CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu
Acest produs nu se mai fabrică sau nu se mai află în oferta noastră.

Yamaha BBP34 MB


Chitară bass electric

  • fabricat în Japonia
  • beneficiază de o construcție laminată a corpului din straturi de lemn de Anin/Arțar/Anin
  • grif din 5 straturi de lemn de Arțar și Mahon
Yamaha
Yamaha

Yamaha BBP34 MB - chitară bass electric cu 4 corzi, fabricat în Japonia, ce beneficiază de o construcție laminată a corpului din straturi de lemn de Anin/Arțar/Anin, tratat prin tehnologia Yamaha IRA, o îmbinare a grifului cu corpul cu 6 șuruburi, și un bridge cu montare a corzilor pe diagonală.

În ceea ce privește construcția corpului, miezul din lemn de arțar întărește corpul și accentuează frecvențele medii ale sunetului, în același timp oferind un transfer crescut al vibrației între corp și grif.

Oferă un potențiometru de control al tonului și două potențiometre de control al volumului individual pentru fiecare doză.

Este echipat cu două doze YGD Custom V7 (AlnicoV).

Designul bridge-ului permite montare a corzilor de tip “Diagonal Body Thru Stringing”, ce permit să treacă prin corp către bridge la un unghi de 45º, dar permite și montarea clasică, și este echipat cu saboți ce pot fi reglați pentru ambele variante. Saboții sunt fabricați din alamă, iar placa bridge-ului este din oțel, arcurile și șuruburile fiind fabricate din oțel inoxidabil.

Griful basului este fabricat din 5 straturi de lemn de Arțar și Mahon, cu profil mult mai subțire decât la seria anterioară, ce oferă un ton excelent și o stabilitate a grifului împotriva încovoierii sau a răsucirii. De asemeni cheițele de acordaj au o greutate redusă ceea ce oferă un balans mai bun al întregului instrument.

Finisaj midnight blue.

Cod articol: GBBP34MB

Unitatea de vanzare: bucata

Specificații:
Tip: 4 corzi
Corp: Anin/Arțar/Anin
Gat: Artar/Mahon
Orientare: Mâna dreaptă
Doze: PJ
Scala: 34 inch

Evaluările clienţilor: