CONSULTĂ UN SPECIALIST: 0356 228 228
SERVICII ACHIZIȚII SEAP CONTACT AUTENTIFICARE menu

Shure SE846-CL


Căşti in-ear la superlativ, pe 3 căi, filtru trece-jos 75 Hz, difuzoare Quad High-Definition MicroDrivers (2 drivere de bas, 1 driver de medii, 1 driver de înalte), răspuns în frecvenţă ajustabil
3 98600 Lei (TVA inclus)
Stoc momentan epuizat: pentru un termen de livrare exact vă rugăm să întrebați un consultant SoundCreation.
comandă
Produs sensibil igienic.
Din motive de igienă acest produs nu poate fi returnat. Bineînțeles: beneficiați de garanție în caz de defecțiune sau neconformitate.

Shure SE846-CL - căşti cu izolare a sunetului de tip in-ear pe 3 căi. Au un filtru trece-jos de 75 Hz incorporat (~3 dB la 90 Hz, ~10 dB la 250 Hz), care oferă claritate extinsă în spectrul de frecvenţe înalte, şi performanţe fără egal în spectrul frecvenţelor joase. Sunt echipate cu difuzoare Quad High-Definition MicroDrivers (2 drivere de bas, 1 driver de medii, 1 driver de înalte). Ear pad-urile de diferite mărimi, asigură o izolare a sunetului extern de până la 37 dB.

Răspuns în frecvenţă ajustabil, ajustarea tipului de sunet prin diuzele schimbabile (balansat, cald şi deschis), design ergonomic şi flexibil. Greutate redusă cu reglaj al diuzei pentru ear pad-uri, pentru o aşezare naturală şi confortabilă în ureche. Designul over the ear, oferă maxim de confort, şi direcţionează cablurile detaşabile întărite cu kevlar, prin spatele urechii, pentru a nu deranja. Cablurile sunt echipate cu conector MMCX cu mecanism de blocare lock-snap, şi oferă posibilitate de rotaţie de 360 grade. Ideale pentru a fi folosite pentru uz street wear sau pentru monitorizare in-ear.

  • Sensibilitate (la 1 kHz): 114 dB SPL / mW
  • Impedanţă (la 1 kHz): 9 Ohmi
  • Răspuns în frecvenţă: 15 Hz - 20 kHz
  • Carcasa: plastic transparent rezistent la transpiraţie
  • Cablu: detaşabil, de 116 cm şi 162 cm întărit cu kevlar
  • Conector: mufă mini jack stereo de 3.5 mm, placată cu aur
  • Accesorii incluse: diferite adaptoare şi ear pad-uri, cutie de transport şi protecţie anti-şoc impermeabilă.Cod articol: SE846-CL-EFS

Unitatea de vanzare: pereche

Specificații:
Tip: dinamice, spate inchis
Driver: quad mm
Sensibilitate: 114 dB SPL / mW
Frecventa: 15 Hz - 20 kHz
Impedanta: 9 Ohmi
Cablu: detaşabil, de 116 cm şi 162 cm
Conector: mufă mini jack stereo de 3.5 mm, placată cu aur
Accesorii: diferite adaptoare şi ear pad-uri, cutie de transport şi protecţie anti-şoc impermeabilă
Evaluările clienţilor:
30.01.2018, 00:11
absolut fantastice

Le-as putea cataloga ca pe niste casti venite din spatiu.Le am din vara anului trecut ,m-au uimit si inca ma uimesc de fiecare data cand ascult la ele.
Sunetul este foarte clar,basul destul de profund,mediile foarte pronuntate si inaltele bine definite. Recomand ca si filtre pe cele albe,chiar daca au o nota mai accentuata a inaltelor.
Aceste casti nu dau insa tot ce pot,decat daca le dai si un semnal pe masura. Daca folositi mereu un telefon ca si sursa ptr ele,incercati sa descarcati melodii cat mai calitative,la calitate cat mai inalta,AAC sau FLAC-uri,sau de ce nu mp3 la 320kpbs.Ideal ar fi un amplificator de inalta calitate cu care sa redai aceste melodii.
In rest,contructie solida,cablul solid,carcasele sunt transparente,par fragile,dar nu sunt.
Unde mai pui ca poti achizitiona un cablu wireless de la Shure si ai mai multa libertate de miscare.
Un pic incomode la inceput,dar apoi nu vei mai vrea alte casti.
Dar cel mai important,sunetul,este divin,de o calitate impresionanta.
Daca ai bani pentru asa ceva,se merita.