Tabba & Dj GoGu – Castigatori de remix contest pt Ace of Base

Indaba Music, o platforma online de colaborare pentru producatori muzicali si artisti a organizat un concurs de remixuri pentru 2 dintre piesele celebrei trupe Ace of Base , The Sign si All for You. Inca odata Banatu` a fost fruncea, castigatorii ambelor concursuri fiind doi prieteni din Timisoara.

Este vorba de bunul nostru prieten Ciprian Diac aka Tabba care a produs remixul castigator pentru piesa The Sign si prietenul prietenului nostru, Goja Ovidiu aka Dj GoGu care a produs remixul castigator pentru piesa All for You. Tabba este si producatorul unui tutorial muzical postat deja pe soundblog.ro Culmea este ca unde Tabba a castigat primul loc, Dj Gogu a castigat locul doi, si viceversa.

Sa le uram baietilor cat mai multe „succesuri”  si o asccensiune rapida.

 

Linkurile catre pagina concursului sunt urmatoarele:

Remix – Ace of Base – The sign

Remix – Ace of Base- All for You

Deasemenea avem si un link catre interviul celor doi pe pagina Indaba Music. LINK

3 comentarii la „Tabba & Dj GoGu – Castigatori de remix contest pt Ace of Base

  • 6 septembrie 2011 la 4:56 pm
    Permalink

    Pt castigatorul remixului la piesa The Sign. Era mai frumos daca foloseai ceva original… Nu un SQ din Refx Nexus.

  • 26 noiembrie 2011 la 4:54 pm
    Permalink

    Daca ei sunt castigatorii concursului, atunci, o sa-l fac pe fimiu producator. Sau poate participantii au fost varza. N-am stat decat sa le ascult pe cele alese. Am constatat ca cei doi nu au nimic in comun cu muzica electronica.Fara suparare.

  • 25 octombrie 2012 la 2:16 am
    Permalink

    Saftik, foloseste si tu un SQ si castiga un concurs.Aaaaa, tu vrei sa folosesti ceva original, da ce inseamna original pentru tine? SQ-urile din Nexus pentru ce-s? sa faci ciorba cu ele ?
    Vali, despre abilitatile fiului tau nu am, cunostinte, despre participantii la concurs nu stiu ce sa spun, da` n-am inteles ce legatura are toata ecuatia cu muzica electronica?
    De cand ma stiu a fost mereu la fel pe meleagurile romaniei, la orice realizare, in principiu a oricui, conationalii nostri nu au decat URA si INVIDIE.Pacat.
    BRAVO ROMANI PENTRU REALIZARI !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.