despre noi contact autentificare coșul meu menu
0356 228 228 Luni – Vineri: 09:00 - 18:00

Interfețe de control prin MIDI pentru diferite aplicații, atât în studio cât și live pe scena sau la pupitrul de mixat. Controlerele MIDI permit control manual fizic pentru diferite software-uri audio (Ableton Live, Traktor, Cubase etc.) pentru a ușura mixajul live, producția muzicală, înregistrările de studio.

Filtrare produse:

Categorii similare

filtrare Sortare:
ICON QCon Pro XS">
QCon Pro XS

Controler DAW cu 8 canale ICON QCon Pro XS

Controler DAW cu 8 canale de expansiune pentru suprafața de control, care găzduiește opt fadere motorizate, câte unul pentru fiecare canal, cu sensibilitate la atingere și rezoluție pe 10 biți.
3 159.00 Lei
ICON QCon Pro XS adauga in cos
ICON QCon Pro X">
QCon Pro X

Controler DAW ICON QCon Pro X

Controller USB - MIDI pentru soft-urile DAW, ce oferă majoritatea tipurilor de control prin suprafața de lucru echipată cu butoane, potențiometre și fadere motorizate. Display LCD. vu-metre LED
3 698.00 Lei
ICON QCon Pro X adauga in cos
Presonus FaderPort 16">
FaderPort 16

Controller DAW Presonus FaderPort 16

Suprafață de control pentru DAW-uri, cu 16 fadere (potențiometre liniare) motorizate și sensibile la atingere, de 100 mm, și butoane de funcții diverse, compatibilă cu majoritatea software-urilor DAW.
3 808.00 Lei
Presonus FaderPort 16 adauga in cos
Teenage Engineering OP-1">
OP-1

Sintetizator / Controller Teenage Engineering OP-1

Sintetizator portabil / Controller MIDI cu 8 motoare de sunet diferite, live sampler instant cu 24 de voci, mixer cu 4 canale cu EQ, mini difuzoare integrate, claviatură cu 24 de mini clape.
6 189.00 Lei
Teenage Engineering OP-1 adauga in cos