplin nuanța și detaliile sursei. Multe dintre cele mai incredibile microfoane cu sunet sunt cele care au nevoie de cel mai mult câștig. Poate fi dificil să captezi surse foarte silențioase cu microfoane cu bandă, tub și dinamice fără a auzi zgomot și pierderi de frecvență introduse de multe preamplificatoare care sunt conduse în intervalele superioare de câștig. Cu CL-X, detaliul și nuanța - adevăratul caracter al microfonului tău - vin chiar în prim-plan, în contrast remarcabil cu tonul obținut la apăsarea unui preamplificator pentru a obține un volum similar.

Toate câștigurile nu sunt create egale

Câștigul ultra-curat al Cloudlifter-ului cuplat la preamplificator oferă un sunet care înlătură nu numai zgomotul, ci și colorarea nedorită și degradarea frecvenței care apare proporțional cu cantitatea de câștig furnizată la preamplificator sau la interfață. Chiar și cu un preamplificator care conferă o colorare de dorit, Cloudlifters deschid o opțiune sonoră diferită, având mai mult din caracterul natural al microfonului în față. Acum, cu CL-X poți ajunge la microfonul pe care îl iubești pentru caracteristicile sale de sunet și tonuri, fără limitarea impusă de cerințele de câștig.

Dă viață microfoanelor tale

Microfoane dinamice:
Este uimitor cât de mult pot produce microfoanele dinamice obișnuite cu CL-X! Cu atât o sensibilitate mai mare, cât și cerințe de câștig semnificativ reduse, veți auzi caracterul microfoanelor dvs. dinamice ca niciodată înainte. Încercați un microfon dinamic pe surse cu volum mare, cum ar fi o capcană sau un amplificator de chitară cu atenuatorul de ieșire activat pentru a auzi acea atingere de transformator mojo de la CL-X; sau, folosiți microfonul dinamic pe o sursă foarte moale, care nu ar fi fost niciodată posibilă de capturat fără creșterea dramatică a sensibilității și câștigul ultra-curat oferit de CL-X. Rezultatele pot fi uluitoare, deblocând un spectru cu totul nou de posibilități, indiferent dacă utilizați preamplificatoare scumpe sau o interfață de bază home studio.

Micoane cu panglică:
Cu CL-X, microfoanele cu bandă vor oferi o sensibilitate de ieșire similară celor mai bune condensatoare, păstrând în același timp acel sunet râvnit care a definit epoca de aur a înregistrărilor. Acum, o voce liniștită sau alte surse de sunet de nivel scăzut pot fi capturate cu ușurință, profitând de tonul frumos pe care doar un microfon cu bandă de calitate îl poate capta. Folosește-ți microfoanele cu panglică cu un Cloudlifter X pentru a capta orice sursă cu o claritate absolută.

Microphone cu tub:
De asemenea, microfoanele cu tub se luptă cu sursele silențioase. Cu CL-X ele prind viață, lăsând zgomotul în urmă în timp ce dezvăluie senzația și bogăția sunetului adevărat. Vei auzi imediat diferența când vei
încorporați CL-X în lanțul dvs. audio.

Dragoste transformatoare
Transformatoarele audio au jucat un rol esențial în captarea sunetului încă din primele zile ale difuzării, înregistrării multitrack și chiar și cu consolele de înregistrare în format mare de astăzi. Transformatoarele pot genera mai mult sentimentul și puterea materialului sursă, captând caracteristicile sonore naturale într-o manieră atât dinamică, cât și receptivă.

În parteneriat cu CineMag, Cloud a început cu căutarea simplă a inovației. Crearea transformatorului ideal în timp ce proiectau o consolă modernă de înregistrare. Trebuia să fie ultra-curat, să aibă o lățime de bandă foarte largă și să ofere o capacitate de răspuns dinamică dorită pentru cele mai solicitante aplicații de astăzi. Încă din prima clipă în care Cloud a auzit transformatorul CL-X integrat în etapa de amplificare ultra-curată a Cloudlifter-ului, au știut că aterizaseră pe ceva cu adevărat special. Frumusețea și dimensiunea acestui minunat transformator, amplificată de circuitul premiat Cloudlifter produs exact
ceea ce speraseră: câștig ultra-curat cu dragoste de transformator.

Acest produs a fost tradus cu ajutorul unui motor de traducere automată. Ne străduim să furnizăm informații corecte, astfel dacă găsești o neconcordanță, te rog anunță-ne.

Unitatea de vanzare: bucata

Evaluările clienţilor:

Produse similare
Cloudlifter CL-Zi Cloudlifter CL-Zi
Cloud Microphones Cloudlifter CL-Zi
2 28900 Lei
Cloud Microphones Cloudlifter CL-Zi
Cloudlifter CL-Z Mic Activator Cloudlifter CL-Z Mic Activator
Cloud Microphones Cloudlifter CL-Z Mic Activator
1 44900 Lei
Cloud Microphones Cloudlifter CL-Z Mic Activator
Cloudlifter CL-2 Mic Activator Cloudlifter CL-2 Mic Activator
Cloud Microphones Cloudlifter CL-2 Mic Activator
1 44900 Lei
Cloud Microphones Cloudlifter CL-2 Mic Activator
Cloudlifter CL-4 Mic Activator Cloudlifter CL-4 Mic Activator
Cloud Microphones Cloudlifter CL-4 Mic Activator
2 81900 Lei
Cloud Microphones Cloudlifter CL-4 Mic Activator
Cloudlifter CL-1 Mic Activator Cloudlifter CL-1 Mic Activator
Cloud Microphones Cloudlifter CL-1 Mic Activator
83900 Lei
în stoc
Cloud Microphones Cloudlifter CL-1 Mic Activator