CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu
Acest produs nu se mai fabrică sau nu se mai află în oferta noastră. Ca alternativă, vă recomandăm:
KeyLab Essential 49 MK3 KeyLab Essential 49 MK3
Arturia KeyLab Essential 49 MK3
92300 Lei
în stoc
Arturia KeyLab Essential 49 MK3

Arturia Keylab Essential 49


Claviatură MIDI

 • clape sensibile la velocitate cu aftertouch
 • conectivitate plug and play cu dispozitive Mac, Windows, iOS și Android
 • include: Software Arturia Analog Lab 2 software, licență Ableton Live Lite și licență UVI Grand Piano și cablu USB
Arturia
Arturia
Arturia Keylab Essential 49

Arturia Keylab Essential 49 - Claviatură MIDI pe bază de software care beneficiază de o claviatură cu 49 de clape sensibile la velocitate cu aftertouch. Are un knob principal, central cu click, 9 knoburi, 9 fadere și 8 paduri cu sensibilitate la presiune. În plus vine cu 6 butoane de transport, 4 switch-uri de comandă și rotite pentru modulație și pitch bend. KeyLab Essential 49 este conceput pentru a-ți oferi control total cu Analog Lab 2, Ableton Live Lite și orice plug-in sau DAW controlabil MIDI. Poate fi mapat și pe alte softuri prin MIDI Control Center. Controllerul utilizează protocoalele MCU și HUI, dându-ți astfel posibilitatea să o controlezi prin standardul MIDI folosind orice platformă. Keylab Essential 61 are port USB, ceea ce înseamnă că va funcționa prin conectivitate plug and play cu dispozitive Mac, Windows, iOS și dispozitive Android.


Specificații tehnice:

 • Număr Clape: 49
 • Tip Claviatură: sensibilă la velocitate
 • After Touch: Da
 • Arpegiator: Nu
 • Număr fadere: 9
 • Număr knoburi: 10
 • Paduri: 8
 • Midi: Out
 • Tip Conexiune: USB
 • Alimentare: 9V 0.5A
 • În pachet: 1 x Keylab Essential 61, Software Arturia Analog Lab 2 software, licență Ableton Live Lite și licență UVI Grand Piano, Cablu USB, Manual
 • Dimensiune (cm): 784 x 248 x 76 mm
 • Greutate: 3 Kg

Cod articol: KEYLABESSENTIAL49

Unitatea de vanzare: bucata

Specificații:
Greutate: 3 g
Afisaj: LCD
Claviatura: 49 de clape sensibile la velocitate cu aftertouch
Dimensiuni: 784 x 248 x 76 mm
Numar clape: 49

Evaluările clienţilor:

11.02.2021, 20:13

Foarte multumit !

Sunt foarte multumit de calitatea materialelor folosite , de finetea cu care a fost lucrata ,design si nu in ultimul rand de functionalitatea excelenta . Este perfecta daca o folositi cu diverse VST-uri sau DAW de la Arturia (dar nu numai) . Eu am cam tot de la Arturia , 25 de VST-uri unu mai superb ca si altul (dupa parerea mea nu exista ceva mai frumos decat cele de la Arturia care au readus la viata toate echipamentele synth si toti monstrii sacri din trecut , sa ii ai virtuali exact cu acele sunete si caracteristici ale lor, sa poti face cate combinatii vrei si in plus fiind VST poti sa iti salvezi si exporti diverse proiecte , etc. Intr-un cuvant , sunt superbe , eu m-am indragostit de softurile Arturia in general. Ca si DAW , Analog LAB , este excelent si nu este foarte greu de utilizat , sute de plugin-uri,soundfont-uri , etc. Controlerul MIDI se pliaza perfect peste toate aceste softuri Arturia si ti le aduce in fata ta din virtual in real . Nota 10 pt baietii de la SoundCreation ca de obicei !

05.05.2020, 16:09

Arturia keylab 49

Sunt 100% mulțumit de produsul primit, cât și de prestația serviciilor dumneavoastră. Am rămas plăcut surprins când am plasat comanda la ora 12 și mi-a venit chiar ziua următoare la 14 sau 15. Dedicarea și livrarea în timp util contează, iar pentru asta aveți aprecierea mea și v-aș recomanda!

Privind produsul, este foarte util și potrivit, cât timp știi cum să lucrezi cu el. Sincer, încă învăț, sunt la început privind producția muzicală, dar se pliază bine necesităților mele pentru moment.
Privind punctele negative, nu am găsit niciunul. Iar raportul preț calitate este mediu, nu foarte bun, nici foarte rău.

11.02.2018, 22:49

Arturia essential 49

Sunt foarte mulțumit de noua achiziție, aceste midi au un aspect foarte încântător iar librăria de sunete pe care am primito este foarte mare. Echipa Sound Creation mi-a fost mereu alături atunci când am avut nevoie de sfaturi in legatura cu produsele din acest magazin.

Alți clienți au mai cumpărat
RF1 RF1
Adam Hall RF1
panou acustic
49800 Lei
adauga in cos
ATH-M40x ATH-M40x
Audio-Technica ATH-M40x
casti de studio profesionale
53900 Lei
adauga in cos