CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Pioneer DJ CDJ-850 K


CD player DJ

  • 4 canale
  • compatibilitate rekordbox și conectivitate MIDI
  • redă formate digitale MP3, AAC, AIFF și WAV
4 79800 Lei (TVA inclus)
Stoc momentan epuizat: pentru un termen de livrare exact vă rugăm să întrebați un consultant SoundCreation.

Pioneer CDJ-850 reprezinta baza seriei CDJ Pro si se potriveste unui layout standard de club ca design si operationalitate. Indiferent ca esti un DJ experimentat sau faci saltul de la intermediar la profesionist, acest player ofera un set de caracteristici si un design care a cucerit cabinele de DJ din cluburile din intreaga lume.

Softul Rekordbox inclus va ofera un management complet asupra librariei de piese, custom cue si puncte de loop. Playerul tine o istorie a pieselor rulate si face cautarea mult mai usoara. Deck-ul este in linie cu softurile de DJ mereu in crestere printre useri si prezinta si un control MIDI extensiv asupra software-ului de DJ. CDJ-850 livreaza exact ceea ce DJii asteapta de la el, cu o puternica inclinatie spre lumea digitala, la un pret foarte bun.


Jog-ul de 206 mm ofera control liber si rapid al cuing, scratching si alte caracteristici precum looping, in timp ce selectorul rotary si butoanele de cautare sunt integrate in display. Formatele suportate sunt MP3, Wav, AAC si AIFF fie pe CD, computer sau device-uri USB de memorie. Exista porturi USB pe lateral si acces rapid la key drives, thumb drives etc.

CAPACITATE DE EXPORT USB
DJii care folosesc rekordbox pot exporta cu usurinta fisierele cu managerial data pe un device USB pe care apoi il pot conecta direct la acest player si accesa piesele fara a fi nevoie sa link-uiti un PC. Istoria rularilor sunt inregistrate automat in acest soft via device-ul USB conectat pentru urmatoarea sesiune care face acest cerc de muzica extrem de bun pentru pregatirea viitoarelor seturi.

INTERFATA
Displayul si placa audio a playerului sunt proiectate pentru o selectie muzicala rapida si fluida. Combinate cu selectorul rotativ, navigarea prin listele muzicale este extrem de rapida si usoara. Displayul WAVE permite o redare clara deoarece userul poate analiza flowul si dinamica piesei.

PLACA DE SUNET SI SOFT DE CONTROL
Playerul multimedia cu permisivitate MIDI permite controlul a o varietate de software-uri de pe un laptop. Cu ajutorul intefetei USB HID, playerul poate controla operatiuni mai complete a unui soft fara sa fie nevoie de un disc de control. Pentru mai multa versatilitate, playerul poate deveni si o interfata audio.

Cod articol: CDJ-850-K

Evaluările clienţilor:
Produse similare
SC 6000M Prime
SC 6000M Prime
Denon DJ SC 6000M Prime
7 89900 Lei
Denon DJ SC 6000M Prime
CDJ-350 K
CDJ-350 K
Pioneer DJ CDJ-350 K
3 24900 Lei
Pioneer DJ CDJ-350 K
CDJ-3000
CDJ-3000
Pioneer DJ CDJ-3000
12 49500 Lei
Pioneer DJ CDJ-3000
SC 6000 Prime
SC 6000 Prime
Denon DJ SC 6000 Prime
7 25900 Lei
Denon DJ SC 6000 Prime