CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Presonus Studio One 6 Professional Upgrade from Artist License


Upgrade Licență DAW

 • Sesiuni de mixaj mai rapide ca niciodată
 • Interfață de utilizator personalizabilă
 • Instrumente și sunete virtuale
Presonus
1 39000 Lei (TVA inclus)
în rate: de la 23.17 lei/luna (vezi detalii)
livrabil și în Livrabil in Easybox
livrabil și în Livrabil in Easybox
--1%
Presonus
Presonus Studio One 6 Professional Upgrade from Artist License adaugă în coș: 1 39000 Lei

Presonus Studio One 6 Professional Upgrade from Artist License - Cel mai personalizat upgrade de până acum. Îmbunătățirile subtile (și nu atât de subtile) ale interfeței cu utilizatorul se combină cu funcții puternice de personalizare pentru a vă elibera mintea pentru muzică și pentru a rămâne concentrat.

VERSIUNE UPGRADE PENTRU STUDIO ONE ARTIST LA STUDIO ONE 6 PROFESSIONAL.

Tot ce aveți nevoie pentru a înregistra, produce, mixa, masteriza și interpreta.

 

Studio One Professional

Înregistrați, produceți, compuneți, mixați, masterizați și interpretați.

Înregistrare
 • Track-uri nelimitate, Canale FX, Buses și Plug-in-uri
 • 39 Native Effects Plug-ins
 • Celemony Melodyne Essentials
 • Industry-Leading Lyrics Support
Producție
 • 5 Virtual Instruments
 • 15 Biblioteci pentru Sample & Loop
 • Editor de modele
 • Chord Track cu editare armonică
 • Scratch Pads
Compoziție
 • Editor de partituri
 • Global Video Track
 • Note FX
Mixaj
 • Track Presets
 • Channel Overview
 • Listen Bus
 • CTC Console Shaper
Masterizare
 • Project Page
Interpretare
 • Show Page
 

Șabloane Inteligente

Porniri mai rapide.

Noile șabloane inteligente oferă seturi de instrumente esențiale pentru sarcinile la îndemână, inclusiv înregistrarea de bază, mixarea ramurilor, masterizarea unui album și configurarea pentru un spectacol live. Cântați la un instrument sau produceți un podcast cu un singur clic. Utilizați zona de drop convenabilă pentru a importa cu ușurință fișiere audio, video și MIDI. Tutorialele interactive sunt chiar incluse cu șabloane selectate.

Editor de personalizare

Doar instrumentele de care ai nevoie.

Noul Editor de personalizare oferă o modalitate convenabilă și ușoară de a afișa sau ascunde aproape fiecare instrument și funcție. Modificările sunt aplicate instantaneu, astfel încât să puteți afișa sau ascunde orice caracteristică după cum este necesar pentru a crea un flux de lucru simplificat și concentrat pentru sarcina în cauză.Lider în Industria de Integrare a Versurilor

Adăugați versuri la partituri, melodii, producții și spectacole live.

Indiferent dacă creați foi de discuții cu Editorul de scoruri sau adăugați versuri ca ghiduri pentru producțiile dvs. audio, veți găsi o utilizare pentru Track Track. Versurile pot fi chiar transferate pe Pagina Show pentru a le folosi în timpul repetițiilor sau la acele spectacole pe distanțe lungi.

EXCLUSIV EDIȚIE PROFESIONALĂ!Track Video Global

O nouă modalitate de a adăuga sunet la imagine.

Noul Global Video Track oferă un flux de lucru video intuitiv datorită funcționalității familiare de glisare și plasare care a făcut celebru Studio One. Aveți nevoie să faceți o editare rapidă sau să vă simplificați fluxul de lucru pentru podcast? Nici o problemă. Sunt disponibile și funcții de bază de editare pentru Track Video.

EXCLUSIV EDIȚIE PROFESIONALĂ!

Track Presets

Salvați și apelați snapshots ale setărilor de melodii preferate.

Du-ți eficiența fluxului de lucru la un nou nivel! Stocați fiecare aspect al unei anumite piese sau canal pentru apelare a unui snapshot, chiar și pentru mai multe piese/canale selectate. Presetările de melodie stochează parametri precum întârzierea melodiei, întinderea în timp, acordurile de urmărire, precum și parametrii canalului cum ar fi volumul, panoul, inserările, atribuirile de trimitere și multe altele! Presetările de piesă pot fi aplicate chiar și canalelor existente.

EXCLUSIV EDIȚIE PROFESIONALĂ!

Colaborare Avansată cu PreSonus Sphere

Colaborare online.

Studio One 6 aprofundează integrarea dintre sesiunile dvs. Studio One și spațiile de lucru PreSonus Sphere cu opțiuni de partajare convenabile chiar din meniul drop-down. PreSonus Sphere Workspaces vă permit să arhivați sesiuni și să invitați alți participanți să colaboreze la ele... chiar și prietenii care nu s-au alăturat încă PreSonus Sphere sau care nu sunt nici măcar utilizatori Studio One!

EXCLUSIV EDIȚIE PROFESIONALĂ!

