despre noi contact autentificare coșul meu menu
0356 228 228 Luni – Vineri: 09:00 - 18:00
  • Bösendorfer 280VC Disklavier Edition
  • Bösendorfer 280VC Disklavier Edition
  • Bösendorfer 280VC Disklavier Edition
  • Bösendorfer 280VC Disklavier Edition
  • Bösendorfer 280VC Disklavier Edition
Bösendorfer 280VC Disklavier Edition Bösendorfer 280VC Disklavier Edition Bösendorfer 280VC Disklavier Edition Bösendorfer 280VC Disklavier Edition Bösendorfer 280VC Disklavier Edition
Prețul acestui produs nu este public - pentru detalii va rugăm să întrebați un consultant SoundCreation.
Bösendorfer

280VC Disklavier Edition - Pian hibrid premium:

Ediția Disklavier varianta Grand Piano, include tehnologia Disklavier ENSPIRE, acces la librăria media și serviciile de streaming online oferite de Yamaha, pianul cuprinde 280 de cm lungime.


280VC Disklavier Edition - Vizitați apăsările tandre de clape ale maeștrilor pianiști din orice gen muzical și orice perioadă la care v-ați putea gândi vreodată.

Pianul Bösendorfer ediția Disklavier ascunde în el secretele geniilor clasice și moderne care au inspirat cinci secole de muzică adevărată. De la Bach, Scarlatti și Handel, prin Stravinsky și Șostakovici, până la compozitori contemporani ca Elena Kats-Chernin și Yann Tiersen, disklavierul poate să redea interpretările familiare ale cunoscuților de rang mondial și istoric, precum și digitațiile exotice ale muzicienilor de o varietate mai particulară. Totul într-o bibliotecă electronică proprie de peste 1000 de compoziții care poate foarte ușor fi extinsă în mod exponențial prin internet.

Prin tehnologia de ultimă generație DIsklavier ENSPIRE , orice practicant, de la modestul începător până la maestrul în arta meșteșugului său, poate să se înregistreze și să se redea în mod instant la o calitate demnă de platină, care nu se sfiește de la nici cele mai suave și precise subtilități. Intrați și dumneavoastră în rândurile titanilor muzicii. Luați-vă locul de drept cu Disklavier-ul Bösendorfer.

Aplicația atașată vă permite cel mai ușor acces la software-ul pianului prin intermediul oricărei platforme pe care o preferați, fie ea PC, MAC, Android sau iOS, cu o poartă largă spre librăria muzicală Yamaha pentru servicii exclusive de streaming. Înalta tehnologie ENSPIRE, măritată cu cel mai pur sunet Bosendorfer vă aduce un sistem de home entertainment ne mai întâlnit. Cu ajutorul difuzoarelor încorporate, de cea mai aleasă calitate, scufundați-vă în universul de sunet care este Bösendorfer, ediția Disklavier.

Specificații Tehnice:

Lungime: 280 cm

Lățime: 157 cm

Greutate: 507 Kg

Clape: 88

Principiul corpului de rezonanță

În esență, tot corpul pianului, nu doar placa de rezonanță, ajută la formarea sunetului. Coroana pianului constă într-o bucată de lemn special prelucrată de lutieri pentru a permite îndoirea pe silueta interioară a pianului, un procedeu unic întâlnit doar la pianele Bösendorfer. Piesele interioare, lucrate manual din molid, prind viață și devin active acustic atunci când o notă este cântată, formând astfel un corp rezonant complet care permite întregului instrument să vă proiecteze interpretarea. O deosebită abundență de culoare a tonului și un sunet clar și impecabil sunt astfel artizanate. O construcție complexă, realizată meticulos, acordând importanță și celui mai infim detaliu. Acest procedeu face parte din tradiția vieneză de fabricare a pianelor.


De la pianissimo la fortissimo

Un Bösendorfer Grand oferă un control optim al recitalului. Proiectat într-o strânsă colaborare cu artiști și tehnicieni, acțiunea mecanică a clapelor instrumentului este finisată specific în stilul Bösendorfer, concepută special pentru a ajuta pianistul să articuleze perfect recitalul de la un pianissimo delicat până la un fortissimo minunat. Controllability at play.

