CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

iCON QCon Pro XS


Controler DAW cu 8 canale

  • 8 fadere motorizate, câte unul pentru fiecare canal
  • sensibilitate la atingere și rezoluție pe 10 biți
  • dispune de software-ul de MIDI mapping, iMap
iCON
3 49900 Lei (TVA inclus)
în rate: de la 58.32 lei/luna (vezi detalii)
Stoc momentan epuizat: pentru un termen de livrare exact vă rugăm să întrebați un consultant SoundCreation.
livrabil și în Livrabil in Easybox
livrabil și în Livrabil in Easybox
iCON

ICON QCon Pro XS - Controler DAW cu 8 canale de expansiune pentru suprafața de control, care găzduiește opt fadere (potențiometre liniare) motorizate, câte unul pentru fiecare canal, cu sensibilitate la atingere și rezoluție pe 10 biți. Mai beneficiază de opt butoane encoder cu funcție dublă, butoane mute, solo, selectare și înregistrare și un LED meter cu 12 segmente pentru măsurarea nivelului de semnal, într-o carcasă metalică robustă.


Beneficiază de un afișaj mare LCD cu iluminare dublă, ce afișează numele canalelor și diferiți parametrii de control pentru fiecare canal. Controlerul utilizează controlul Mackie pentru Cubase, Nuendo, Samplitude, Logic Pro, Studio One, Bitwig, Reason și Ableton Live, în timp ce protocolul Mackie HUI are puterea Pro Tools. Este compatibil cu Windows XP, Vista (32-bit), Windows 7 (32-bit și 64-bit), Windows 8 (32-bit și 64-bit) X (IntelMac) și oferă conectivitate USB 2.0 de mare viteză.

De asemenea, dispune de software-ul de MIDI mapping, iMap, care este furnizat pentru modul definit de utilizator (MIDI Learn). Actualizarea firmware-ului este disponibilă doar prin conexiunea USB și software-ul iMap. Se livrează cu alimentator de 12V / 2,5A. Dimensiuni: 473 x 309 x 188 mm.

Cod articol: 10006133

Unitatea de vanzare: bucata

Evaluările clienţilor:

Produse similare
QCon Pro X QCon Pro X
iCON QCon Pro X
4 09900 Lei
iCON QCon Pro X