De-Esser

Îmblanzi sibilul vocal și alte sunete de înaltă frecvență.

Noul plug-in De-esser din Studio One este eficient și intuitiv ușor de utilizat. Găsiți frecvența problematică cu butonul Ascultare, apoi selectați valoarea S-Reduction folosind butonul asociat împreună cu funcția S-Mon.

Vocoder

Un spațiu de lucru creativ unic.

Combinați două semnale de intrare pentru a crea un sunet complet nou procesat de o serie de filtre bandpass. Transformă-ți vocea sau orice sursă audio într-un sintetizator sau efect unic. Vocoder vă va inspira să vă jucați cu audio.

EXCLUSIV EDIȚIE PROFESIONALĂ!

ProEQ....3

Un instrument indispensabil pentru producători și ingineri de mixaj.

ProEQ permite acum ca fiecare bandă de frecvență să fie individualizată, astfel încât să puteți auzi cu ușurință chiar și cele mai chirurgicale ajustări izolat. În plus față de solo, fiecare bandă are acum un mod dinamic pentru a declanșa creșteri sau reduceri ale benzii de frecvență dorite în mod dinamic, pe baza unui prag de amplitudine setat.Mixer avansat cu Fader Flip

Mixare supraalimentată.

Controlează trimiterile FX/Bus, sidechain-urile și trimiterile Cue Mix, toate de la faderele principale. Doar faceți clic dreapta pe trimiterea dorită și selectați „Flip” pentru a controla întregul mix de trimitere pentru magistrala selectată de la faderele de canal. Canalele nealocate pot fi ascunse din vedere sau activate după cum este necesar.

EXCLUSIV EDIȚIE PROFESIONALĂ!Moduri Alternative de Panoramare

Opțiuni de panning flexibile pentru canalele stereo.

Acum puteți alege între balans, dual sau binaural pentru orice canal stereo. Noul editor pop-up pentru panouri oferă un control mare a panoului, un meniu contextual pentru a comuta între moduri, plus controale dedicate pentru fiecare mod. Controlul de bază al echilibrului rămâne disponibil în toate vizualizările mixerului, precum și un control standard al panoului pentru controlerele hardware externe.

Prezentare Generală a Canalului Mixerului

Vizualizări concentrate pentru canale individuale.

Noua prezentare generală a canalelor oferă o vizualizare unică și consolidată a tuturor parametrilor canalului, inclusiv controalele de intrare, inserții, trimiteri și trimiteri Cue Mix pentru canalul selectat.

Fixați prezentarea generală a canalului oriunde pe orice ecran și urmează automat selecția canalului. Prezentarea generală a canalelor este o modalitate ideală de a lucra rapid și intuitiv la sunetul unui singur canal prin mai multe plug-in-uri, fără a fi nevoie să deschideți un editor de plug-in-uri dedicat.

EXCLUSIV EDIȚIE PROFESIONALĂ!

Favorite și Foldere ale Browserului

Browserul pe care îl iubești, tocmai a devenit mai bun.

Organizați plug-in-urile și presetările instrumentelor în foldere personalizate pe care le puteți crea chiar în browser. Presetări pentru plug-in-uri și instrumente virtuale pot fi acum marcate ca Favorite. Presetări marcate ca Favorite sunt reflectate automat în interiorul unui nou dosar „Preferate” din partea de sus a listei presetate respective.


Pagina de pornire actualizată și multe altele!

Pagina de pornire a Studio One este acum și mai flexibilă. Organizați-vă melodiile, proiectele și emisiunile în foldere personalizate, permițându-vă să puneți toate fișierele asociate unui singur artist sau producție într-o singură locație convenabilă. Fixați documentele favorite și vizualizați toate documentele PreSonus Sphere partajate într-un singur folder.

Producătorii și inginerii de mixaj care lucrează cu mai mulți artiști pot acum gestiona și crea o presetare unică a profilului de artist pentru fiecare client. Fiecare profil include numele, genul, site-ul web și o imagine - toate acestea sunt încorporate ca etichete ID3 atunci când exportați un mixdown pentru streaming sau descărcare digitală.

Alte completări notabile:
 • NOU! Trimite pe canalele FX, permițând semnalului de ieșire al unui efect să fie trimis către altul.
 • NOU! Intrare audio Sidechain pentru instrumente virtuale
 • NOU! Trimiterile Bus, FX și Cue Mix au acum opțiunea de a lega panoul la controlul panoului canalului. Trimiterile Cue Mix oferă opțiuni de legătură independente pentru Volum și Pan.
 • NOU! Comenzi de vizualizare micro pentru pluginuri terțe
 • NOU! Pictograme de piesă și canal
 • NOU! Opțiunea Spot pentru Evenimente oferă o serie de opțiuni pentru poziționarea evenimentelor pe cronologia pe baza atributelor evenimentului, cum ar fi punctele de început/sfârșit sau poziția lor inițială a codului de timp.
 
 

Studio One® este un DAW modern, multiplatformă, capabil să funcționeze ca o aplicație pe 64 de biți. Deși depunem toate eforturile pentru a ne asigura că Studio One va funcționa bine pe cea mai mare varietate de computere posibile, vă rugăm să citiți cu atenție aceste specificații pentru a determina compatibilitatea cu sistemul dumneavoastră.