Corzi de bas unicate

Toate corzile de bas sunt răsucite manual într-un mod specific, întâlnit doar la Bösendorfer. Acest aspect conferă pianului o nuanță sonoră unică și plină de viață. Corzile au miezul din oțel și sunt acoperite manual cu un strat sau două de bronz, oferind instrumentului o tonalitate caldă și specifică în registrul grav


Capodastru Individual
Bösendorfer este singurul producător de piane din lume care oferă un capodastru individual și detașabil aflat în registrul acut, acest aspect vă oferă o ajustare extrem de precisă și un sunet unic de care vă puteți bucura timp îndelungat de la achiziționarea instrumentului.
Procesul de turnare al cadrului
Specialiștii Bösendorfer folosesc o metodă tradițională de turnare pentru a fabrica cadrul pianului, folosind o matriță din nisip. Cadrul este fabricat în Austria și este lăsat să stea 6 luni de zile în afara fabricii; prin acest procedeu se eliberează tensiunea internă rezultată în urmă forjării, permițând cadrului să-și păstreze stabil forma sub tensiunea de 20 de tone exercitată de toate corzile întinse.

Butucul de acordaj

Butucul de acordaj este format din 3 straturi de 7 mm din lemn de arțar, lipite și poziționate transversal pe direcția fibrei. Stabilit pe o placă din lemn de fag roșu, butucul oferă o stabilitate foarte mare a pinilor. Stratul superior are o grosime de 1.5 mm și este din lemn de alun. Fiecare coardă este instalată individual cu mare atenție de tehnicieni, folosind o buclă construită manual special pentru acest procedeu. Avantajul este stablilitatea excelență și de lungă durata a acordajului.

Lemne

Esența unui pian Bösendorfer este molidul lăsat la uscat în mod natural, dovedit a fi cel mai potrivit lemn pentru calitățile acustice excelente. Cele patru anotimpuri, variațiile mari de temperatură, lumina naturală și aerul prepară lemnul pentru scopul sau final de a rezona cu o expresivitate aparte. Spre deosebire de orice alt producător de piane, Bösendorfer folosește mai mult de 80% lemn de molid pentru instrumentele sale. Un aspect notabil este timpul necesar producției propriu-zise, la care se adaugă și perioada de uscare naturală a lemnului. Astfel, se ajunge la 6 ani de zile pentru a obține sunetul specific și legendar, atât de cunoscut, al pianelor Bösendorfer Grand.


Made in Austria

Pianele Bösendorfer reprezintă nu doar o investițe. Aceste veritabile opere de artă își păstrează valoarea generații întregi de la fabricare. Profesioniști artizani și tehnicieni reușesc să redea atât frumusețea interioară, cât și naturalețea sunetului autentic Bösendorfer care iese în evidență printr-o expresivitate aparte și o dinamică energică. Fiecare notă cântată pe acest instrument prinde viață și este cu adevărat unică. Perioada de lucru estimativă este de aproximativ un an, timp în care specialiștii Bösendorfer lucrează meticulos și cu o atenție sporită, pentru a crea pianul perfect pentru dumneavoastră.


Finisaj Individual

Producția exclusivă de aproape 300 de instrumente pe an, face posibilă colaborarea strânsă a echipei Bösendorfer cu dumneavoastră pentru a putea crea împreună o capodoperă cu adevărat unică de care vă puteți bucură decenii întregi. Un alt avantaj notabil, orice detaliu sau finisaj poate fi personalizat, în cazul în care optați pentru un furnir deosebit, să alegeți culoarea sau o emblemă proprie, care va fi gravată de artizani meticuloși, orice este posibil!

Cireș
Nuc American
Mahon
Pommele
Macassar
Nuc Burr
Vavona
Wenge
Amboyna
Arțar
Pentru o ofertă de preț personalizată vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: bosendorfer@soundcreation.ro

Parametri:
lungime coada (cm): 280