despre noi contact autentificare coșul meu menu
0356 228 228 Luni – Vineri: 09:00 - 18:00
Produs inactiv! Acest produs nu se mai fabrică sau nu se mai află în oferta noastră.
  • Chitara electrica tip ST Line6 Variax Standard SB
  • Chitara electrica tip ST Line6 Variax Standard SB
  • Chitara electrica tip ST Line6 Variax Standard SB
  • Chitara electrica tip ST Line6 Variax Standard SB
Chitara electrica tip ST Line6 Variax Standard SB Chitara electrica tip ST Line6 Variax Standard SB Chitara electrica tip ST Line6 Variax Standard SB Chitara electrica tip ST Line6 Variax Standard SB
Line6

Variax Standard SB - Chitară electrică modelling:

Chitară electrică, cu corp ușor, grif prins în șuruburi, 3 doze single coil "V", cu magneți Alnico, tehnologie Variax HD, 13 modele chitare, 13 modele de chitare acustice, 11 acordaje alternative.


Line6 Variax Standard - chitară electrică de tip ST, ce beneficiază de un corp ușor, fabricat manual. Dispune de un sistem electronic special conectat la software-ul Variax Workbench HD, care permite modelarea propriului sunet al chitarei. Întregul corp al instrumentului este realizat din lemn de arin de înaltă calitate. Griful solid prins în șuruburi (bolt on) este realizat dintr-o bucată de lemn arțar și prezintă un profil "C" plat cu tastiera din lemn de palisandru (rosewood) cu 22 de taste și radius de 336,6 mm și scală de 648 mm.

Prăgușul are lățime de 41,9 mm. Chitara este echipată cu un sistem special vintage tremolo și trei doze single coil "V", cu magneți Alnico, care pot fi ajustate în 16 modele diferite prin intermediul software-ului Variax Workbench HD.

Tehnologia Variax HD permite în plus utilizarea a 13 modele chitare, 13 modele de chitare acustice și instrumente exotice cu corzi, 11 acordaje alternative, inclusiv Open G, DADGAD sau Drop D sau 16 setări de sunet alternative ale dozelor. Sunetul poate fi controlat în continuare prin comenzile Volume și Tone și comutatorul selector cu 5 poziții. Chitara oferă în plus un conector VDI (Variax Digital Interface) pentru conectarea directă cu procesorul de efecte Line 6 POD HD. Instrumentul funcționează ca o chitară electrică standard cu electronică pasivă atunci când este utilizată cu baterie (fără adaptor de alimentare).

Se livrează cu alimentator, baterie Li-Ion, adaptor VDI/USB, cablu USB, cablu VDI și software Variax Workbench HD. Finisaj sunburst.

Unitatea de vanzare: bucata

Parametri:
Corp: Anin
Neck: Arțar
Hardware: chrome
Bridge: Special vintage tremolo
Configuratie doze: S-S-S
Tastiera: lemn de Palisandru cu 22 de taste
Scala: 648 mm
Variax Shuriken
Variax Shuriken

Chitară electrică modelling scală lungă

Line6

Variax Shuriken

stoc
6 161.00 Lei
Line6 Variax Shuriken
Variax Digital Cable
Variax Digital Cable

Cablu digital

Line6

Variax Digital Cable

stoc
166.00 Lei
Line6 Variax Digital Cable