Windows®
 • Windows 10 (doar pe 64 de biți) sau Windows 11 (doar pe 64 de biți)
 • Procesor Intel® Core™ i3/AMD A10 sau mai bun
macOS®
 • macOS 10.14 sau o versiune mai nouă (numai pe 64 de biți)
 • Intel Core i3 sau mai bun (suport nativ pentru Apple Silicon)
Toate Sistemele
 • Minim 4 GB RAM / Recomandat 8 GB sau mai mult
 • Conexiune la internet (necesară pentru instalare, activare și integrare Cloud, Shop și Exchange)
 • Monitor cu rezoluție de 1366 x 768 (se recomandă display Retina)
 • Pentru operarea tactilă este necesar un monitor cu multi-touch cu suport TUIO
 • Stocare de conținut:
  • 40 GB spațiu liber pe hard disk (Studio One Professional)
  • 20 GB spațiu liber pe hard disk (Studio One Artist)
  • 2.5 GB spațiu liber pe hard disk (Studio One Prime)
 
 

Creativitatea începe aici: Vă prezentăm Studio One 6

 

Noul Studio One 6 este aici

 

Studio One 6: Ce vrei să faci astăzi?

 

Studio One 6: Pagina de pornire

 

Studio One 6: Editorul de personalizare și șabloane inteligente

 

Studio One 6: Faceți un beat cu șablonul Produce Beats

 

Studio One 6: noi pluginuri!

 

Studio One 6: Noi caracteristici ale mixerului

 

Studio One 6: The Global Video Track

 

Studio One 6: Piesa globală de versuri, afișarea versurilor și benzile versurilor

 

Studio One 6: Noi caracteristici PreSonus Sphere

 
Videoclipuri
Studio One cu Gregor

Deveniți geek cu specialistul de produse de la Studio One, Gregor Beyerle, în timp ce vă prezintă sfaturi, trucuri și instrumente de producție „nimeni nu are timp pentru asta” pentru a vă ajuta să obțineți rapid în Studio One și să creați un ritm cool sau două.

Studio One cu Joe Gilder

Studio One Product Specialist și Home Studio Corner guru Joe Gilder vă arată că mixați sfaturi și trucuri în Studio One pentru ca producțiile dvs. să sune cât mai bine. Când sunteți gata să luați în serios mixul dvs., Joe este acolo pentru a vă ajuta.

Articole

Secțiunea de învățare PreSonus este încărcată cu articole pentru a vă ajuta să vă perfecționați artizanatul și să profitați la maximum de echipamentul dvs. Când doriți să aflați despre orice, de la plasarea corectă a microfonului până la elementele de bază ale compoziției, EQ-uri parametrice și alegerea celui mai bun monitor de studio, PreSonus are un articol util pentru dvs.

 

Cod articol: S778400315

Unitatea de vanzare: bucata

Evaluările clienţilor:

Produse similare
Nuendo 13 Update Nuendo 12 Nuendo 13 Update Nuendo 12
Steinberg Nuendo 13 Update Nuendo 12
96900 Lei
Steinberg Nuendo 13 Update Nuendo 12
Cubase Pro 13 Upgrade AI Cubase Pro 13 Upgrade AI
Steinberg Cubase Pro 13 Upgrade AI
1 46500 Lei
Steinberg Cubase Pro 13 Upgrade AI
Cubase Pro 13 EDU Cubase Pro 13 EDU
Steinberg Cubase Pro 13 EDU
1 75900 Lei
Steinberg Cubase Pro 13 EDU
Cubase Elements 13 Cubase Elements 13
Steinberg Cubase Elements 13
54100 Lei
Steinberg Cubase Elements 13
Cubase Artist 13 EDU Cubase Artist 13 EDU
Steinberg Cubase Artist 13 EDU
96800 Lei
Steinberg Cubase Artist 13 EDU
Traktor Pro 3 Traktor Pro 3
Native Instruments Traktor Pro 3
45800 Lei
--29%
în stoc
Native Instruments Traktor Pro 3
Studio One 6 Professional Crossgrade from supported DAWs License Studio One 6 Professional Crossgrade from supported DAWs License
Presonus Studio One 6 Professional Crossgrade from supported DAWs License
1 29000 Lei
în stoc
Presonus Studio One 6 Professional Crossgrade from supported DAWs License
Studio One+ Hybrid 12 months of Studio One+ with Studio One Pro Perpetual License included Studio One+ Hybrid 12 months of Studio One+ with Studio One Pro Perpetual License included
Presonus Studio One+ Hybrid 12 months of Studio One+ with Studio One Pro Perpetual License included
79900 Lei
în stoc
Presonus Studio One+ Hybrid 12 months of Studio One+ with Studio One Pro Perpetual License included
Reason 12 Reason 12
Reason Studios Reason 12
2 19500 Lei
Reason Studios Reason 12
Cubase Artist 12 Cubase Artist 12
Steinberg Cubase Artist 12
1 46900 Lei
în stoc
Steinberg Cubase Artist 12